1 pastaba: Gochujang yra aštri korėjietiška fermentuota raudonojo čili pastos fermentuota pasta. naudoju gochujang padažas už šį receptą ir man patinka Bibigo prekės ženklas! Gochujang padažo skonis panašus į gochujang, bet jame taip pat yra česnako, sezamo ir kt. skonio – tai labiau pagardas. Taip pat galite naudoti tinkamą korėjiečių kalbą gochujangįklijuokite į šį receptą, bet jis bus tirštesnis, aštresnis ir turės mažiau skonių. Jei tai darysite, naudokite mažiau (užtektų 1 šaukšto) ir pridėkite šiek tiek papildomo skonio, pavyzdžiui, rudojo cukraus, česnako miltelių, imbiero ir kt.
2 pastaba: Nebūtina naudoti nelimpančio kvadratinio kepimo indo, bet man patinka, kad jis turi aukštesnius šonus ir leidžia lengvai viską išmesti vienoje keptuvėje. Štai tokį, kurį turiu. (filialo nuoroda)