Neseniai Emeryville mieste pradėta „Pippal“ gėrimų programa yra Indijos šventė, kuri matoma komandos kūrybinio vadovaujančio barmeno Izlerio Thomaso akimis.
Kiekvienas kokteilis meniu pagerbia konkrečią paveldo nuosavybę Indijoje ir apima skonio profilius, atspindinčius tame regione esančius ingredientus.
Nuo didingo Tadžmahalo iki Howrah tilto kiekvienas kokteilis pasakoja istoriją, įkvėptą šių architektūrinių stebuklų istorinio žavesio, sukurdamas juslinę patirtį, kuri pranoksta įprastą. Peržiūrėkite keletą jų kokteilių iš žemiau esančio meniu!
Chhatrapati Shivaji terminalas
Ingredientai
-
- 1,5 uncijos. Agricole romas
-
- .5 uncijos. Campari
-
- 1,5 uncijos. Karamelizuotas ananasas
-
- 1 oz. Apelsinų sultys su pakoreguota rūgštimi
-
- 1 oz. Pagrindinės žaliavos (pagamintos naudojant kalkes, cukrų, Angostura bitterį, muskato riešutą)
-
- 3 uncijos. Gazuotas kokosų vanduo
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus gazuotą kokosų vandenį, purtyklėje.
-
- Suplakite ir nukoškite į varinį puodelį arba pasirinktą stiklinę.
-
- Užpilkite gazuotu kokosų vandeniu.
-
- Papuoškite muskato riešutu, apelsino skiltelėmis ir mėtų šakele.
Tadžmahalas
Ingredientai
-
- 2 uncijos. Degtinė
-
- 3/4 uncijos. Pasiflorų atsargos
-
- 3/4 uncijos. Spanguolių atsargos
-
- 3/4 uncijos. Mango atsargos
-
- 1/2 uncijos. Dardžilingo arbata
-
- Mascarpone sūrio putos
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus sūrio putas, purtyklėje.
-
- Suplakite ir nukoškite į aukštą Collins taurę arba pasirinktą stiklinę.
-
- Viršų su sūrio putomis.
-
- Papuoškite mikro žalumynais.
Howrah tiltas
Ingredientai
-
- 1,5 uncijos. Burbono viskis
-
- 1/2 uncijos. Saldus vermutas
-
- 1/2 uncijos. Jaan Paan likeris
-
- 3 brūkšniai Angostura Bitters
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje.
-
- Suplakite ir nukoškite į akmenų stiklą.
-
- Papuoškite betelio lapeliu.
Jimo Korbeto nacionalinis parkas
Ingredientai
-
- 1,5 uncijos. Džinas
-
- 1/2 uncijos. Žalioji Chartreuse
-
- 1 oz. Žalias obuolys
-
- 2 baziliko lapeliai
-
- 3/4 uncijos. Citrinų sultys
-
- 1/2 uncijos. Paprastas sirupas
-
- 3 lašai fiziologinio tirpalo
-
- 1 oz. Kiaušinių baltymai
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje.
-
- Suplakite ir nukoškite į kupė stiklinę.
-
- Papuoškite valgoma gėle.