Vasara dar nesibaigė. Žemiau rasite smagų vieno iš pagrindinių sezono kokteilių iš Uptown sporto klubo Ostine, Teksase!
„Uptown Sports Club“ šaknys siekia 1949 m., kai jis buvo atidarytas kaip kaimynystės vieta Rytų Ostino vietiniams gyventojams gerti, lažintis, žiūrėti sporto rungtynes ir žaisti aikštėje. Restoranas antrą gyvenimą atrado dėka Aarono Franklino ir saujelės draugų, kuriuos vienija gili meilė Ostinui. Šią vasarą jie pristatė naują priešpiečių meniu ir kokteilius, kuriuos galima gurkšnoti kartu su pietietiškais patiekalais, tokiais kaip kepsnys ir kiaušiniai, krevetės ir kruopos, taip pat unikalūs persikų ir grietinėlės blynai.
Desert Sunrise yra dviejų rūšių degtinė kartu su klasikine Aperol ir St. Germain… Uptowne pietautojai raginami pasilikti kurį laiką!
Peržiūrėkite visą receptą žemiau.
Dykumos saulėtekis
Ericka Predmore – gėrimų direktorė
Ingredientai
- 1 oz. Aukštosios dykumos kaktuso degtinė
- 5 uncijos. Monopolowa degtinė
- .5 uncijos. Aperol
- .5 uncijos. Sent Žermenas
- .5 uncijos. Paprastas medus (1:1 medus ir karštas vanduo)
- .5 uncijos. Citrina
- 1 oz. Prosecco
Pasiruošimas
- Viską, atėmus Prosecco, sudėkite į purtyklės skardą.
- Suplakite su ledu ir pridėkite Prosecco.
- Nukoškite ant šviežio ledo vyno taurėje.
- Išspauskite šviežią citrinos žievelę ir papuoškite gražia jūsų pasirinkta gėle!