Honey Chipotle vištienos iešmelių receptas


Pasiruoškite daugybei pirštų laižymo.

Bjork vis dar sūpuoja baltymų vaikino gyvenimą, o aš taip pat stengiuosi valgyti daugiau baltymų, todėl šiuo metu DAUG gaminame vištieną. Ir kad ir kaip mėgstu absoliučią visų žvaigždžių oro gruzdintuvą vištieną (kuris yra iki maksimumo), pastaruoju metu ją maišau su šiais medaus chipotle vištienos iešmeliais.

Visų pirma, šiuos vištienos iešmelius mano šeima patvirtino 10 kartų – kiekvieną kartą juos gamindama sulaukiu vyro IR mergaičių nykščių. Skonių mišinys yra toks paprastas: rūkytas chipotle, medus ir apelsinas, geras kiekis taco prieskonių ir šiek tiek šviežio česnako. Skonis lipnus, saldus ir dūminis – viskas viename. PIRŠTU LAIŽYTI SKANAUS! Mes vėl ir vėl grįždavome pas juos.

Antra, tai visai nesudėtinga, bet pažiūrėkite, kaip gražu!

Jums nereikia naudoti iešmelių. Bet ateik – jie TOKIE mieli ir tokie linksmi! Jei ieškote ko nors, kas tiesiog supurtytų labai pasikartojančią kasdienę vakarienę (tai aš!), verta skirti 5 minutes smagiai vėrinukų demonstravimo akimirkai vakarienės metu.

Be to, šie iešmai ypač tinkami ant grotelių! Aš juos kepiau ore, bet jie tiesiog prašosi kepti ant grotelių. Aš tai jaučiu.

Vištiena, kukurūzai ir ryžiai dubenyje su marinuotais svogūnais.

Mums tai patinka su kukurūzų padažu, marinuotais svogūnais ir žaliais ryžiais. WOW – tai a galios derinys. Aš trokštu tų likučių kaip niekieno reikalas. Tačiau šie vištienos iešmeliai taip pat puikiai dera su juodosiomis pupelėmis ir avokadų kukurūzų salsa, užmesti ant pietvakarių stiliaus salotų arba įkišti į tortiliją taco akimirkai!

Lindsay parašas.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Užfiksuokite BRAT dvasią su šiais imperatorienės džino kokteiliais

Klausiame Varun Jain apie inovacijas ir degtinę „Smoke Lab“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *