Po pagaminimo man liko keletas braškių „Bisquick“ braškių pyragas todėl ieškojau kažko paprasto ir lengvai pagaminamo, kuris nuo tada nešildytų namų vasara pilnai čia atvyko.
Šį Skillet Strawberry Cobbler receptą radau knygoje Braškių meilė: 45 saldūs ir pikantiški pyragaičių, rankų pyragų, salotų, salsų ir kt. receptai.
Šį receptą taip lengva paruošti ir jam nereikia daug ingredientų. Kad namuose būtų vėsu, nusprendžiau jį gaminti Traeger rūkykloje, o ne orkaitėje. Manyčiau, kad tą patį galėtumėte padaryti ir ant anglių kepsninės, ir skonis būtų nuostabus, bet aš to dar neišbandžiau.
Nekantrauju išbandyti tai, naudodama savo mėgstamus vaisius, mėlynes ar bet kokias uogas, su kuriomis taip pat būtų smagu eksperimentuoti.
Be to, aš ką tik gavau priežiūros paketą su šviežiais mangais iš savo nuostabios sesers uošvės Floridoje, todėl dabar man reikia paruošti keletą receptų iš mangų, galbūt paprastą mažą pyragą.
Šią paprastą vasarą desertas derina braškių gaivumą su sviestine, auksine plutele, sukurdama puikų skanėstą bet kokiai progai. Nesvarbu, ar rengiate vasaros kepsninę, mėgaujatės šeimos pikniku, ar tiesiog trokštate ko nors saldaus, šis batsiuvis tikrai paliks įspūdį.
Taigi, griebkite keptuvę, šviežių braškių ir pasiruoškite mėgautis dangaus gabalėliu!
Kas yra Skillet Strawberry Cobbler?
Skillet strawberry cobbler yra desertas, kurį gamina kepimo šviežių braškių ir saldaus, biskvitą primenančio užpilo mišinys keptuvėje.
Užpilas, kuris gali būti tešla arba tešla, paskirstomas ant braškių ir kepamas iki auksinės spalvos ir traškumo. Rezultatas yra šiltas, guodžiantis desertas su sultingu vaisių pagrindu ir šiek tiek traškia, saldžia plutele.
Jis dažnai patiekiamas su kaušeliu vanilinių ledų arba plaktos grietinėlės gabalėliu.
Ingridientai
- Sviestas
- Savaime kylantys miltai
- Granuliuotas arba tvirtai supakuotas šviesiai rudasis cukrus
- nenugriebtas pienas
- Šviežios arba šaldytos braškės
Kaip pasigaminti Skillet Strawberry Cobbler
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F (190 ° C). Įdėkite sviestą į 10 colių ketaus keptuvę ir įdėkite keptuvę į orkaitę, kad sviestas ištirptų.
Mažame dubenyje išplakite miltus ir cukrų, kol gerai susimaišys, mažiausiai 30 sekundžių.
Supilkite pieną.
Išimkite karštą keptuvę iš orkaitės ir supilkite tešlą ant karšto sviesto.
Ant tešlos viršaus pabarstykite braškes.
Kepkite trinkelę 40–50 minučių, kol tešla iškils aplink vaisius, viršus bus šviesiai rudas, kraštai tamsesni, o centre įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus (vengiant braškių).
Patiekite šiltą. Trinkelę galima pasigaminti iš anksto, atšaldyti ir pašildyti prieš patiekiant.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Namelis su ketaus prieskoniais 12 colių keptuvė – Puikiai tinka gaminant ant grotelių, ant laužo, orkaitėje ar ant bet kokios viryklės, įskaitant stiklines ir indukcines.
- Traeger Pro Grill – Tai geriausias malkomis kūrenamas grilis, padėsiantis sukurti nuostabius ir nepamirštamus patiekalus!
Skillet Strawberry Cobbler
Atraskite puikų mūsų Skillet Strawberry Cobbler skonį – tobulą sultingų braškių ir sviestinės, auksinės plutos mišinį. Šis lengvai pagaminamas desertas idealiai tinka bet kokiai progai, siūlantis šiltą ir jaukią skanėstą, kuris patiks visiems.
- 1/3 puodelis nesūdytas sviestas
- 1 puodelis savaime kylantis
- miltai
- 1/2 puodelis granuliuotas arba tvirtas
- supakuotas šviesiai rudasis cukrus
- 1 puodelis nenugriebto pieno
- 4 puodeliai šviežias arba šaldytas
- braškių atšildytas, jei
- sustingęs lukštenti ir perpjauti per pusę
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F (190 ° C). Įdėkite sviestą į 10 colių ketaus keptuvę ir įdėkite keptuvę į orkaitę, kad sviestas ištirptų.
-
Mažame dubenyje išplakite miltus ir cukrų, kol gerai susimaišys, mažiausiai 30 sekundžių.
-
Supilkite pieną.
-
Išimkite karštą keptuvę iš orkaitės ir supilkite tešlą ant karšto sviesto.
-
Ant tešlos viršaus pabarstykite braškes.
-
Kepkite trinkelę 40–50 minučių, kol tešla iškils aplink vaisius, viršus bus šviesiai rudas, kraštai tamsesni, o centre įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus (vengiant braškių).
-
Patiekite šiltą. Trinkelę galima pasigaminti iš anksto, atšaldyti ir pašildyti prieš patiekiant.