Tai yra geriausi Briuselio kopūstai, kuriuos kada nors gaminu.
Ir tai yra tiesa.
Šiuos namuose mėgstamus briuselinius kopūstus visada laikiau savo mėgstamiausiais ir jie vis dar užima savo vietą mano gyvenime.
Bet OI TAI TAIP GERAI! Kaip kas nors galėtų konkuruoti su susmulkintais švelniais, skrudintais Briuselio kopūstais, išmargintais skrudintais graikiniais riešutais ir apvoliotų džiovintų spanguolių kąsniais ir apgaubtais sodriu blizgesiu. gochujang česnakinio sviesto padažas?
Ar yra skrudintų sezamų, rudojo cukraus, sviesto ir aštrumo? Česnakas svieste užsidega vos atsitrenkęs į šiltą keptuvę?? Ar tu tai jauti???
Žinote tuos parduotuves nuskustus briuselio kopūstus – tuos, kurie beveik pakankamai ploni salotoms, bet (deja) ne visai? Jie čia tobuli. Susmulkintų gabalėlių ir didesnių gabalėlių derinys puikiai tinka greitai iškepti orkaitėje ir pamirkyti gochujang sviesto padaže.
Jau įtraukiau juos į savo Padėkos dienos meniu, nes nors jie turi netradicinių Padėkos dienos skonių, tokių kaip sojos padažas, sezamo aliejus ir gochujang, tikrai manau, kad jie puikiai tinka visiems. Jie pažadins stalą ir aš tuo džiaugiuosi.
Tačiau neapsiribokite vien tik šventiniu patiekalu – jei gaminu savaitės vakarienei, tai su ant grotelių kepta vištiena ar lašiša arba – idealiausia/lengvai – su keptu kiaušiniu.
Mano merginos juos myli. Bjork ir aš juos mylime. Visa mūsų vaizdo įrašų komanda juos kartu nugriovė po šio recepto filmavimo. Tikiuosi, kad padarysite tokius.