Juokingai geri vištienos taco su žaliuoju padažu receptas

Įdėję vištieną į keptuvę (arba ant skardos), jei atrodo, kad jos paviršiuje nepakanka prieskonių, tiesiog pabarstykite dar trupučiu taco prieskonių ir aliejaus, kad paviršius tolygiai pasidengtų, arba aptepkite kai kuriuos papildomo skonio pasta iš dubenėlio. Nebūtina dėl skonio, bet atrodys gražiai ir gražiai!

Savo keptuvę paprastai gaminu 11 minučių 400 laipsnių temperatūroje – atrodo, kad tai geriausia mano keptuvės vieta, bet kiekviena šiek tiek skirsis. Norite, kad vištiena būtų iškepta iki 165 laipsnių vidinės temperatūros. Štai mano pagrindinis mėsos termometras, kurį naudoju beveik kiekvieną kartą gamindamas vištieną, kad įsitikinčiau, jog esu gerai!

Kiekvienas taco prieskonis yra skirtingas, todėl gali tekti eksperimentuoti, kad rastumėte sau tinkamiausią! Daugelyje jų yra krakmolingo elemento, pavyzdžiui, kukurūzų krakmolo, kuris padeda sukurti traškią, auksinę vištienos išorę. Kai kurios saldesnės, aštresnės, sūresnės ir t.t. Aš beveik kiekvieną kartą naudoju Siete taco prieskonius (švelnus), ir jis pakankamai švelnus mano merginoms, taip pat pakankamai skanus, kad man ir mano vyrui taip pat labai patinka. Tai ožka mums!

Daugiau iš autoriaus

5 svarbiausi spalio mėnesio kokteiliai

Patikrinkite Pippal, naujausią San Francisko karštąją vietą