4 bauginančiai skanūs kokteiliai | Atšaldytas žurnalas


Šis sezonas su įnoringumu ir išgąsčiu kviečia mus susitikti su draugais ir šeima švęsti baisiausią metų naktį – o kas gali būti geresnis būdas sukurti nuotaiką, jei ne su kūrybiškai pagamintais kokteiliais?

Nesvarbu, ar rengiate vaiduoklių namų vakarėlį, ar tiesiog mėgaujatės jaukiu susibūrimu, šie puikūs gaminiai tikrai pakels šventes. Taigi, apsirenkite savo geriausiu kostiumu, pritemdykite šviesą ir pasiruoškite smagiai praleisti laiką – metas išjudinti nepaprastai gerą laiką su šiais nuotaikingais eliksyrais!

Sugarfield paėmė jų švarią žalio cukranendrių cukraus degtinę ir panaudojo natūralias drugelių žirnelių gėles, kad suteiktų jai sodriai violetinę spalvą. Puikiai papildo bet kokią kokteilių programą ir pagražins bet kokį gėrimą.









Lidija Deets




Ingredientai


  • 2 uncijos. Sugarfield Butterfly Pea Flower Vodka
  • ½ uncijos. Apelsinų likeris
  • ½ uncijos. Skrudintas zefyrų likeris
  • ½ uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • 1 lašas juodų maistinių dažų



Pasiruošimas

  1. Visus ingredientus, išskyrus maistinius dažus, sudėkite į kokteilių plaktuvą su ledo kubeliais ir gerai suplakite.
  2. Supilkite į kokteilinę taurę su koteliu ir įlašinkite vieną lašą juodų maistinių dažų.
  3. Švelniai pasukite su dantų krapštuku.
  4. Papuoškite skrudintu zefyru ir įsitikinkite, kad nesate „Beetlejuice“!


Šį spalį linksminkite savo grupiokus ir vaiduoklius dvasiomis iš San Antonijuje įsikūrusio (ir tariamai persekiojamo) Maverick Distilling. Ši baras / spirito varykla / mažmeninės prekybos parduotuvė / renginių erdvė yra iš pradžių Samuelio Mavericko sodyboje, vos keli žingsniai nuo Alamo. Užsukite pasimėgauti gėrimais bare, apsipirkti spiritinių gėrimų namuose arba užsiregistruokite, kad pasimėgautumėte degustacija ir ekskursija po šią istorinę vietą. Tiems, kurie Heloviną švenčia namuose su amatininkų kokteiliais, išbandykite svečiams „Maverick Distilling“ vaiduoklišką džino pagrindą „Corpse Revivor Nr. 2“!









Corpse Revivor Nr. 2




Ingredientai


  • Absentas 1 purškalas stiklo (0,05 uncijos)
  • 1 ½ uncijos. Maverick Dry Gin
  • ¾ oz. Citrinų sultys
  • ½ uncijos. Sausas vermutas
  • ½ uncijos. Apelsinų likeris



Pasiruošimas

  1. Įsigykite butelį Maverick Distilling Gin ir pritvirtinkite aukščiau nurodytus ingredientus.
  2. Sumaišykite šiuos elementus, supilkite į stiklinę ir papuoškite žaliosios citrinos skiltele.


Išlaisvinkite skalikų dvasią šį baisų sezoną su Triple Dog Airijos viskiu! Pripildytas sodrių, švelnių crème brûlée, tamsios karamelės ir susmulkintų vanilės pupelių natų, jis puikiai tinka išmaišyti stuburą dilgčiojančius kokteilius, kurie persekios jūsų susibūrimų metu. Iškvieskite Triple Dog airišką viskį, kad jis jus nuves per šešėlius. Maišykite kokteilį „Požemio sergėtojai“ baugiomis naktimis, bet atsargiai gurkšnokite…









Požemio sergėtojai




Ingredientai


  • 2 uncijos. Trigubas šunų airiškas viskis
  • 1 oz. Moliūgų tyrė (nesaldinta)
  • ½ uncijos. Juodasis vanilės sirupas*
  • ½ uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • 4 gabalėliai cinamono arba aromatinės trauktinės
  • 1 žiupsnelis cinamono



Pasiruošimas

  1. Kurdami kokteilį surūkykite senamadišką taurę.
  2. Visus skystus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvą su ledo kubeliais ir gerai suplakite.
  3. Nukoškite į rūkytą Old Fashioned stiklinę ant įtrūkusio ar akmenuoto ledo.
  4. Prieš dehidratuodami papuoškite gervuogėmis arba apipurkškite citrinos skilteles juodais maistiniais dažais.
  5. Viršų apibarstykite cinamonu.

*Juodasis vanilės sirupas


Ingredientai


  • 1 susmulkinta vanilės pupelė arba 2 šaukštai vanilės ekstrakto
  • 2 puodeliai vandens

Pasiruošimas


  1. Į 2 puodelius vandens įpilkite 1 padalintą vanilės ankštį arba 2 šaukštus vanilės ekstrakto ir kaitinkite uždengę apie dešimt minučių.
  2. Išimkite vanilės ankštį ir išmaišykite.
  3. Įlašinkite 3–4 lašus juodos maistinės spalvos, gerai išmaišykite ir leiskite sirupui atvėsti.
  4. Sandariame inde šaldytuve laikyti iki 3 savaičių.


Puikiai tinkantis rudens šventėms ir skanus ištisus metus, „Milam & Greene Whiskey’s Port Cask Finished Rye Whisky“ svečiams norės dar vieno gurkšnio. Šis rubino spalvos viskis kvepia cinamonu, šokoladu ir tamsiais vaisiais, tokiais kaip gervuogės ir juodieji serbentai.









Port Rye Manhattan




Ingredientai


  • 2 uncijos. Milam & Greene Port baigti rugiai
  • ½ uncijos. Saldus vermutas
  • 2 brūkšniai Angostura Bitters
  • 1 brūkšnis juodųjų riešutų trauktinės



Pasiruošimas

  1. Aukštoje maišymo stiklinėje su ledu sumaišykite visus ingredientus ir maišykite 20 sekundžių, kol ledas atskiedžia spiritą.
  2. Skystį nukoškite į serviravimo stiklą, geriausia į kupė arba „nick & nora“ stiliaus stiklinius indus su koteliu, ir papuoškite vyšnia.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Česnako žolelėmis kepta lašiša – Rasa Malaizija

Graikinių riešutų pluta lašiša /Fiordas/ Upėtakis