Švęskite Nacionalinę tekilos dieną naudodami šį unikalų punšo receptą!


Paruoškite druską ir laimus!

Nacionalinė tekilos diena! Tina Heath-Schuttenberg, Čarlstono pietų centro „Beautiful South“ bendrasavininkė, pasidalino su mumis unikaliu tekilos kokteiliu, kuriuo galėsite mėgautis.

„Jei jums patinka Mezcal su rausva apačia, jums patiks šis“, – sako Heath-Schuttenberg.

Žemiau rasite visą receptą!









Pieno Punch




Ingridientai


  • 24 uncijos. Blanco tekila
  • 18 uncijų. 400 Conejos Joven
  • 12 uncijų. Giffardas Lichi-Li
  • 12 uncijų. Ananasų sultys
  • 12 uncijų. Citrinos sulčių
  • 12 uncijų. Arbatos sirupas*
  • 32 uncijos. Viso pieno



Paruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus pieną, dideliame „Cambro“.
  2. Maišydami lėtai supilkite pieną.
  3. Šaldykite 24 valandas.
  4. Smulkaus tinklelio sietelį išklokite kavos filtru ir atsargiai nukoškite mišinį.
  5. Pakartokite šį veiksmą antrą kartą.

*Arbatos sirupas


Ingridientai


  • 50 g Oolong arbatos
  • 50 g Litchi arbatos
  • 623 g karšto vandens
  • 623 g cukraus

Paruošimas


  1. Arbatas 15 minučių pamirkykite vandenyje, nukoškite.
  2. Suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Mason Jar ledai –

Savaitgalio patiekalas: 2024-07-06 – Brown Eyed Baker