Įsikūręs netoli San Francisko prestižinės Sąjungos aikštės, Pacific Cocktail Haven (PCH) yra gyvas baras, kuris greitai išaugo į vieną iš labiausiai pripažintų kokteilių vietų Amerikoje.
PCH, kuriame yra kokteilių, įkvėptų Azijos ir Ramiojo vandenyno ingredientų, yra žinomas dėl savo kūrybiškų, subalansuotų kokteilių, o „Back in Black“ nėra išimtis, kai juodasis sezamas atgaivina šį kokteilį.
Kokteilis, kurį sukūrė PCH savininkas Kevinas Diedrichas, yra Manheteno ir jo šiuolaikinės klasikos Juodojo Manheteno sukimasis. Cynar ir sūdytas juodasis sezamas yra kokteilio žvaigždės, o Cynar žemiškumas neįtikėtinai dera su sezamu iš vienos mėgstamiausių Kevino vietinių San Francisko parduotuvių „The Japanese Pantry“. Užuot naudojęs tik burboną, jis padalija pagrindą HINE konjaku, kad suteiktų jam šiek tiek daugiau charakterio ir gylio. Liquor 43 prideda tą apelsino ir vanilės užuominą, kuri taip pat puikiai dera su sezamu.
Atgal juodai
Kevin Diedrich, savininkas, PCH
Ingredientai
- ¾ oz. H pagal Hine VSOP konjaką
- ¾ oz. Juodojo sezamo užpiltas Knob Creek Bourbon*
- 1 oz. Cinaras
- ½ uncijos. Licor 43
- 2 brūkšniai Orange Bitters
Pasiruošimas
- Išmaišykite ir nukoškite į martinio taurę.
- Papuoškite apelsinų griežinėliais.
*Black Sesame Infused Knob Creek Bourbon
Ingredientai
- 1 750 ml butelis per atsparus Knob Creek Bourbon
- 25 g skrudintų sūdytų juodųjų sezamų sėklų
Pasiruošimas
- Prieskonių trintuvu grubiai sumalkite sezamo sėklas.
- Sumaišykite maltą sezamą ir burboną ir palikite 10 minučių.
- Perkoškite per kavos filtrą ir perkoštą skystį grąžinkite į butelį.