Juodasis česnakas yra populiarus meniu ir, nors jis paprastai asocijuojasi su pikantiškais patiekalais, pastaruoju metu atsirado keletas neįtikėtinai kūrybingų programų, dėl kurių fermentuotas česnakas yra pagrindinis taškas, o ne papildoma premija.
Ingredientas suteikia unikalaus skonio gylio ir gali būti matomas visuose meniu skyriuose, įskaitant kokteilius. Peržiūrėkite kokteilio „Heart of Glass“ receptą iš „Kwei Fei“ Čarlstone, Pietų Karolinoje.
„Sičuano virtuvė yra sūri, saldi, kartus, rūgšti, aštri, riešutinė ir aštri. Šis kokteilis sugrąžina jus į žemę naudojant Reishi, kilusį iš Sičuano ir vietiniams žinomą kaip Ganoderma Lingzhi. Šis mišinys yra puikus detoksikacija ir retoksas tuo pačiu metu. – Tina Schuttenberg, „Kwei Fei“ bendrasavininkė
Stiklo širdis
Kwei Fei, Čarlstonas, SC
Ingredientai
-
- 2 ½ uncijos. Reishi ir Shiitake užpiltas Tito’s
-
- ½ uncijos. Dolin Dry Vermouth
-
- 2 brūkšniai Pandano tinktūros
Pasiruošimas
-
- Suplakite ir du kartus nukoškite į kupė stiklinę.
-
- Papuoškite juodaisiais česnakais ir MSG ikrais*.
Papildomos pastabos
*Tina Schuttenberg savo kokteilio „Heart of Glass“ garnyrui pripildo naminių ikrų perlų su juoduoju česnaku ir MSG.