Neįtikėtinas Arancini receptas – žiupsnelis Yum


Tai yra receptas, kurį gaminate kartą per metus.

Pirmą kartą arancini gaminau prieš porą metų vakarienei per šventes, o dabar vėl apie tai pagalvojau ir gaminau dar kartą, kiekvienais metais.

Arancini yra itališkas kreminio rizoto rutuliukų patiekalas, supakuotas su mocarelos sūriu ir keptas iki aukso įdaru.

Vaikinai, tai nėra praktiškas maistas. Tai nėra greita kasdienė vakarienė. Tai yra priešinga tam. Pirmiausia gaminame rizotą (šiek tiek varginantis pats savaime), o po to apvoliojame su mocarelos sūriu, apkepame, kepame ir karštą bei ištirpusį pamerkiame į raudoną padažą.

Tai receptas, skirtas ypatingomis progomis ir todėl tai darau tik kartą per metus. Bet kai man pavyksta… o Dieve.

Šiemet gaminau šiek tiek anksti – reikėjo šiam recepto įrašui ir vaizdo įrašui! vargas man! – bet dažniausiai mano minties kalendoriuje jis užima vietą savaitei tarp Kalėdų ir Naujųjų metų. Tai žmonių laisvalaikis, tai lengvabūdiškumo dvasia, tai yra kažkas, ką reikia švęsti.

Bet galiausiai tai yra noras išardyti traškų, auksinį kreminio rizoto rutuliuką, įdarytą lydytu, lydytu sūriu, ir supilti jį į sodrų raudoną padažą. Aš net negaliu. Tai taip gerai. Aplaižykite pirštus ir pakartokite.

Jei niekada nevalgėte arancini, nekantrauju, kol pagaminsite.

Lindsay parašas.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Nacionalinės espreso dienos skrebučiai su „Mash & Mallow Whisky S’mores“ kokteiliu!

Žolelių įdaras (šeimos mėgstamiausias!) – gyvenimo vorai