Lipnus Gochujang Tofu su žolelėmis ir žemės riešutais receptas


1 pastaba: Gochujang yra aštri korėjietiška fermentuota raudonojo čili pastos fermentuota pasta. naudoju gochujang padažas už šį receptą ir man patinka Bibigo prekės ženklas! Gochujang padažo skonis panašus į gochujang, bet jame taip pat yra česnako, sezamo ir kt. skonio – tai labiau pagardas. Taip pat galite naudoti tinkamą korėjiečių kalbą gochujangįklijuokite į šį receptą, bet jis bus tirštesnis, aštresnis ir turės mažiau skonių. Jei tai darysite, naudokite mažiau (užtektų 1 šaukšto) ir pridėkite šiek tiek papildomo skonio, pavyzdžiui, rudojo cukraus, česnako miltelių, imbiero ir kt.

2 pastaba: Nebūtina naudoti nelimpančio kvadratinio kepimo indo, bet man patinka, kad jis turi aukštesnius šonus ir leidžia lengvai viską išmesti vienoje keptuvėje. Štai tokį, kurį turiu. (filialo nuoroda)



Source link

Daugiau iš autoriaus

Moliūgų paplotėliai su prieskoniais glaistu

Emperor Kraken lūpų dažų ir romo rinkinys