Michaelas Symonas „Food Network“ rodo šį puikų šou Symono vakarienės kuri nufilmuota jo kieme, ir jis parodo, kaip lengva kepti ant grotelių. Man patinka žiūrėti šią laidą, nes jis yra toks žemiškas ir kartu su savo žmona gamina nuostabų maistą, pavyzdžiui, šiuos nuostabius „Mason Jar“ ledus.
Iš tikrųjų, kai gaminau šį receptą, braškių tyrės nedariau ant grotelių, nes lijo, todėl taip pat lengvai galite ją pasigaminti ant viryklės.
Šis „Mason Jar“ ledų receptas buvo gautas iš 3 sezono 4 serijos, pavadintos „Cleveland“ klasikiniu „City Chicken“, kuri „Miesto vištiena“ taip pat atrodo labai gerai, ir aš noriu, kad kada nors tai būtų padaryta. vasara taip pat.
Man patinka, kaip galite įdėti vos kelis paprastus ingredientus į indelį, suplakti, įdėti į šaldiklį ir stebuklingai paragauti šių nuostabių ledų! Jūs tikrai turėtumėte išbandyti šį receptą, reikia šiek tiek planuoti, kad atšaldytumėte indelį ir įsitikinkite, kad turite pakankamai laiko visiškai atšaldyti braškių tyrę.
Pirmą kartą bandžiau gaminti pagal šį receptą, nekreipiau dėmesio į tai, kad braškių tyrę reikia atšaldyti, tai nepasirodė labai graži, todėl ta partija buvo išmesta ir bandžiau dar kartą. Labai džiaugiuosi, kad man pavyko antrą kartą, nes tai yra patys šviežiausi, nuostabiausi ledai, kokius esu valgęs!
Šviežių braškių skonis tikrai šviečia, nes jame nėra daugybės papildomų ingredientų. Ir tai yra smagus receptas, kurį galima pasigaminti su vaikais, kurie, be didelių pastangų, tik trupučio pakratymo ir šiek tiek kantrybės, susikurtų savo ledus.
Gerai, gal jau turi vieną palaukti šaldiklyje, kad jiems nereikėtų taip ilgai laukti naminis gydyti.
Kas yra „Mason Jar“ ledai?
Mason Jar Ice Cream yra paprastas ir įdomus būdas pasigaminti naminių ledų nenaudojant ledų aparato. Tai apima kelių pagrindinių ingredientų (dažniausiai riebios grietinėlės, cukraus ir vanilės ekstrakto) sumaišymą tiesiai į mūro indelį.
Sujungus ingredientus, stiklainis sandariai uždaromas ir stipriai purtomas kelias minutes, kol mišinys sutirštės. Suplakus stiklainis dedamas į šaldiklį kelioms valandoms, kol ledai sustings.
Šis metodas leidžia lengvai valdyti ir pritaikyti porcijas, todėl tai yra populiarus „pasidaryk pats“. desertas variantas.
Ingridientai
Braškių tyrė
- Šviežios braškės
- Medus
- Citrina
Ledai
- Sunkus kremas
- Medus
- Cukrus
- Košerinė druska
Kaip pasigaminti „Mason Jar“ ledus
Braškių tyrei: nustatykite kepsninę, kad ji būtų tolygiai vidutinė. Jei naudojate kepsninę su anglimis, tolygiai paskirstykite anglį išilgai dugno arba kepkite ant viryklės viršaus.
Padėkite nedidelį puodą ant grotelių arba ant viryklės.
Sudėkite braškes, medų ir citrinos sultis ir užvirinkite. Virkite, kol braškės išskirs sultis ir pradės minkštėti, 3–5 minutes.
Sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir atvėsinkite, kol visiškai atvės, maždaug valandą.
Ledams: į 32 uncijų šaldikliui tinkamą indelį tiesiais arba siaurėjančiais šonais įpilkite grietinėlės, medaus, cukraus ir druskos.
Supilkite atšaldytą braškių tyrę.
Uždenkite dangteliu ir stipriai suplakite į purią, purią plaktą grietinėlę, 3–5 minutes. (Tai užtruks mažiau laiko, jei naudosite indelį, kuris prieš tai buvo šaldytuve 10–15 minučių.)
Įsitikinkite, kad dangtelis yra tik laisvai uždėtas, tada užšaldykite 3 valandas, jei norite patiekti minkštus, ir ilgiau, jei norite sugriebti ledus. Patiekite ir mėgaukitės!
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- KitchenAid 3 greičių rankinis trintuvas – Sumaišykite, susmulkinkite, susmulkinkite, plakite ir trinkite kokteilius, padažus, kūdikių maistą, sriuba ir dar. Greitai ir patogiai kurkite begalę kulinarinių kūrinių.
- GreenPan padažo keptuvė– Dėl sveikos nepridegančios GreenPan dangos gaminimas tampa greitas, o valymas yra dar lengvesnis.
- Silikono maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad nepridegančios keptuvės nesubraižytų.
- Ball Regular Mouth 32 uncijų masoninis stiklainis su dangteliais ir juostelėmis – Idealiai tinka pjaustytiems vaisiams ir daržovėms, marinuotiems agurkams, pomidorų sultims ir padažams. Šiuose stiklainiuose nėra BPA. Galima plauti indaplovėje ir daugkartinio naudojimo.
Mason Jar ledai
Braškių tyrė
- 1 puodelis ketvirčiais supjaustytos šviežios braškės
- 2 šaukštas medus
- 1 citrinos sultys
Ledai
- 1 puodelis riebi grietinėlė
- 1 šaukštas medus
- 1 šaukštas cukraus
- Suspauskite košerinė druska
-
Braškių tyrei: nustatykite kepsninę, kad ji būtų tolygiai vidutinė. Jei naudojate kepsninę su anglimis, tolygiai paskirstykite anglį išilgai dugno arba kepkite ant viryklės viršaus.
-
Padėkite nedidelį puodą ant grotelių arba ant viryklės.
-
Sudėkite braškes, medų ir citrinos sultis ir užvirinkite. Virkite, kol braškės išskirs sultis ir pradės minkštėti, 3–5 minutes.
-
Sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir atvėsinkite, kol visiškai atvės, maždaug valandą.
-
Ledams: į 32 uncijų šaldikliui tinkamą indelį tiesiais arba siaurėjančiais šonais įpilkite grietinėlės, medaus, cukraus ir druskos.
-
Supilkite atšaldytą braškių tyrę.
-
Uždenkite dangteliu ir stipriai suplakite į purią, purią plaktą grietinėlę, 3–5 minutes. (Tai užtruks mažiau laiko, jei naudosite indelį, kuris prieš tai buvo šaldytuve 10–15 minučių.)
-
Įsitikinkite, kad dangtelis yra tik laisvai uždėtas, tada užšaldykite 3 valandas, jei norite patiekti minkštus, ir ilgiau, jei norite sugriebti ledus.
-
Patiekite ir mėgaukitės!