Pateikė Lynn M. namas
Į šią pramonę įstojau prieš keturiasdešimt metų iš būtinybės. Siekdama susimokėti per kolegiją, aš ėmiausi darbo kaip šeimininkė madingoje interneto prieigos taške, vadinamoje lankytinomis vietomis. Kai man sukako 19 metų, galėjau tapti serveriu, o tada, kai man suėjo 21 metai, galėjau barti. Restorano darbas ne tik padėjo kompensuoti mano mokslą ir kitas kolegijos išlaidas. Tai buvo mano pirmasis įsipareigojimas įgyti finansinę nepriklausomybę. Darbas koledžo restorane yra kitokia patirtis nei darbas aukšto lygio tinkle, kepsnių namuose ar puikių patiekalų įstaigoje. Kodėl? Žmonės! Kolegijos barai ir restoranai paprastai turi įvairias komandas. Po lankytinų vietų mes turėjome „Townies“, žmones, kurie gyveno Oksforde, Ohajo valstijoje, ir „Kolegijos vaikus“, kuriems daugelis tai būtų tik laikina gyvenimo stotelė. Mes atvykome iš visų skirtingų šalies vietų ir buvome iš skirtingų amžiaus grupių, lyčių, seksualinių orientacijų ir etninių grupių. Mes visi bendravome, kad mums reikėjo to darbo. Ar, norint dėti maistą ant savo šeimos stalo, arba kompensuoti kolegijos mokslą, restorano darbas buvo būtinas sėkmei. Buvo užmegzti puikūs prisiminimai, ir aš užmezgiau visą gyvenimą trunkančią draugystę.
Kai pirmą kartą pavesta parašyti šią redakciją, buvau pakylėta. Mano karjerą svetingumo srityje galima distiliuoti naujoves, išradimą, inkliuzijos skatinimą ir atsparumą. Buvo tiek daug, ką norėjau pasakyti apie bendruomenės puoselėjimą, stalų statybą ir stiklinių lubų laužymą. Tačiau pastaruosius kelis mėnesius įvykiai išvedė tą vėją iš mano burės. Jaučiausi pikta, išdavusi, neįvertinta, liūdna ir tiesiog pavargusi. Išeikvoja jaustis, kad jūs nuolat plaukiate prieš srovę. Taigi, aš atsikvėpiau. Aš nesijaučiau pasirengęs rašyti šia tema. Tiesą sakant, aš buvau. Man tiesiog reikėjo savęs priežiūros ir erdvės akimirkos. Tas kvėpavimas man suteikė galimybę neseniai pasilenkti į mano pagrindą ir apmąstyti savo pirmąjį darbą svetingumo srityje. Pritraukimo restoranas Oksforde, Ohajo valstijoje. Būtent čia aš susidūriau su talentinga ir įvairia asmenų grupe, išėjau iš savo komforto zonos, supratau bendruomenės stiprybę ir patyriau daugybę pirmųjų.
Renginio vieta buvo priklausoma šeimai, o vieta pabūti. Jos sėkmė priklausė nuo visos komandos. Mes visi turėjome skirtingas stipriąsias puses. Miesteliai paėmė rytą ir pietų pamainas. Tai leido jiems kokybiškai praleisti laiką su savo šeimomis ir studentams lankyti klasę. Jie taip pat buvo patyrę profesionalai, priėmė kolegijos vaikus po sparnais ir mokė mus apie svetingumą. Kolegijos vaikai vėlyvojo vakarų ir savaitgalio priešpiečių pamainas. Mes taip pat informuotume savininkus naujausias tendencijas. Verslo tvarumas dažnai priklauso nuo to, ar išliks aktualūs. Turėti įvairiapusę amžiaus grupę buvo būtina sukurti pergalės formulę. Nebuvo „klasės“ atskyrimas. Mes visi buvome kartu. Lyderystės vaidmenys buvo vienodai padalyti tarp miestelių ir kolegijos vaikų. Tai sukūrė kultūrą, kuri buvo sukurta pagal abipusę pagarbą ir svetingą vienas kitam. Tai buvo raktas į restorano ilgaamžiškumą. Mieste buvo keli kiti restoranai, tačiau mūsų metu buvo tas, kuris per vasaros pertrauką buvo mažiausiai apyvarta. Daugelis, taip pat ir aš, pasirinko praleisti vasaras Oksforde, kad galėtume dirbti restorane. Lėtesnis metų laikas, tačiau tai, ką mes kartu suklastėme, buvo unikalus. Kai visi jaučiasi laukiami, tampa lengviau pasveikinti visus.
Žvelgiu į nurodytą temą. Ugdyti ilgalaikę sėkmę, puoselėjant naujoves, inkliuziją ir atsparumą. Tai nėra nauja koncepcija ar modelis. Atsparumas yra tai, kaip mes įkrauname. Inovacijos ir įtrauktis yra tai, kaip mes siekiame ir užtikriname pramonės tvarumą. Svetingumo pramonė ir toliau klestės, jei prisiminsime, kad žmogaus vertė žymiai viršija dolerio vertę.
Cheers,
Lynn M. namas
Šį receptą įkvepia stipri ir atspari viskis minėta moteris. Mano močiutė Beulah. Kiekvieną vakarą ji visada gėrė kietą gėrimą ir gamino geriausią „Peach Melba Cobbler“, kuriuo aš kada nors mėgau. Unikalus klasikos posūkis, kuris atitiko laiko išbandymą. Tai aš, mano paveldas ir nuolatinis įkvėpimas stiklinėje.
Receptas
- 2,0 uncijos Elijah Craig maža partija „Bourbon“
- .5 oz Peach Melba sirupas
- 3 brūkšniai „Hella“ imbiero kartmens
- 2 brūkšnių mokestis broliai senamadiški karbyras
Sumaišykite visus ingredientus maišymo skardoje. Ledą ir maišykite, kol gerai atšaldys. Patiekite ant senamadiško stiklo ant didelio formato ledo. Papuoškite avietėmis ir šviežiomis persikų griežinėliais.
Norėdami pasigaminti persikų MELBA sirupą, sumaišykite 1/2 puodelio aviečių konservus, 1/2 puodelio persikų konservus ir 1 puodelį. Troškinkite puode ir, kol abu konservai visiškai ištirpo.