100 atšaldytų barmenų kuria unikalius romo kokteilius naudodami dešimt prieš vieną


@Pronghorn.co bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų naujoviškus kokteilius su @TenToOneRum. Žinomas dėl savo išskirtinės kokybės, @TenToOneRum iš naujo įsivaizduoja dvasią, meistriškai sujungdamas Karibų jūros paveldą su šiuolaikišku posūkiu.

Šio kokteilio elegancija yra „Ten To One“ karibų baltojo romo papildymas, kurio skonis yra švelnus ir puikiai užbaigiamas, ypač su skoniais. Šis išradimas kilęs iš mano vaikystės Jamaikoje, man buvo visiška ekstazė laukti 12 mėnesio, kol pagaminsiu tą rūgštynių Hibiscus Rum kokteilį. Dabar radau tinkamą romą, kad pagerinčiau šio klasikinio Kalėdų kokteilio „Ten To One Caribbean Rum“ kokybę.









Sorrelito romas


Ricardo Smikle – @goosetender



Ingredientai


  • 2 uncijos „Ten To One“ baltojo romo
  • 1/2 uncijos espreso sirupas be kofeino
  • 1 uncijos rūgštynių sirupas
  • 1 1/2 Prosecco Martini & Rossi
  • 1 uncija rūgštynių spanguolių, užpiltų Hibiscus ir ananasais
  • Vyno taurė



Pasiruošimas

  1. Dešimt prie vieno Karibų baltojo romo sumaišykite su visais ingredientais, kad sudedamosios dalys būtų sujungtos, supilkite kelis kubelius ledo ir purtykite 20 sekundžių.
  2. Padėkite vyno taurę ant lygaus paviršiaus, gerai suplakite kokteilį su Prosecco su Hibiscus užpilu ananasų rūgštynės putomis.

Papildomos pastabos

Naminis ingredientas: Buteliuke Nr. 2 sumaišykite virtų ananasų odelės sultis, cinamono spanguolių ir hibisko sirupą, uždarytą butelį ir suplakite. Švelnus purškiamas putplastis virš romo kokteilis su pagrindiniu spiritu (TEN TO ONE) ir papuošti balta orchidėja. Patiekite atšaldytą.


Galvodamas apie tai, už ką esu labiausiai dėkingas, galvoju apie draugus, kuriuos turiu savo gyvenime. Tie, kurie mane lydėjo visais mano gyvenimo etapais.









Labiausiai dėkingas


pateikė Kristanas Arnoldas – @the_unlucky_bartender



Ingredientai


  • 8 gabaliukai viso gvazdikėlio
  • 8 vnt šviežių spanguolių
  • 1 kubas gryno cukranendrių cukraus
  • 2 brūkšniai apelsinų trauktinės
  • 1/4 uncijos šviežių citrinų sulčių


  • 1/2 uncijos ekologiškų spanguolių sulčių
  • 1,5 uncijos „Ten To One“ baltojo romo
  • 2 uncijos imbiero alaus
  • Švieži čiobreliai
  • Ledo kubeliais

Pasiruošimas

  1. Į plaktuvą sudėkite gvazdikėlius, šviežias spanguoles, cukraus kubelius, trauktinę ir citrinos sultis.
  2. Sumaišykite tuos ingredientus.
  3. Įpilkite spanguolių sulčių ir romo.
  4. Įpilkite ledo ir purtykite 10 sekundžių.
  5. Įpilkite ledo ir purtykite 10 sekundžių. Nukoškite ant šviežio ledo kubelių Colino stiklinėje.
  6. Užpilkite imbieriniu alumi, išmaišykite ir papuoškite šviežiais čiobreliais.


Šis kokteilis įkvėptas mano mėgstamiausio sezono! Esu tikrai rudens mergina ir man patinka viskas, kas su tuo susiję. Per šį laiką atrodo, kad šeimos ir draugų laikas mus visus suartina. Kai tai vyksta, vyksta daug daugiau bendrystės. Daugiau maisto, daugiau kokteilių ir daugiau juoko!! Pyragai šį sezoną labai mėgstami, todėl skonio profilį įkvėpė moliūgų pyragas. Skonis taip pat! Maži dalykai, pavyzdžiui, vanilės trauktinės, suteikia paslėptų skonio pliūpsnių. Kokosų pieną pasirinkau ne tik dėl to, kad romas yra pagrindas, bet dėl ​​tekstūros. Tai šilkinis. Viskas tikrai susidėliojo, o tai galiausiai man primena laimę, kurią visi susirenka šiuo metų laiku. Pasirinkau pavadinimą, nes esu labai svetinga, bet prašau per daug nedaryti! AŠ NE TAVO MOLŪGIKAS LOL! Bet kokiu atveju, sveikinu!









