Iš vienintelio Napos sake ir japoniško viskio baro „Morimoto“ yra kokteilis „Tequila Mockingbird“.
Peržiūrėkite visą receptą ir daugiau iš baro vadovo Josho Weedo žemiau!
„Naudojau Casa Obsidiana Blanco Tequila, Copalli Cacao Rum, Brucato Chaparral ir Ramazzotti Rosato derinį su keliais Peychaud trauktiniais. Tai tik spiritinis kokteilis „Negroni“ dvasia, kuriame skoniai suderinami naudojant šiuos, atrodytų, skirtingus ingredientus. Kadangi Casa Obsidiana tekila yra pagrindas, truputis kakavos romo suteikia kepimo prieskonių ir šokolado elementų. Abi natos randu pačioje tekiloje.
Kaip pašaipų paukštis, imituojantis daugelio skirtingų būtybių garsus ir dainas, šis kokteilis sujungia daugybę skirtingų skonių ir sukuria naują, nepakartojamą kokteilį. Kokteilių pasaulis yra nuolatinės evoliucijos pasaulis ir taip atsitiko, kad Charlesas Darwinas pirmą kartą pradėjo plėtoti savo teoriją, kad rūšys vystosi pastebėjęs subtilius skirtumus tarp skirtingų Galapagų salyno pašaipių paukščių. – Joshas Weedas, Morimoto Napos baro vadovas
Dylano Ellioto nuotrauka
Tekila Mockingbird
Baro vadovas Joshas Weedas
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Casa Obsidiana Blanco Tequila
- ½ uncijos. Copalli kakavos romas
- ½ uncijos. Ramazotti Aperitivo Rosato
- ½ uncijos. Brucato Chaparral Amaro
- 5 brūkšniai Peychaud’s Bitters
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus su ledu, kol atvės ir tinkamai praskies.
- Perkoškite ant didelio ledo kubo ir papuoškite apelsino žievele bei alto gėle.
- Mėgaukitės!