Česnako žolelėmis kepta lašiša – Rasa Malaizija


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.

Česnako žolelėmis kepta lašiša yra kupinas sviestinio skonio, šviežių žolelių ir kvapnios citrinos užuominos. Vos per 20 minučių paruošite skanią ir sveiką vakarienę, kuri puikiai tiks įtemptoms savaitės naktims.

Lengvas česnako žolės lašišos receptas

Lašiša yra ne tik sveika, bet ir maistinga. Tai česnakine žolele kepta lašiša yra vienas geriausių visų laikų lašišos receptų, nusileidžiantis tik mano mėgstamiausiai medaus česnako lašišai.

Visi žinome, kad lašiša yra prisotinta omega-3 riebalų rūgščių ir yra puikus šaltinis vaiko pažintiniam vystymuisi. Džiaugiuosi, kad mažasis G mėgsta lašišą; Tiesą sakant, jis dažnai to prašo, kai tik užsinori žuvies.

Prieš kelias dienas jis paprašė lašišos su savo mėgstamais česnakiniais makaronais, todėl aš jam pagaminau šią česnaku ir žolelėmis keptą lašišą.

Šis receptas toks paprastas, kaip atrodo: česnakas, žolelės (naudojau itališkas petražoles), orkaitėje kepta lašiša. Tai fantastiškas rudens ir žiemos receptas ir tikrai vienas lengviausių mano kada nors gamintų lašišų patiekalų.

Tai neįtikėtina lengvas ir be rūpesčių— Man net nereikėjo lašišos marinuoti! Kai turite šviežią lašišą, jums tikrai nereikia daug prieskonių ar ingredientų; tiesiog leiskite suspindėti natūraliems skoniams.

Viskas, ko jums reikia, yra šiek tiek sviesto, žolelių, druskos, juodųjų pipirų ir citrinos sulčių. Vakarienė paruošta maždaug per 20 minučiųo tai reiškia daugiau smegenų galių mažiesiems!


Kodėl šis receptas veikia

Kepta lašiša su česnakiniu žolelių sviestu. Kepta lašiša su česnakiniu žolelių sviestu.
  • Minimalūs ingredientai. Jums tereikia kelių paprastų ingredientų, pvz., sviesto, česnako, petražolių ir citrinų sulčių, kad paruoštumėte skanų patiekalą – nereikia jokių sudėtingų veiksmų ar ilgų prieskonių sąrašų!
  • Greitai ir lengvai. Šis receptas, paruoštas vos per 2 paprastus veiksmus ir vos per 20 minučių, puikiai tinka įtemptoms savaitės naktims, todėl galėsite patiekti skanią ir sveiką vakarienę nepraleidžiant valandų virtuvėje.
  • Maisto gaminimas be rūpesčių. Česnako ir žolelių lašišos receptas yra labai paprastas ir jo nereikia marinuoti puikiai tinka pradedantiesiems!
  • Universalus poravimas. Šis lašišos patiekalas puikiai dera su įvairiais šonais, pavyzdžiui, imbiero sojos soba arba skrudintomis daržovėmis (tokiomis kaip česnakais skrudinti šparagai ir medaus balzaminės morkos).

Ingredientai

Keptos lašišos česnako žolelėmis ingredientai.Keptos lašišos česnako žolelėmis ingredientai.
  • Lašišos filė – Patiekalo žvaigždė, ne tik kupina maistinių medžiagų, bet ir puikiai dera su žolelėmis ir prieskoniais.
  • Sviestas – sviestas išlaiko žuvį drėgną kepant.
  • Česnakai – būtinas česnako žolelių mišinyje!
  • Šviežios itališkos petražolės – Džiovintos itališkos petražolės jų nesupjaustys – šviežios suteikia ryškų, švelnų skonį, kuris puikiai subalansuoja sviestinį lašišos sodrumą.
  • Malti juodieji pipirai
  • Druska
  • Citrinų sultys – sumažina sviesto sodrumą ir sušvelnina „žuvingą“ lašišos skonį.
  • Kajeno pipirai – man patinka šilumos prisilietimas prie lašišos.

Visą informaciją apie ingredientus rasite receptų kortelėje.


Kaip pasigaminti česnako žolelėmis keptą lašišą

Mažame dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą, česnaką, petražoles, druską, kajeno pipirus, citrinos sultis ir juoduosius pipirus.Mažame dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą, česnaką, petražoles, druską, kajeno pipirus, citrinos sultis ir juoduosius pipirus.

