5 geriausi šiuo metu geriami kvietiniai alūs


Vasara – puikus metas lengvesniam, gaiviam alui. Ir nors sunku įveikti klasikinio pilsner ar apynių, pušinio IPA patrauklumą, vienas geriausių pasirinkimų vasaros mėnesiams yra gaivus, subalansuotas kvietinis alus.

Paprasčiausia prasme kvietinis alus yra aukščiausios fermentacijos alus, pagamintas iš didesnio procento kviečių, o ne įprastų miežių. Yra įvairių rūšių kvietinio alaus, įskaitant belgišką Witbier, vokišką Weissbier (tai apima klasikinį hefeweizen)ir laukinė krūvos korta: amerikietiškas kvietinis alus.

Priklausomai nuo stiliaus, skoniai ir aromatai gali skirtis. Tačiau dažniausiai gurkšnodami vieną iš šių šiltų orų gėrimų būsite sutikti su tokiais skoniais kaip bananai, gvazdikėliai, burbuliukai ir saldūs kviečiai.

Dabar, kai šiek tiek sužinojote apie kvietinį alų, laikas susirasti gerti. Toliau slinkite, kad pamatytumėte geriausią šios vasaros kvietinį alų. Įpilkite šio alaus į savo šaldytuvą ir jūsų laukia nuostabi vasara.

3 Floyds Gumballhead

„Indiana’s 3 Floyds“ yra didelis vardas craft alaus pasaulyje. Nors alaus daryklos „Zombie Dust Pale Ale“ alus yra būtinas paragauti, „Gumballhead“ taip pat yra pagrindinis vasaros produktas. Paruoštas iš baltųjų kviečių ir džiovintų apynių su Jakimos slėnyje užaugintais apyniais, žinomas dėl subalansuoto tropinių vaisių, citrusinių vaisių ir šviesių gėlių apynių skonio.


Weihenstephaner Hefe Weissbier

Jei šiame sąraše išbandysite tik vieną kvietinį alų, pasigaminkite jį „Weihenstephaner Hefe Weissbier“. Pagaminta seniausioje pasaulyje alaus darykloje (atidaryta 1040 m.), šis Bavarijoje pagamintas kvietinis alus yra žinomas dėl savo tradicinio skonio. Tai apima prinokusių vaisių, bananų, gvazdikėlių ir kitų prieskonių natas.


Alaus darykla Ommegang Witte

Šis 5,2 % ABV belgiško stiliaus baltasis elis yra verdamas iš salyklinių ir nesalyklinių kviečių, o skonį suteikia kalendros ir apelsino žievelės. Rezultatas – klasikinis, traškus, gaivus vasarinių kviečių elis su citrusinių vaisių žievelių, gvazdikėlių ir kitų prieskonių natomis.


Allagašas baltas

Kalbant apie amerikietišką kvietinį alų, nėra nieko garsesnio nei Allagash White. Šis 5,2 % ABV belgiško stiliaus kvietinis alus yra verdamas iš avižų, salyklinių kviečių ir žalių kviečių. Papildomo skonio jis įgauna naudojant kalendrą ir Kiurasao apelsino žievelę. Rezultatas yra nefiltruotas kvietinis alus, žinomas dėl apelsinų žievelės, kviečių ir švelnių prieskonių skonio.


Paulaner Hefe-Weizen

Šis tradicinis vokiškas kvietinis alus gaminamas naudojant paprastus ingredientus, tokius kaip vanduo, salykliniai kviečiai, salykliniai miežiai, mielės ir Herkules apyniai. Jis drumstas, nefiltruotas ir žinomas dėl saldžių kviečių, tropinių vaisių, apelsinų žievelės, citrinų žievelių, lengvų prieskonių ir gėlių, žemiškų apynių skonio. Nedelsdami įtraukite tai į savo vasarinio kvietinio alaus sąrašą.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Evanas Williamsas apie žolelių plovimą kokteiliams

Apie kanadietišką viskį klausiame JP Wiser atstovės Gina Fossitt