Išbandykite šiuos desertinius kokteilius


Įsivaizduokite, kad gulite prie baseino, rengiate kepsninę kieme ar tiesiog ieškote saldaus pabėgimo nuo tvankios rugpjūčio karščio; puikūs desertai ir desertiniai kokteiliai siūlo geriausią sprendimą.

Jie ne tik patenkins jūsų smaližius, bet ir atgaivina, todėl puikiai tinka vasaros pabaigos poilsiui.

Peržiūrėkite tris nuostabius receptus žemiau!

Šis nuostabus skanėstas siūlo puikų aštrių ir saldžių skonių balansą su aštrumu iš limoncello, suteikiant rafinuotą ir gaivią jūsų patiekalo pabaigą, atvėsinant iš vidaus.









Citrina Ripieno


Mezze ant upės – Battery Park City, NYC



Ingredientai


  • 6 citrinos
  • 12 uncijų. Citrinų sorbetas
  • 12 uncijų. Sorento Limoncello
  • Šviežia mėta



Pasiruošimas

  1. Aštriu sujungimo peiliu nupjaukite maždaug 1/2 colio nuo viršaus ir maždaug 1/4 colio nuo kiekvienos citrinos dugno.
  2. Išmeskite apatinę dalį, o viršutinę dalį išsaugokite „citrininei kepurėlei“, kurią patiekiant uždėsite ant Ripieno.
  3. Peiliu įpjaukite viršutinį galą, kad atskirtumėte citrinos mėsą nuo žievelės.
  4. Masažuokite citrinas trindami jas pirmyn ir atgal tarp abiejų rankų, kad suminkštintumėte vidų, kad būtų lengviau išimti.
  5. Arbatiniu šaukšteliu išgriebkite citrinos mėsą. Būtinai pašalinkite viską iki žievelės.
  6. Kai lukštai bus tušti, įdėkite juos į dubenį į šaldiklį, kol sustings, maždaug 30 minučių.
  7. Išimkite citrinos kevalus iš šaldiklio, kiekvieną sudėkite į martinio stiklinę arba nedidelį dubenėlį.
  8. Į kiekvieną citrinos lukštą įdėkite du kaušelius citrinų šerbeto.
  9. Įdėkite mėtų šakelę ir pabarstykite 2 uncijos. Limoncello virš kiekvieno Ripieno.
  10. Ant kiekvieno uždėkite po „citrininę kepurę“, patiekite ir mėgaukitės!


„Dante’s Grasshopper“ yra klasikinis kokteilis, kuriame dera žalias crème de menthe, baltas crème de cacao, Branca Menta ir grietinėlė, papuoštas Valrhona šokoladu. Sodrus ir kreminis gėrimas siūlo harmoningą mėtinės gaivos ir šokoladinio malonumo derinį, todėl tai dekadentiškas ir gaivus skanėstas, imituojantis pieno kokteilį!






Steve Friehon nuotrauka




Žiogas


Dante – West Village, NYC



Ingredientai


  • 1 oz. Marie Brizard Crème de Menthe (žalia)
  • 1 oz. Giffard Crème de Cacao (balta)
  • .25 uncijos. Branca Menta
  • 1,5 uncijos. Sunkus kremas



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus ir suplakite.
  2. Smulkiai supilkite į Nick & Nora stiklinę.


Burleigh’s Whoopie Pie Ice Cream Milkshake yra šaunus malonumas su šlakeliu iš svečių pasirinktų alkoholinių gėrimų, tokių kaip Baileys, Kahlua ar Jameson. Šis dekadentiškas skanėstas su plakta grietinėle ir kakavos milteliais derina sodrų skonį ir kreminę tekstūrą!









Rococo Whoopie Pie Ice Cream Milkshake


pateikė The Burleigh – Kennebunkport, Maine



Ingredientai


  • 8 uncijos. Rokoko ledai (3 kaušeliai)
  • 1 puodelis nenugriebto pieno
  • 2 uncijos. Alkoholis (Bailey’s, Kahlua, Jameson)



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite ingredientus ir užpilkite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Mūsų savaitės gėrimas yra Santa Teresa Coffee Spritz

Diena gėrimas Paryžiuje