3 šventiniai kokteiliai šventiniam sezonui


Švęskite šventinį sezoną su 3 šventiniais kokteiliais, kurie pagyvins jūsų klasikinius kokteilius smagiu posūkiu.

Parakas airiškas džinas

Suteikite klasikiniam French 75 šventišką airišką posūkį naudodami „Gunpowder Irish Gin“, aštrų citriną, paprastą sirupą ir putojantį „Prosecco“. Šis elegantiškas kokteilis yra ryškus ir skanus priedas prie jūsų švenčių!









prancūzų 75




Ingredientai


  • 1 oz. Parakas Airijos džinas Kalifornijos apelsinų citrusiniai vaisiai
  • ½ uncijos. šviežios citrinos sultys
  • ½ uncijos. paprastas sirupas
  • 3 uncijos. Bottega Prosecco



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į šampano fleitą, paskiausiai supilkite Prosecco.
  2. Švelniai išmaišykite.
  3. Papuoškite citrinos žievelėmis ir mėgaukitės!
  4. Linkiu visiems linksmų ir sveikų švenčių bei naujųjų metų!


Boulard Extra

Boulard Calvados Extra yra puikus pasirinkimas, kuriuo galėsite mėgautis skambant Naujiesiems metams! Šis nuostabus obuolių brendis užfiksuoja sezono esmę su prinokusių vaisių, violetinių gėlių ir šilto ąžuolo aromatais. Jo sodrus, švelnus gomurys dvelkia svarainių pasta ir cukruotais obuoliais, užbaigiamas švelniomis kavos ir saldymedžio natomis.

Nuvažiuokite papildomą mylią su taure Boulard Extra ir mėgaukitės tvarkingai arba ant uolų.

Ačiū Dievui, Agave Gin

Ryškus, gaivus ir šiek tiek malonus, šis Oaxaca Gin & Jam kokteilis sumaišo Gracias a Dios Agave Gin, šviežią citriną ir aviečių uogienę, kad būtų šventinis pojūtis. Įmaišykite uogienę gurkšnodami, kad gautumėte puikų šventinį skanėstą su kiekvienu sūkuriu!









„Jingle Jam Sour“.




Ingredientai


  • 2 uncijos. Ačiū Dievui, Agave Gin Oaxaca receptas
  • 1 oz. šviežios citrinos sultys
  • ½ uncijos. paprastas sirupas
  • 1 šaukštelis. aviečių uogienė
  • Šaukštas uogienės papuošimui



Pasiruošimas

  1. Džiną, citrinos sultis, paprastą sirupą ir uogienę supilkite į plaktuvą, pripildytą ledu, ir plakite 10 sekundžių.
  2. Perkoškite į dvigubą Old Fashioned stiklinę ant susmulkinto ledo.
  3. Ant viršaus uždėkite šaukštą uogienės ir gurkšnodami įmaišykite.
  4. Linksmų švenčių!




Source link

Daugiau iš autoriaus

100 atšaldytų barmenų kuria unikalius romo kokteilius naudodami dešimt prieš vieną

Kmynų ėrienos iešmeliai – Malaizijos skonis