Vokiško šokolado batonėliai –


Kai aš augau, turėjome vokiečių kalbos šokolado tortas kiekvienais metais mano tėčio gimtadienio proga, tai tikrai jo mėgstamiausias tortas! Mano mama gamino glaistą nuo nulio ir tai buvo nuostabu, bet kartais malonu turėti paprastą receptą, kuris suteikia jums tą patį skonį be jokio darbo.

Tai dar vienas receptas, kurį radau knygoje „The Ultimate Cake Mix“ slapukų knyga: puikūs nuorodos slapukai užimtiems kepėjams ir tai tikrai visas vokiško šokoladinio pyrago skonis su paprastu pyrago mišiniu.

Vokiško šokolado plytelių gaminimas yra puikus būdas tyrinėti pasaulį desertas kepimo. Nesvarbu, ar dovanojate juos kaip dovanas, ar mėgaujatės jais patys, šie batonėliai tikrai nustebins sodriu skoniu ir malonia tekstūra.

Nepamirškite pasidalinti savo kūriniais su draugais ir šeima – jie tikrai bus hitai!

Kas yra vokiški šokoladiniai batonėliai?

Vokiški šokoladiniai batonėliai reiškia tam tikrą šokolado rūšį, žinomą dėl savo unikalaus recepto ir skonio, dažnai siejamo su populiariuoju vokišku šokoladiniu pyragu. Nepaisant pavadinimo, šio tipo šokoladas iš tikrųjų yra amerikiečių išradimas.

Vokiškas šokoladas yra pagrindinis vokiško šokoladinio pyrago ingredientas, kuris pasižymi išskirtiniu įdaru ir glaistu, pagamintu iš kokoso ir pekano riešutų. Pats šokoladas prisideda prie sodraus, saldaus pyrago skonio.

Ingridientai

  • Vokiško šokoladinio pyrago mišinys
  • Sviestas
  • Kiaušiniai
  • Saldintas kondensuotas pienas
  • Saldintas kokoso dribsniai
  • Susmulkinti pekano riešutai
  • Pieninio šokolado traškučiai
Vokiško šokolado batonėlių ingredientai

Kaip pasigaminti vokiškus šokoladinius batonėlius

Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F, sutepkite 9 × 13 colių kepimo skardą.

Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu mažu greičiu sumaišykite pyrago mišinį, sviestą ir 1 kiaušinį, kol susimaišys.

Vokiško šokoladinio pyrago mišinio maišymas

Suspauskite mišinį į paruoštą keptuvę.

Vokiško šokoladinio pyrago mišinys keptuvėje

Vidutiniame dubenyje išplakite kondensuotą pieną ir likusį kiaušinį, kol susimaišys.

Saldintas Kondensuoto pieno ir kiaušinių mišinys

Įmaišykite 1 puodelį kokoso, pekano riešutų ir 3/4 puodelio šokolado drožlių.

Saldintas kondensuotas pienas, pekano riešutai ir šokolado drožlės

Mišinį tolygiai paskirstykite ant plutos.

Vokiško šokolado plytelės keptuvėje

Pabarstykite likusiais kokoso ir šokolado drožlėmis, lengvai įspauskite į kondensuoto pieno sluoksnį.

Vokiški šokoladiniai batonėliai, paruošti kepti

Kepkite 30–32 minutes arba tol, kol centras beveik sustings. Atvėsus centras sutvirtės.

Vokiško šokolado plytelių kepimas

Perkelkite ant grotelių ir visiškai atvėsinkite.

Vokiško šokolado plytelių vėsinimas

Supjaustykite batonėliais ir patiekite.

Vokiško šokolado batonėliai

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

Vokiško šokolado batonėliai

Vokiško šokolado batonėliai

Nesvarbu, ar esate naujokas, ar patyręs kepėjas, šis paprastas receptas padės sukurti skanius vokiškus šokoladinius batonėlius, kurie sužavės kiekvieną.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Aušinimo laikas 1 valandą

Bendras laikas 1 valandą 45 minučių

Kursas Slapukai ir batonėliai

Virtuvė Amerikos

  • 1 18.25 – uncijos pakuotė vokiško šokoladinio pyrago mišinys
  • 1/3 puodelis sviesto suminkštėjo
  • 2 dideli kiaušiniai
  • 1 14 – uncijos skardinės saldinto kondensuoto pieno
  • 1 1/3 puodeliai saldinto kokoso drožlėmis padalintas
  • 1 puodelis kapotų pekano riešutų
  • 1 1/2 puodeliai pieniško šokolado drožlių padalintas
  • Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu mažu greičiu sumaišykite pyrago mišinį, sviestą ir 1 kiaušinį, kol susimaišys.

  • Suspauskite mišinį į paruoštą keptuvę.

  • Vidutiniame dubenyje išplakite kondensuotą pieną ir likusį kiaušinį, kol susimaišys.

  • Įmaišykite 1 puodelį kokoso, pekano riešutų ir 3/4 puodelio šokolado drožlių.

  • Mišinį tolygiai paskirstykite ant plutos.

  • Pabarstykite likusiais kokoso ir šokolado drožlėmis, lengvai įspauskite į kondensuoto pieno sluoksnį.

  • Kepkite 30–32 minutes arba tol, kol centras beveik sustings. Atvėsus centras sutvirtės.

  • Perkelkite ant grotelių ir visiškai atvėsinkite.

  • Supjaustykite batonėliais ir patiekite.

raktinis žodis Vokiško šokolado batonėliai





Source link

  • Susiję įrašai

    Naminės keptos cukraus spurgos

    Naminėse keptose cukraus spurgose yra kažkas neabejotinai ypatingo. Jie yra puikus saldumo ir sotumo balansas, lengvos, purios tekstūros, tirpstančios burnoje. Skirtingai nuo tradicinių keptų spurgų, šios keptos grožybės gaminamos naudojant…

    Įkelti Hashbrowns –

    Esu didžiulis pusryčių gerbėjas, ypač šeštadienio rytą, kai mano namuose viskas vyksta šiek tiek lėčiau. Tai pats tinkamiausias metas išlaužti „Blackstone“ kepsninę ir pasigaminti „Loaded Hashbrowns“! Loaded Hashbrowns – tai…

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Galbūt praleidote

    Naminės keptos cukraus spurgos

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Naminės keptos cukraus spurgos

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Įkelti Hashbrowns –

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Įkelti Hashbrowns –

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 4 views
    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai