Fountainebleau Majamio paplūdimio burbono kokteiliai

Burbono paveldo mėnesio garbei Fontainebleau Majamio paplūdimys siūlo burbono kokteilių kolekciją įvairiose nekilnojamojo turto vietose, kurių kaina yra 30 USD.

Kiekvienas kokteilis, pagamintas iš geriausių „Fontainebleau Private Label“ produktų iš „Maker’s Mark“, „Whistle Pig“ ir „Angel’s Envy“, yra duoklė burbono menui. Dėl unikalių skonių porų ir nuostabių garnyrų šie gėrimai yra puikus būdas svečiams stilingai paskrudinti Burbono paveldo mėnesį!

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Wildwood šnabždesys

pateikė Mirabella

Ingredientai

    • 1 ½ uncijos. Kūrėjų ženklas „Fontainebleau Private Label“
    • ¾ oz. Faretti Biscotti likeris
    • ½ uncijos. Kapitonas Morganas su prieskoniais romu
    • ½ uncijos. Carpano Antica
    • 3 brūkšniai Angostura Bitters

Pasiruošimas

    1. Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į kupė stiklinę.
    1. Pusę kraštelio papuoškite cinamoniniu cukrumi, o kraštelį – biscotti sausainiu.

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Ąžuolas ir dūmai

pateikė Hakkasanas

Ingredientai

    • 1 ½ uncijos. WhistlePig „Fontainebleau Private Label“
    • ¾ oz. Cinaras
    • ¾ oz. Carpano Antica
    • 3 brūkšniai Angostura Bitters

Pasiruošimas

    1. Sumaišykite visus ingredientus ir supilkite į akmenų stiklą.
    1. Papuoškite oranžine tvistu.

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Kopakana

pagal Prime 54

Ingredientai

    • 1 ½ uncijos. Kūrėjų ženklas „Fontainebleau Private Label“
    • ½ uncijos. Avua Cachaca
    • ½ uncijos. Giffardas Banane du Bresil
    • ¼ uncijos. Rudojo cukraus sirupas
    • 1 šlakelis šokolado trauktinės
    • 1 šlakelis persikų trauktinės

Pasiruošimas

    1. Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į akmenų stiklinę su dideliu ledo kubeliu.
    1. Papuoškite citrinos griežinėliais ir apdegusiu bananu ant iešmo.

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Gintaro horizontas

pateikė Bleau Bar

Ingredientai

    • 2 uncijos. Angel’s Envy „Fontainebleau Private Label“
    • 1 ½ uncijos. Greipfrutų sultys
    • ½ uncijos. Agavos
    • Ginger Ale, į viršų

Pasiruošimas

    1. Sukratykite ir perkoškite visus ingredientus, išskyrus imbiero alų, į aukštą Collins taurę.
    1. Ant viršaus užtepkite imbiero ale.
    1. Papuoškite rozmarino šakele.

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Guava Slammer

pateikė La Côte

Ingredientai

    • 1 ½ uncijos. Angel’s Envy „Fontainebleau Private Label“
    • 1 oz. Gvajavos tyrelė
    • ½ uncijos. Laimo sultys
    • ½ uncijos. Laimo sultys Rūgščios

Pasiruošimas

    1. Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į serviravimo stiklinę.
    1. Puoštas dehidratuotu greipfrutu.

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Cask & Spice

pateikė Arkadia Grill

Ingredientai

    • 2 uncijos. Gamintojo ženklas „Fontainebleau Private Label“
    • ¾ oz. Kriaušių tyrė
    • ¾ oz. Citrinų sultys
    • ½ uncijos. Paprastas sirupas
    • 1 šaukštelis cinamono

Pasiruošimas

    1. Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į žuvies dubenėlio stiklinę.
    1. Puošta dehidratuota kriauše ir gėlių orchidėja.

Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka

Gnarly Barrel

pateikė Glow Bar

Ingredientai

    • 2 uncijos. Angel’s Envy „Fontainebleau Private Label“
    • 1 oz. Mango tyrelė
    • ½ uncijos. Laimo sultys
    • Imbierinis alus, į viršų

Pasiruošimas

    1. Suplakite ir perkoškite visus ingredientus, išskyrus imbierinį alų, į serviravimo puodelį.
    1. Papuošta mėtų šakele.

Daugiau iš autoriaus

Spanguolių migdolų granola

Mūsų savaitės gėrimas yra juodojo česnako kokteilis: stiklo širdis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *