„Santa Teresa 1796“, seniausias ir daugiausia apdovanojimų pelnęs Venesuelos aukščiausios klasės romas, išdidžiai pristato „Santa Teresa 1796 Arabica“ kavos statinės apdailą.
Ši išskirtinai turtinga išraiška sukurta naudojant seną Solera metodą, o vėliau kantriai brandinama statinėse, kuriose kažkada buvo romo ir arabikos kavos mišinys, mėgaujamasi jų Hacienda. Dabar jūs turite galimybę pirmą kartą išbandyti šį kūrinį ir mėgautis visiškai nauja apdovanojimų pelniusio, trigubai brandinto Santa Teresa 1796 romo puse.
Tai gali būti patiekiama tvarkinga, ant uolų arba unikaliai sodraus kokteilio.
„Santa Teresa“ kavos purškalas
Ingredientai
- 1 1/2 uncijos. ST1796 Arabica kavos statinės apdaila
- 1/2 uncijos. Šaltas alus
- 1/4 uncijos. Orgeat
- Užpilkite sodos vandeniu
Pasiruošimas
- Įdėkite Collins stiklą su ledu, tada švelniai maišykite, kol susimaišys.
- Papuoškite apelsino tvistu.