Patikrinkite Pippal, naujausią San Francisko karštąją vietą

Neseniai Emeryville mieste pradėta „Pippal“ gėrimų programa yra Indijos šventė, kuri matoma komandos kūrybinio vadovaujančio barmeno Izlerio Thomaso akimis.

Kiekvienas kokteilis meniu pagerbia konkrečią paveldo nuosavybę Indijoje ir apima skonio profilius, atspindinčius tame regione esančius ingredientus.

Nuo didingo Tadžmahalo iki Howrah tilto kiekvienas kokteilis pasakoja istoriją, įkvėptą šių architektūrinių stebuklų istorinio žavesio, sukurdamas juslinę patirtį, kuri pranoksta įprastą. Peržiūrėkite keletą jų kokteilių iš žemiau esančio meniu!

Chhatrapati Shivaji terminalas

Ingredientai

    • 1,5 uncijos. Agricole romas
    • .5 uncijos. Campari
    • 1,5 uncijos. Karamelizuotas ananasas
    • 1 oz. Apelsinų sultys su pakoreguota rūgštimi
    • 1 oz. Pagrindinės žaliavos (pagamintos naudojant kalkes, cukrų, Angostura bitterį, muskato riešutą)
    • 3 uncijos. Gazuotas kokosų vanduo

Pasiruošimas

    1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus gazuotą kokosų vandenį, purtyklėje.
    1. Suplakite ir nukoškite į varinį puodelį arba pasirinktą stiklinę.
    1. Užpilkite gazuotu kokosų vandeniu.
    1. Papuoškite muskato riešutu, apelsino skiltelėmis ir mėtų šakele.

Tadžmahalas

Ingredientai

    • 2 uncijos. Degtinė
    • 3/4 uncijos. Pasiflorų atsargos
    • 3/4 uncijos. Spanguolių atsargos
    • 3/4 uncijos. Mango atsargos
    • 1/2 uncijos. Dardžilingo arbata
    • Mascarpone sūrio putos

Pasiruošimas

    1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus sūrio putas, purtyklėje.
    1. Suplakite ir nukoškite į aukštą Collins taurę arba pasirinktą stiklinę.
    1. Viršų su sūrio putomis.
    1. Papuoškite mikro žalumynais.

Howrah tiltas

Ingredientai

    • 1,5 uncijos. Burbono viskis
    • 1/2 uncijos. Saldus vermutas
    • 1/2 uncijos. Jaan Paan likeris
    • 3 brūkšniai Angostura Bitters

Pasiruošimas

    1. Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje.
    1. Suplakite ir nukoškite į akmenų stiklą.
    1. Papuoškite betelio lapeliu.

Jimo Korbeto nacionalinis parkas

Ingredientai

    • 1,5 uncijos. Džinas
    • 1/2 uncijos. Žalioji Chartreuse
    • 1 oz. Žalias obuolys
    • 2 baziliko lapeliai
    • 3/4 uncijos. Citrinų sultys
    • 1/2 uncijos. Paprastas sirupas
    • 3 lašai fiziologinio tirpalo
    • 1 oz. Kiaušinių baltymai

Pasiruošimas

    1. Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje.
    1. Suplakite ir nukoškite į kupė stiklinę.
    1. Papuoškite valgoma gėle.

Source link

Daugiau iš autoriaus

Juokingai geri vištienos taco su žaliuoju padažu receptas

Sekėjų mėgstamiausi: 2024 m. rugsėjo mėn. – Brown Eyed Baker

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *