Svogūnų blynų su kiaušiniais receptas


Dabar 2024 m. ir dabar aš myliu svogūnų blynus.

HO. LY. DŪKO. Tai SOS herojų maistas, jei toks buvo!

Šaldyti laiškiniai blynai, žmogau. Oho. Įpilkite kiaušinių, špinatų, avokado ir traškių čili pipirų ir tai bus 5 minučių trukmės patiekalas, kuriuo per pastaruosius kelis mėnesius TAIP labai pasitikėjau.

Laiškinių svogūnų blynai yra Azijos virtuvės dalis – daugelis mano, kad jie kilę iš Kinijos, o tie, kuriuos perku iš „Trader Joe’s“, yra pažymėti kaip Taivano žaliųjų svogūnų blynai. Kai skaičiau apie būdus, kaip juos gaminti Reddit, aptikau kelis žmonių įrašus, kurie prisiminė, kai jų tėvai kinai ar taivaniečiai jiems vaikystėje gamino juos – kepdavo kiaušinienę, priklijuodavo prie nugaros, susukdavo ir patiekdavo su paprastu padažu. . Tada prieš kelis mėnesius pamačiau Woks of Life paskelbtą vaizdo įrašą, kuriame rodomas tas pats – blynas, kiaušinis ir palauk, palauk – AVOKADAS.

Pasiėmiau šią idėją, pridėjau šiek tiek suvytusių špinatų, o dabar tai yra mano vieno langelio principas, skirtas visų rūšių patiekalams: WFH pusryčiai, mergaičių vakarienė ar tiesiog SOS nuobodus momentas. Merginoms taip pat patinka – aš supjaustau mažesniais apskritimais, beveik kaip ratuką, kad galėtų valgyti užkandžiui ar greitai vakarienei.

Padažai, kuriuos mėgau dėti arba sluoksniuoti viduryje:

  • Japoniškas BBQ arba teriyaki
  • Čili traškus
  • Gochujang padažas
  • Tik šlakelis sojos padažo arba žuvies padažo

Bet, tiesą sakant, jums net nereikia padažo, jei jame yra kažkoks kreminis sluoksnis (pvz., avokadas arba, drįsčiau sakyti, lydytas amerikietiškas sūris).

Aš siunčiau žinutes visiems savo draugams apie tai. Jei dar to nepadarėte, pats laikas juos išbandyti!

Lindsay parašas.





Source link

Daugiau iš autoriaus

Klasikinis kokteilių maišymas su Sagamore rugiais

5 baisūs kokteiliai iš BACARDÍ