Ne tavo moliūgas


pateikė Inez Goodwine – @freshnique



Ingredientai


  • 1 1/2 uncijos „Ten To One“ romo
  • 2 uncijos kokoso moliūgų tyrė*
  • 1/2 uncijos Šv. Jurgio prieskoninių kriaušių likeris
  • 1/4 uncijos citrinos sulčių
  • 3 brūkšniai El Guapo vanilės trauktinės
  • Putotojas



Pasiruošimas

  1. Visi ingredientai sumaišomi į skardos purtyklę.
  2. Įdėkite ledo ir agresyviai purtykite!
  3. Pasirinkau atvirkštinį sauso purtymo metodą, todėl gerai sukratęs atsikratau ledo ir daugiau purtau, kad gaučiau daugiau kūno.
  4. Šis kokteilis dvigubai perkošiamas į atšaldytą kupė.
  5. Viršutinis sluoksnis yra purus, todėl nereikia daug.
  6. Papuošti trupučiu malto prieskonių moliūgo.

* Kokosų moliūgų tyrė


Ingredientai


  • kokoso pienas
  • moliūgų tyrės
  • maltas moliūgas su prieskoniais

Pasiruošimas


  1. Kokosų moliūgų tyrei gaminti sumaišiau kokosų pieną, moliūgų tyrę ir maltą moliūgą su prieskoniais!
  2. Pusė uncijos moliūgų už kiekvieną kokosų pieno unciją.
  3. Maltų prieskonių buvo pagal skonį.


Geriausias ir blogiausias romo dalykas yra su juo susijusi laisvė, šis gėrimas ne tik padės ištverti šventes, bet ir palaikys pokalbį, kai suprasite, kad praėjote visą šerbetą.









Dieve, tai atostogos


pateikė Nate’as Amato – @american_waste



Ingredientai


  • 2 uncijos Ten To One blanc romo
  • 1 oz spanguolių sultys
  • ¾ uncijos karšto vyno
  • ½ uncijos rožinio greipfruto
  • 1 kaušelis aviečių šerbeto
  • Kupė stiklas
  • 3 spanguolės susmulkintos (papuošimui)



Pasiruošimas

  1. Suplakite pirmuosius keturis ingredientus.
  2. Šerbetą dėkite į kupetą ir supilkite kokteilį į kupė, o ne tiesiai ant šerbeto.
  3. Užpilkite falernum dviem cinamono lazdelėmis, vienu žvaigždiniu anyžiu, keturiais gvazdikėliais ir kardamono ankštimis; sumaišykite vakuuminiame maišelyje ir troškinkite tris valandas 160 laipsnių temperatūroje.


Man labai patinka skonių profiliai ir kokteiliai, turintys balansą ir nestokojantys vientisumo. Ten To One Caribbean White Rum yra labai išskirtinio, tačiau malonaus skonio, kuris gali būti malonus gurkšnodamas ant ledo arba stebuklingai susimaišęs kaip pagamintas kokteilis. Šio kūrinio įkvėpimas buvo tiesiog išryškinti citrinžolės, sausmedžio ir kalendros skonį, sumaišius juos su bananais ir vanile. Subtilus romo kąsnelis iki saldžių ir kreminių elementų, kuriuos prideda bananų oleo, leidžia šiam kokteiliui būti ir tapti didžiuoju rudens finalu, kai sulaukiame žiemos bučinių.









Tropiniai rudens bučiniai


pateikė Justin „Jsleep” McClendon – @moelifendrinks / @ThaRoomHTX



Ingredientai


  • 1,5 Dešimt prieš vieną Karibų baltąjį romą
  • 1/2 uncijos bananų likeris
  • Baras Spoon Licor 43
  • 2 batonėliai šaukštai cinamono, muskato riešuto ir bananų oleo*
  • 3 Dash actekų šokolado trauktinės
  • 1 Dash citrinų trauktinės



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus (išskyrus vanilės plakinį) į stiklinę maišymo stiklinę su puse kaušelio ledo ir maišykite 40–45 sekundes ir perkoškite į atšaldytą Rocks Glass stiklinę ant didelio kubelių ledo.
  2. Papuoškite Tullie ir vanilinio plakinio grietinėle.

* Bananų garso įrašas


Ingredientai


  • 2 pilno dydžio bananų žievelės
  • 1 puodelis cukraus

Pasiruošimas


  1. Uždenkite žieveles cukrumi.
  2. Gerai suplakite ir palikite vėsioje tamsioje vietoje 24–48 valandas.
  3. Supilkite į indą ir pasverkite cukrų bei žieveles.
  4. Paimkite tą svorį ir pusę jo su vandens svoriu.
  5. Užvirinkite vandenį ir virkite cukrų bei žievelę, kol cukrus ištirps.
  6. Viską perkoškite į vieną indą ir etiketę.
  7. Tinkamai laikant Oleo turėtų užtekti apie 2 savaites.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Kukurūzų dribsnių sausainiai –

3 šventiniai kokteiliai šventiniam sezonui