Paruoškite druską ir laimus!
Nacionalinė tekilos diena! Tina Heath-Schuttenberg, Čarlstono pietų centro „Beautiful South“ bendrasavininkė, pasidalino su mumis unikaliu tekilos kokteiliu, kuriuo galėsite mėgautis.
„Jei jums patinka Mezcal su rausva apačia, jums patiks šis“, – sako Heath-Schuttenberg.
Žemiau rasite visą receptą!
Pieno Punch
Ingridientai
- 24 uncijos. Blanco tekila
- 18 uncijų. 400 Conejos Joven
- 12 uncijų. Giffardas Lichi-Li
- 12 uncijų. Ananasų sultys
- 12 uncijų. Citrinos sulčių
- 12 uncijų. Arbatos sirupas*
- 32 uncijos. Viso pieno
Paruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus pieną, dideliame „Cambro“.
- Maišydami lėtai supilkite pieną.
- Šaldykite 24 valandas.
- Smulkaus tinklelio sietelį išklokite kavos filtru ir atsargiai nukoškite mišinį.
- Pakartokite šį veiksmą antrą kartą.
*Arbatos sirupas
Ingridientai
- 50 g Oolong arbatos
- 50 g Litchi arbatos
- 623 g karšto vandens
- 623 g cukraus
Paruošimas
- Arbatas 15 minučių pamirkykite vandenyje, nukoškite.
- Suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps.