Klasikinis kokteilių maišymas su Sagamore rugiais


Perkelkite į vidurio vakarus. Merilendo rugiai grįžta, primindami tikras amerikietiško viskio šaknis.

Gali būti, kad Baltimorė nėra pirmoji vieta, apie kurią galvojate apie viskį, bet taip turėtų būti. Už mėlynų krabų ir gražios Česapyko įlankos, apibrėžiančios Merilendo valstiją, slypi neapdainuota viskio gamybos istorija, o Sagamore Spirit atplaukė jo dainuoti, o dar geriau – įpilti į taurę.

Gimęs ir įsikūręs Baltimorėje, Sagamore Spirit nėra visiškai naujokas amerikietiško viskio pasaulyje. Jos pagrindas ir tikslas sugrąžina mus daugiau nei 150 metų, kai Merilandas kažkada buvo Amerikos ruginio viskio gamybos karštoji vieta. Valstybė buvo šlovinama už rugius ir dar labiau mylėjo iš jų pagamintą eliksyrą, kol draudimas praktiškai visam laikui uždarė Merilendo distiliavimo gamyklų duris.

Laimei, dabar mieste yra Sagamore Spirit, kuris remia vietinius rugių ūkininkus ir gaivina Merilendo rugių auginimo tradicijas.

Sagamore Spirit ruginis viskis leidžiasi į jausmingą šios istorijos kelionę – nuo ​​košės iki taurės. „Mūsų viskis seka ilgą Maryland Rye istoriją, kurios košėje yra šiek tiek kukurūzų, suteikiančių malonų saldumą rugių aštrumui“, – sako Clintas Spotlesonas, „Sagamore Spirit“ pasaulinės advokatūros ir įsipareigojimų vadovas.

„Tai daro jį tikru kokteiliams skirtu „visų amatų“ viskiu – rugiais, kuriuose yra tiek kukurūzų, kad burbono gerbėjas jaudintųsi su juo.

Žinoma, „Sagamore Spirit“ neapima tik vieno ruginio viskio. Asortimentas yra glaustas ir išryškina rugius visais esminiais aspektais, nuo talpos statinėje iki mažos partijos, kuri yra mėgstamiausia Sagamore įgulos kūrybiškumui. „Sagamore Small Batch yra darbinis arkliukas, puikiai tinkantis šiuolaikinėms technikoms. Man patinka gerti jį tuose pergalvotuose kokteiliuose, kuriuose panaudota laktofermentacija“, – priduria Spotlesonas.

Spotlesonas perėmė žodžius iš mūsų lūpų. „Sagamore Spirit“ yra neįsivaizduojamas priminimas, kaip smagiai gali linksmintis barmenai su Merilendo rugiais už baro. O kartais tas smagumas taip pat gali būti toks paprastas, kaip grįžti prie pagrindinių dalykų ir pasigaminti gerą klasikinį kokteilį – šiek tiek pagerbti tradicinę Merilando rugių energiją.

„Manau, kad klasika visada yra saugus pasirinkimas. Asmeniškai aš taip pat pastaruoju metu žaidžiu su įvairiomis „Smash“ versijomis, jos visada yra gaivus kelias“, – sako Spotlesonas.

Tačiau natūralu, kad mūsų kokteilių smalsumas visada yra šiek tiek laukinis. Kas suteikia Sagamore Spirit viskiui šiuolaikiško blizgesio? Spotlesonas paskatino mus būti kuo labiau nuotykių troškusiems, pateikdamas keletą pasiūlymų iš magijos, kurią jis matė už baro.

„Sagamore išsiskiria sudėtingame kokteilyje su keliais ingredientais. Gana dažnai matau citrinų, amaro, didesnių saldiklių (medaus, sodrios Demerara), trauktinės. Oloroso šeris yra smagus kompanionas, kurio norėčiau pamatyti daugiau.

Turėdami tiek daug idėjų įtraukti Merilendo rugius į mūsų kokteilių repertuarą, turėjome tik vieną mintį: apie atostogas. Kas yra kaštonai, kepti ant atviros ugnies be gero karšto žaisliuko?

„Sagamore Cask Strength su šiltu obuolių sidru yra puikus kokteilis, kuriuo galima mėgautis žiemos sezonu. Tai sušildys jūsų sielą, o „Cask Strength“ privers pamiršti, kad jums šalta! sako Spotlesonas.

Žinome, kad Sagamore Spirit ruginis viskis pridės reikiamą prieskonių kiekį ir viską, kas malonu, kad šį sezoną nepatektume į neklaužadų sąrašą.









Sagamore Sour




Ingredientai


  • 2 uncijos. Sagamore mažos partijos ruginis viskis
  • ¾ oz. Paprastas medaus sirupas*
  • 1 oz. Šviežios citrinos sultys
  • ½ uncijos. Laimo sultys citrinos papuošimui



Pasiruošimas

  1. Į purtyklę išspauskite citriną ir laimą. Supilkite paprastą medaus sirupą ir Sagamore Small Batch Rye Whisky.
  2. Įpilkite ledo ir purtykite 30 sekundžių.
  3. Nukoškite į akmenų stiklinę.
  4. Papuoškite citrininiu ratuku.

* Paprastas medaus sirupas


Pasiruošimas


  1. Mažame puode sumaišykite 1 puodelį medaus ir 1 puodelį vandens.
  2. Virkite ant silpnos ugnies, kol medus ištirps.










Sazerac




Ingredientai


  • 2 uncijos. Sagamore mažos partijos ruginis viskis
  • 2 brūkšniai Angostura Bitters
  • 4 brūkšniai Peychaud’s Bitters
  • ¼ uncijos. Paprastas sirupas
  • ¼ uncijos. Absentas (skalavimas)
  • Citrinos žievelė papuošimui



Pasiruošimas

  1. Į maišymo stiklinę įpilkite Sagamore Small Batch Rye Whisky, trauktinės, paprasto sirupo ir ledo.
  2. Maišykite, kol atvės.
  3. Atšaldytą akmenų stiklinę nuplaukite absentu ir išmeskite perteklių.
  4. Nukoškite į uolienų stiklinę ir apvadą su citrinos apsukimu.










Boulevardier




Ingredientai


  • 1 oz. Sagamore mažos partijos ruginis viskis
  • 1 oz. Campari
  • 1 oz. Saldus vermutas
  • Dehidratuotas apelsinas papuošimui



Pasiruošimas

  1. Į stiklinę su ledu įpilkite Sagamore Small Batch Rye Whisky, Campari ir saldaus vermuto ir maišykite, kol gerai atšals.
  2. Supilkite į akmenų stiklinę ant ledo kubo.
  3. Papuoškite apelsinu.










Senamadiškas




Ingredientai


  • 2 uncijos. Sagamore mažos partijos ruginis viskis
  • 2 brūkšniai Angostura Bitters
  • ¼ uncijos. turbinado sirupas (arba paprastas sirupas)
  • 1 apelsino žievelė papuošimui



Pasiruošimas

  1. Į Yari stiklinę įpilkite ledo.
  2. Įmaišykite trauktinę, Sagamore Small Batch ruginį viskį ir turbinado sirupą.
  3. Nukoškite į uolų stiklą ant didelio ledo kubo.
  4. Papuoškite apelsino žievele.










Sagamore Manhetenas




Ingredientai


  • 2 uncijos. Sagamore mažos partijos ruginis viskis
  • 2 brūkšniai Angostura trauktinės
  • 1 oz. saldaus vermuto
  • Vyšnių arba apelsinų žievelės papuošimui



Pasiruošimas

  1. Į maišymo stiklinę supilkite trauktinę, Sagamore Small Batch Rye Whisky ir saldų vermutą.
  2. Įdėkite ledo ir išmaišykite.
  3. Supilkite kokteilį į stiklinę ir papuoškite Sagamore vyšnios arba apelsino žievelėmis.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Mūsų savaitės gėrimas yra Tekilos Mockingbird kokteilis

Svogūnų blynų su kiaušiniais receptas