Nacionalinė tekilos diena su karščio banga Paloma su Casa Azul


Šiandien pakelkite taures iki vienos ikoniškiausių ir universaliausių spiritinių gėrimų pasaulyje – tekilos!

Šventėje paverskite savo Palomą šedevru su Casa Azul Tequila. Dėl švelnių, sodrių skonių ir nepriekaištingo meistriškumo Casa Azul prideda prabangos šiai gaiviai klasikai. „Heatwave Paloma“ su reguliuojama šiluma, pailginta burbuliukais, yra naujoviškas Casa Azul požiūris į kokteilių gaminimą.









Karščio banga Paloma




Ingridientai


  • 1 ½ uncijos. Casa Azul Blanco
  • ½ uncijos. šviežių laimo sulčių
  • ½ uncijos. Gochujang sirupas
  • ½ oz Pamplemousse likerio
  • 3 uncijos. Greipfrutų soda



Paruošimas

  1. Į kokteilių skardą sudėkite visus ingredientus, išskyrus greipfrutų soda.
  2. Užpildykite skardines ledu ir greitai suplakite (5-8 sekundes).
  3. Supilkite į „highball“ stiklinę ir užpildykite šviežiu ledu.
  4. Ant viršaus uždėkite greipfrutų soda.
  5. Papuoškite greipfrutų pusmėnulį.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Vokiško šokolado batonėliai –

Savaitgalio patiekalas: 2024-07-27 – Brown Eyed Baker