Atlantik Sitis yra nepretenzingas gurmanų rojus, o „Borgata Hotel Casino & Spa“ pirmauja, tiekdamas išskirtinį aukščiausios kokybės maistą masėms.
Paskirties vietoje gyvena daug žmonių, kurie prisideda prie naujų ir įdomių prisilietimų prie maisto ir gėrimų scenos, o vienas iš jų yra Deborah Pellegrino, „Borgatos“ vykdomoji direktorė virėja. Pellegrino laikoma kelione kulinarijos vietoje, nes ji yra ne tik pirmoji šio viešbučio vykdomoji kulinarijos direktorė, bet ir pirmoji moteris, turinti šį titulą bet kuriame Atlantik Sičio kazino.
Deborah kulinarijos pramonėje buvo jėga daugiau nei 20 metų, o nuo 2022 m. ji buvo pirmoji moteris, einanti vykdomosios direktorės virėjos pareigas įmonėje „Borgata“ – šias pareigas ji paaukštino vos per aštuonis mėnesius. Atlikdama savo pareigas, ji prižiūri 14 restoranų Borgatoje – nuo puikaus maitinimo iki pasiėmimo, užtikrindama, kad viešbutis kiekvienam svečiui gamins išskirtinį maistą už kiekvieną kainą. Be pareigų Borgatoje, Deborah ir jos vyras yra vietinės šokolado parduotuvės MADE savininkai ir kūrėjai, kurios specializacija yra šokoladas nuo pupelių iki plytelės, todėl svečiai gali pamatyti ir patirti visą šokolado gamybos procesą.
Peržiūrėkite mūsų interviu su Deborah žemiau, kad sužinotumėte daugiau apie ją ir ką ji veikia!
Papasakokite apie savo kilmę pramonėje.
Baigusi Kulinarijos meno akademiją, man buvo rekomenduotas vasaros virėjo darbas, dėl kurio pradėjau dirbti 204 colių privačios mega jachtos įgulos šefu. Gaminau maistą 18 įgulos narių ir dirbau su savininko virėjo komanda jų viešnagės metu. Žvejojau kasdien, gaminau laimikį ir gaminau maistą nuo nulio keliaudamas į atokias vietoves, tokias kaip Galapagai, Prancūzijos Polinezija ir Japonija.
Po trejų metų grįžau į Atlantik Sitį, trokštu įgyti konditerijos patirties. Tapau Pastry Sous Chef kazino, kur susipažinau su savo vyru. Galiausiai užėjau į vykdomąjį konditerijos virėją, prižiūrėjau 47 parduotuves, valdžiau 25 žmonių parduotuvę ir laimėjau konkursus, tokius kaip Maisto tinklo šokolado mitai. Per 17 metų sujungiau kepyklėles keturiuose namuose.
Vėliau su vyru pradėjome šokolado nuo pupelių iki plytelių verslą, bet dėl COVID apsisukome. Tada aš prisijungiau prie Borgatos kaip vykdomoji konditerijos virėja ir buvau paaukštinta iki vyriausiosios virėjos – pirmoji moteris Atlantik Sičio kazino istorijoje, turėjusi šį titulą.

Kokios patirties siekiate suteikti savo svečiams kaip vykdomasis direktorius virėjas?
Kaip „Borgatos“ vykdomasis direktorius virėjas, esu įsipareigojęs kiekvienam svečiui suteikti unikalią ir įsimintiną vakarienės patirtį. Suprantu, kad individualūs pageidavimai skiriasi, todėl siūlau įvairius kulinarinius variantus, leidžiančius svečiams pasirinkti patiekalus, atitinkančius jų skonį, išlaikant nuoseklų meistriškumo standartą. Keldamas didelius kokybės ir aptarnavimo lūkesčius, siekiu, kad kiekvienas svečias apsilankymo metu jaustųsi laukiamas ir vertinamas.
Kas įkvepia maisto ir gėrimų programai Borgata Hotel Casino & Spa?
Įkvėpimas ateina iš daugybės šaltinių ir skirtingai veikia žmones. „Borgatoje“ mūsų maisto ir gėrimų programą skatina kūrybiškumas ir inovacijos, vengiant nuspėjamo ir priimant naują. Esame įkvepiami vienas kito, o tai verčia mus nuolat tobulinti savo amatą. Mūsų tikslas – išlikti priekyje ir sukurti ne tik patiekalą, bet ir nepamirštamą patirtį, kuri atsiliepia mūsų svečiams.