Kaip reikėtų ruošti avižų sėlenas pusryčiams


Jei nerimą kelia nepakankamai išvirti kiaušiniai, avižų sėlenas būtinai pakaitinkite iki 165 laipsnių, kad išvengtumėte salmonelių pavojaus su kiaušiniais.

Norėdami padidinti baltymų kiekį, kartais pridedu kolageno baltymų galios! (filialo nuoroda)

Kuo ilgiau laikysite avižų sėlenas virš karščio, tuo labiau jos sutirštės ir sugers drėgmę. Įdėjus kiaušinių, prieš patiekiant, dažnai įpilu daugiau vandens ar pieno, kad įsitikinčiau, jog jis išliks kreminis ir nesublyškęs. Savo tekstūra man primena kviečių kremą!



Source link

Daugiau iš autoriaus

Paskutinės vasaros akimirkos su 2 „Gran Coramino“ kokteiliais

Peržiūrėkite šį „Aperol Spritz“ sukimąsi!