Artėjant atostogų sezonui, yra vienas kokteilis, kuris išsiskiria bet kokiam susibūrimui: Kruvinoji Marija.
Nesvarbu, ar ruošiatės kalakutienos ristūnui, mėgaujatės futbolo sekmadieniais, ar tiesiog ieškote papildomo „spyrio“, kad galėtumėte pereiti atostogų šurmulį, „Bloody Mary“ yra mėgstamiausias vėlyvųjų pusryčių patiekalas, kuris visada pasiduoda.
Šiais metais paaukštinkite savo Kruvinąją Mariją senovinėmis alyvmedžių purvinomis martini sultimis. Šios sultys, pagamintos iš geriausių Kalifornijoje užaugintų alyvuogių ir brandintos statinėse, trigubai filtruojamos, kad būtų grynas, traškus skonis, kuris pavers jūsų kokteilį iš gero į nepamirštamą. Savo sodraus, nuo medžio iki stalo skoniu, Senovės alyvmedžiai suteikia jūsų šventiniams gėrimams elegancijos ir užtikrina, kad jūsų Bloody Mary išsiskirs.
„Dirty Bloody Mary“, sukurta miksologės Sarah Gualtieri (@the.boozy.ginger), visapusiškai išnaudoja aukščiausios kokybės ir rafinuotumo privalumus, kuriuos „Ancient Olive Trees Dirty Martini Juice“ suteikia ant stalo.
Purvina Kruvinoji Marija
Sarah Gualtieri – @the.boozy.ginger
Ingredientai
- 2 uncijos. Degtinė
- 4 uncijos. Pomidorų sultys
- 1 ½ uncijos. Senovinių alyvmedžių nešvarios Martini sultys
- ½ uncijos. Citrinų sultys
- 2 brūkšniai Worcestershire padažo
- 2 brūkšniai karšto padažo
- Žiupsnelis salierų druskos
- Žiupsnelis paprikos
- Žiupsnelis juodųjų pipirų
- Keli salierų stiebeliai
Pasiruošimas
- Sudėkite ingredientus į kokteilių plaktuvą.
- Papurtykite!
- Išklokite stiklo kraštą citrina ir aštria druska.
- Perkoškite ant ledo.
- Papuoškite alyvuogėmis, salierų stiebais ir citrina.