1 veiksmas: Įkaitinkite orkaitę iki 400°F (207°C). Sumaišykite ištirpintą sviestą, česnaką, petražoles, druską, kajeno pipirus (jei naudojate), citrinos sultis ir juoduosius pipirus. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų.

Lašišos filė dėkite ant kepimo skardos, o ant viršaus šaukštu dėkite česnakinių žolelių mišinio. Lašišos filė dėkite ant kepimo skardos, o ant viršaus šaukštu dėkite česnakinių žolelių mišinio.

2 veiksmas: Lašišą išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Šaukštu supilkite česnako žolelių mišinį ant lašišos, gerai padengdami viršų ir šonus. Kepkite 12 minučių, tada išdėliokite ir nedelsdami patiekite su citrinos skilteles.


Naudingi patarimai

  • Palikite lašišą kambario temperatūroje maždaug 15 minučių prieš kepdami. Tai padeda virti tolygiai.
  • Šviežiai susmulkintas česnakas yra tinkamas šio recepto būdas! Jis suteikia daug stipresnį skonį, palyginti su iš anksto sumaltu arba susmulkintu česnaku.
  • Prieš maišydami su česnaku ir žolelėmis, sviestą pirmiausia ištirpinkite. Tai tikrai padeda visiems tiems skoniams gražiai susimaišyti!
  • Stebėkite lašišą, kol ji kepa. Tai daroma tada, kai šakute lengvai pleiskanoja ir pasiekia 63 °C (145 °F) vidinę temperatūrą.

Dažnai užduodami klausimai

Ką daryti, jei neturiu itališkų petražolių?

Jokių rūpesčių! Galite naudoti kitas šviežias žoleles, pavyzdžiui, angliškas petražoles (kurios yra daug pigesnės!) arba šviežią itališką baziliką. Kiekvienas patiekalui suteikia savo unikalų skonį!

Ar galiu iš anksto pasigaminti česnako žolelių mišinį?

Česnakinių žolelių mišinį galite pasigaminti iš anksto ir įdėti į šaldytuvą parai. Tiesiog prieš naudodami jį greitai išmaišykite!

Ar galiu pagal šį receptą kepti keptuvėje?

Taip. Įkaitinkite keptuvę iki maždaug 400 °F (200 °C) ir kepkite lašišą 7–10 minučių. Būtinai patikrinkite, ar tai padaryta.

Ar galiu į kepimo skardą įdėti kitų daržovių?

absoliučiai! Su lašiša galite įberti šparagų, brokolių ar vyšninių pomidorų, kad gautumėte visapusišką patiekalą.

Kiek kalorijų vienoje porcijoje?

Šis receptas yra tik 236 kalorijos vienoje porcijoje.

Dribsnio česnako ir žolės lašišos receptas suplėšomas šakute. Dribsnio česnako ir žolės lašišos receptas suplėšomas šakute.

Ką patiekti pagal šį receptą

Norėdami pavalgyti ir lengvai pavalgyti savaitės vakarą, rekomenduoju šiuos receptus.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Norėdami gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano Receptų rodyklėir sekite naujienas užsiprenumeravę mano naujienlaiškis ir seka mane toliau Facebook, Pinterestir Instagramas dėl naujų atnaujinimų.


Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F (207°C). Sumaišykite ištirpintą sviestą, česnaką, petražoles, druską, kajeno pipirus (jei naudojate), citrinos sultis ir juoduosius pipirus. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Lašišą išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Šaukštu supilkite česnako žolelių mišinį ant lašišos, gerai padengdami viršų ir šonus. Kepkite 12 minučių, tada išdėliokite ir iš karto patiekite su citrinos skilteles.

Patiekimas: 3žmonių, Kalorijos: 236kcal, Angliavandeniai: 2g, Baltymai: 23g, Riebalai: 15g, Sotieji riebalai: 6g, Polinesotieji riebalai: 3g, Mononesotieji riebalai: 4g, Transriebalai: 0.3g, Cholesterolis: 82mg, Natris: 208mg, Kalis: 593mg, Pluoštas: 0.4g, Cukrus: 0.1g, Vitaminas A: 411TV, Vitaminas C: 3mg, Kalcis: 28mg, Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Dešrų ir fetos kiaušinių kepimas (moliniai puodai)

4 bauginančiai skanūs kokteiliai | Atšaldytas žurnalas