Burbono paveldo mėnesio garbei Fontainebleau Majamio paplūdimys siūlo burbono kokteilių kolekciją įvairiose nekilnojamojo turto vietose, kurių kaina yra 30 USD.
Kiekvienas kokteilis, pagamintas iš geriausių „Fontainebleau Private Label“ produktų iš „Maker’s Mark“, „Whistle Pig“ ir „Angel’s Envy“, yra duoklė burbono menui. Dėl unikalių skonių porų ir nuostabių garnyrų šie gėrimai yra puikus būdas svečiams stilingai paskrudinti Burbono paveldo mėnesį!
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Wildwood šnabždesys
pateikė Mirabella
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. Kūrėjų ženklas „Fontainebleau Private Label“
-
- ¾ oz. Faretti Biscotti likeris
-
- ½ uncijos. Kapitonas Morganas su prieskoniais romu
-
- ½ uncijos. Carpano Antica
-
- 3 brūkšniai Angostura Bitters
Pasiruošimas
-
- Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į kupė stiklinę.
-
- Pusę kraštelio papuoškite cinamoniniu cukrumi, o kraštelį – biscotti sausainiu.
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Ąžuolas ir dūmai
pateikė Hakkasanas
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. WhistlePig „Fontainebleau Private Label“
-
- ¾ oz. Cinaras
-
- ¾ oz. Carpano Antica
-
- 3 brūkšniai Angostura Bitters
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus ir supilkite į akmenų stiklą.
-
- Papuoškite oranžine tvistu.
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Kopakana
pagal Prime 54
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. Kūrėjų ženklas „Fontainebleau Private Label“
-
- ½ uncijos. Avua Cachaca
-
- ½ uncijos. Giffardas Banane du Bresil
-
- ¼ uncijos. Rudojo cukraus sirupas
-
- 1 šlakelis šokolado trauktinės
-
- 1 šlakelis persikų trauktinės
Pasiruošimas
-
- Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į akmenų stiklinę su dideliu ledo kubeliu.
-
- Papuoškite citrinos griežinėliais ir apdegusiu bananu ant iešmo.
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Gintaro horizontas
pateikė Bleau Bar
Ingredientai
-
- 2 uncijos. Angel’s Envy „Fontainebleau Private Label“
-
- 1 ½ uncijos. Greipfrutų sultys
-
- ½ uncijos. Agavos
-
- Ginger Ale, į viršų
Pasiruošimas
-
- Sukratykite ir perkoškite visus ingredientus, išskyrus imbiero alų, į aukštą Collins taurę.
-
- Ant viršaus užtepkite imbiero ale.
-
- Papuoškite rozmarino šakele.
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Guava Slammer
pateikė La Côte
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. Angel’s Envy „Fontainebleau Private Label“
-
- 1 oz. Gvajavos tyrelė
-
- ½ uncijos. Laimo sultys
-
- ½ uncijos. Laimo sultys Rūgščios
Pasiruošimas
-
- Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į serviravimo stiklinę.
-
- Puoštas dehidratuotu greipfrutu.
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Cask & Spice
pateikė Arkadia Grill
Ingredientai
-
- 2 uncijos. Gamintojo ženklas „Fontainebleau Private Label“
-
- ¾ oz. Kriaušių tyrė
-
- ¾ oz. Citrinų sultys
-
- ½ uncijos. Paprastas sirupas
-
- 1 šaukštelis cinamono
Pasiruošimas
-
- Suplakite ir perkoškite visus ingredientus į žuvies dubenėlio stiklinę.
-
- Puošta dehidratuota kriauše ir gėlių orchidėja.
Fontainebleau Majamio paplūdimio nuotrauka
Gnarly Barrel
pateikė Glow Bar
Ingredientai
-
- 2 uncijos. Angel’s Envy „Fontainebleau Private Label“
-
- 1 oz. Mango tyrelė
-
- ½ uncijos. Laimo sultys
-
- Imbierinis alus, į viršų
Pasiruošimas
-
- Suplakite ir perkoškite visus ingredientus, išskyrus imbierinį alų, į serviravimo puodelį.
-
- Papuošta mėtų šakele.