„Smoke Lab“ inovacijos yra ne tik tikslas – tai varomoji jėga.
Būdama kūrybiškumo ir eksperimentavimo centras, „Smoke Lab“ yra įsipareigojusi tobulinti ir tobulinti koncepcijas, skonius ir dizainą. Įkūrėjas Varun Jain ir jo komanda šiuo metu plečia „Smoke Lab“ portfelį unikalaus indiško skonio degtinėmis. Mes prašome Jain papasakoti daugiau apie šių rajonų skonio profilių įkvėpimą.
Pakalbėkite su mumis apie tai, kas naujo SMOKE LAB.
Mūsų misija SMOKE LAB yra inovacijos – tai mūsų veiklos pagrindas. SMOKE LAB yra mūsų inkubacinė laboratorija, kurioje netradiciniai ir novatoriški protai susirenka apgalvoti ir kurti naujas koncepcijas, produktus, skonius ir dizainą. Per SMOKE LAB ne tik kuriame naujas koncepcijas, bet ir nuolat peržiūrime esamus prekės ženklus, kad juos patobulintume. Šiuo metu komanda sutelkia dėmesį į unikalaus indiško skonio degtinių SMOKE LAB portfelio kūrimą ir tarptautinių spiritinių gėrimų prekių ženklų portfelio pristatymą, kurį pristatysime JAV rinkai nuo 2024 m. pavasario.
Papasakokite, kaip Indijos / Indijos gomurio skoniai įkvėpė daugelį jūsų išraiškų.
SMOKE LAB skonių asortimento tikslas buvo supažindinti vartotojus su autentiškomis indiško skonio degtinės išraiškomis visame pasaulyje. Anyžius buvo pirmasis ir buvo labai plačiai pripažintas tiek tarptautinėje, tiek vidaus rinkoje. SMOKE LAB Saffron puikiai debiutavo JAV 2023 m. rugpjūtį, todėl kuriama papildomų skonio išraiškų.
Pasikalbėkite su mumis apie SMOKE LAB degtinės išraiškų skonio profilius
SMOKE LAB VODKA Classic, 40 % ABV, yra itin grynas spiritas, pasinėręs į intrigas. Jis atsiveria gaiviais riešutų aromatais ir citrusinių vaisių užuominomis, o gomuryje atsiskleidžia į intensyvumą ir sudėtingumą. Užbaigimas – subtilūs citrusiniai vaisiai su riešutų užuominomis.
SMOKE LAB anyžių degtinė, 37,5 % ABV, yra žaismingas labai mėgstamos Indijos žolelės tyrinėjimas su gaiviomis pankolio ir saldymedžio natomis, kurios skoniui suteikia kreminės, saldumo ir subtilios pankolio žiedų natos.
„SMOKE LAB Saffron“ sugeria geriausią Indijos apdovanojimus pelniusią degtinę su „Kashmiri Saffron“ – rečiausia ir geidžiamiausia šafrano rūšimi, auginama Kašmyro slėnyje. Rezultatas – prabangi dvasia, suteikianti subtilių, saldžių žemiškų natų, užleidžiančių vietą subtiliam gėlių užbaigimui.
Mes ir toliau eksperimentuojame su daugybe indiškų skonių ir tikimės, kad ateityje galėsime išleisti kitą SMOKE LAB skonio išraišką.
Kuo SMOKE LAB degtinės išsiskiria?
Mes nesame tendencijų pasekėjai. Mes tikime autentiškumu ir kuriame prekių ženklus, kurie atlaiko laiko išbandymą.
Skirtingai nuo bet kurios kitos rinkoje esančios degtinės, SMOKE LAB degtinė gaminama iš gryno Himalajų šaltinio vandens ir vietinės kilmės aukščiausios kokybės Basmati ryžių. Basmati ryžiai buvo pasirinkti dėl išskirtinio skonio ir unikalių gėlių aromatų. Nuskinti švieži Basmati ryžiai mirkomi gryname natūraliame Himalajų šaltinio vandenyje, po to atliekamas tradicinis 5X distiliavimo procesas, o po to užbaigiami itin modernia dviejų pakopų Sparkle Filtration sistema. Kiekvienas SMOKE LAB degtinės butelis pagamintas pirmoje Indijos anglies dioksido emisijos neturinčioje distiliavimo gamykloje. .
Ką barmenai turėtų žinoti apie jūsų prekės ženklus?
Norime, kad barmenai žinotų, jog SMOKE LAB Vodka yra labai universali, todėl tai puikus pasirinkimas maišant populiarius klasikinius ir šiuolaikinius kokteilius, taip pat siūlo naują įdomią paletę kokteiliams, kurie išryškina išskirtinius Indijos skonius, kurti.
Mūsų SMOKE LAB degtinės sėkmę daugiausia lėmė meilė, kurią gavome iš barmenų bendruomenės. Vertiname jų paramą ir esame labai atviri jų pasiūlymams, kaip galėtume toliau kurti ir plėsti apdovanojimus pelniusį SMOKE LAB degtinės prekės ženklą.