Spanguolių migdolų granola


Man patinka granola kaip užkandis, kai sėdžiu prie savo stalo ir dirbu prie kompiuterio, tačiau parduotuvėje pirktoje granoloje dažnai yra pridėto cukraus, nesveikų riebalų ir konservantų.

Gamindami naminę granolą, jūs kontroliuojate kiekvieną ingredientą, leidžiantį sumažinti arba visiškai pašalinti cukrų, naudoti sveikus riebalus, tokius kaip kokosų aliejus ar alyvuogių aliejus, ir vengti priedų.

Be to, galite pridėti daug maistinių medžiagų turinčių ingredientų, tokių kaip sėklos, riešutai ir nesmulkinti grūdai, kad padidintumėte naudą sveikatai.

Jei ieškote skanių ir sveikų pusryčių ar užkandžių, Cranberry Migdol Granola yra puikus pasirinkimas! Šioje lengvai pagaminamoje granoloje saldžios, aitros spanguolės derinamos su migdolų ir naudingų avižų traškučiais, todėl jūsų diena bus patenkinta ir kupina maistinių medžiagų.

Naminė granola gali būti naudojama labai įvairiais būdais – ar tai būtų jogurto užpilas, glotnučių dubenėlių apibarstymas, dribsnių naudojimas ar užkandis.

Turėdami po ranka indelį granolos, patiekalą pasigaminti lengviau, o patiekalai bus sveikesni ir skanūs.

Nesvarbu, ar mėgaujatės ja kaip pusryčių dubenį, ar kaip užkandį keliaudami, ši granola jus pamaitins ir patenkins.

Sėkmingo granolos gaminimo!

Kas yra spanguolių migdolų granola?

Spanguolių migdolų granola yra naminė arba parduotuvėje perkama granola, pagaminta iš avižų, džiovintų spanguolių, migdolų ir dažnai saldiklio, pavyzdžiui, medaus ar klevų sirupo.

Granola paprastai kepama iki auksinės spalvos ir traškumo, spanguolės suteikia aštraus saldumo, o migdolai suteikia sodrų riešutų skonį.

Juo galima mėgautis kaip pusryčių dribsnius, apibarstyti jogurtu arba valgyti kaip užkandį. Dėl skaidulų, baltymų ir maistinių medžiagų kiekio ši granola dažnai laikoma sveiku pasirinkimu.

Ingredientai

  • Valcuotos avižos
  • Supjaustyti migdolai
  • Džiovintos spanguolės
  • Mieloji
  • Kokosų aliejus, ištirpintas
  • Malto cinamono
  • Vanilės ekstraktas
  • Druska

Kaip pasigaminti spanguolių migdolų granolą

Įkaitinkite orkaitę iki 325°F (160°C) ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

Kepimo skarda išklota pergamentiniu popieriumi

Dideliame dubenyje sumaišykite voliotas avižas, griežinėliais pjaustytus migdolus, cinamoną ir druską.

Avižos ir migdolai

Mažesniame dubenyje suplakite medų (arba klevų sirupą), ištirpintą kokosų aliejų ir vanilės ekstraktą, kol gerai susimaišys.

Medus, kokosų aliejus ir vanilės ekstraktas

Supilkite šlapius ingredientus ant avižų mišinio, gerai išmaišykite, kad viskas būtų tolygiai padengta.

Avižos ir migdolai sumaišyti su medumi ir kokosų aliejumi

Granola mišinį tolygiai paskirstykite ant paruoštos kepimo skardos. Kepkite 20-25 minutes, įpusėjus maišyti, kad tolygiai apskrustų. Stebėkite jį iki galo, kad nesudegtumėte.

Spanguolių migdolų granola paruošta kepti

Išimkite granolą iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti ant kepimo skardos. Kai atvės, įmaišykite džiovintas spanguoles.

Spanguolių migdolų granola vėsinimas

Laikyti sandariame inde iki dviejų savaičių.

Mėgaukitės su jogurtu, su pienu arba kaip vieną užkandį!

Spanguolių migdolų granola

Šio recepto įrankiai

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • Nordic Ware kepimo skarda Šios keptuvės yra pakankamai didelės, kad būtų lengva išmaišyti tokius užkandžius, kaip šie pagardinti pusgaminiai.
  • Silikono mentelė – Visa mentelė yra vientiso dizaino. Puikiai tinka kepant konditerinį kreminį pyragą ir kt. Nelipnus, atsparus dėmėms ir bekvapis.
  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
Spanguolių migdolų granola

Spanguolių migdolų granola

Mėgaukitės sveiku naminiu spanguolių migdolų granola receptu, kuriame yra traškių migdolų, saldžių džiovintų spanguolių ir šiek tiek medaus. Puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiams!

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Aušinimo laikas 15 minučių

Bendras laikas 55 minučių

Kursas Pusryčiai, Užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 3 puodeliai avižos
  • 1 puodelis pjaustytų migdolų
  • 1 puodelis džiovintų spanguolių
  • 1/3 puodelis medus arba klevų sirupas veganiškam variantui
  • 1/4 puodelis lydytas kokosų aliejus
  • 1 šaukštelis vanilės ekstraktas
  • 1 šaukštelis cinamono
  • 1/4 šaukštelis druskos
  • Įkaitinkite orkaitę iki 325°F (160°C) ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

  • Dideliame dubenyje sumaišykite voliotas avižas, griežinėliais pjaustytus migdolus, cinamoną ir druską.

  • Mažesniame dubenyje suplakite medų (arba klevų sirupą), ištirpintą kokosų aliejų ir vanilės ekstraktą, kol gerai susimaišys.

  • Supilkite šlapius ingredientus ant avižų mišinio, gerai išmaišykite, kad viskas būtų tolygiai padengta.

  • Granola mišinį tolygiai paskirstykite ant paruoštos kepimo skardos. Kepkite 20-25 minutes, įpusėjus maišyti, kad tolygiai apskrustų. Stebėkite jį iki galo, kad nesudegtumėte.

  • Išimkite granolą iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti ant kepimo skardos. Kai atvės, įmaišykite džiovintas spanguoles.

  • Laikyti sandariame inde iki dviejų savaičių.

  • Mėgaukitės su jogurtu, su pienu arba kaip vieną užkandį!

raktinis žodis Spanguolių migdolų granola





Source link

Daugiau iš autoriaus

Savaitgalio patiekalas: 2024-09-28

Fountainebleau Majamio paplūdimio burbono kokteiliai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *