Mūsų savaitės gėrimas yra kokteilis „Winyah Sunset“.


Pakrantės kokteiliai, atsitraukite ir ieškokite naujo mėgstamiausio!

Nuo Blue Hawaiian iki Tekilos saulėtekio mes visada mėgome kokteilius, įkvėptus pakrantės; tačiau ką tik į vilą pateko nauja bomba: Vinjos saulėlydis!

„Eliza’s“, prieplaukos baras „The George Hotel“ Džordžtaune, SC, garsiojoje Winyah įlankoje, debiutavo nauju kokteiliu. Ryškiai oranžinis gėrimas gėrimo metu nuostabiai tirpsta, atspindėdamas jus supantį Karolinos saulėlydį!

Pradėkite atgalinį skaičiavimą iki gražaus saulėlydžio naudodami toliau pateiktą receptą.






Andrew Cebulka nuotrauka




Winyah saulėlydis




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Perlų degtinė
  • ¾ oz. Domaine Canton imbiero likeris
  • ½ uncijos. Apelsinų sultys
  • ½ uncijos. Laimo sultys
  • ¾ oz. Imbiero sirupas
  • Žiupsnelis druskos
  • Didelis burokėlių ledas (25 % ekologiškų burokėlių sulčių, 75 % vandens)



Pasiruošimas

  1. Sudėkite į purtyklę
  2. Suplakite ir nukoškite į stiklinę su akmenimis
  3. Įlašinkite didelių burokėlių sulčių didelį akmenį
  4. Papuoškite kraujingo apelsino trikampiu ir skrudintu cukruotu imbieru
  5. Mėgaukitės saulėlydžiu!




Source link

Daugiau iš autoriaus

Aštrus ananasas Margarita

Klasikinis prancūziškas obuolių pyragas – Brown Eyed Baker

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *