„Chemin à la Mer“ pagrindinis barmenas, Jamesas O’Donnelis, buvo supažindintas su svetingumo pramone lankant mokyklą Wilmingtone, NC. Jis dirbo daugybėje koncertų, pradedant šeimininkais ir baristomis ir baigiant serveriu bei barmenais.
Tuo metu jis neprieštaravo darbui, nes jis suteikė tinkamų priemonių, kai studijuodamas studijas. Tik tada, kai jis grįžo namo į Durhamą, NC, jis aistringai ėmėsi darbo srities. Jo giminystės amatų kokteiliams ir barsendo metu kilo jo metu aukščiausios klasės kokteilių bare, „Alley 26“.
Likusi dalis yra istorija, nes jis jau penkerius metus dirbo Naujajame Orleane, palaimintas dėl darbo su keliais pramonėje. Jis kredituoja Abigail Gullo („Comperect Lapin“, baras) už tai, kad paėmė jį po jos sparnu ir padėjo jam patobulinti jo stilių.
Už baro Jamesą sužavėjo tokios patobulintos technikos, kaip riebalų plovimas ir paaiškinimas. Tačiau tai, kas, jo manymu, daro įtaką svetingumo ir aptarnavimo aspektui.
„Sukurti šiltą ir svetingą svečio aplinką man yra daug svarbiau nei sudėtingi kokteiliai. Atlikus vaidmenį meiliuose prisiminimuose tiems, kurie vertina jūsų amatą, dar labiau patenkina. “
Virėjo Donaldo Linko naujausia įmonė „Chemin à la Mer“ yra ta vieta, kur O’Donnell šiuo metu lanko savo maišymo sugebėjimus. „Purple Gringe“ baras yra pirmas dalykas, kurį svečiai mato atvykę, ir nustato savo patirties toną. Kadangi tai suteikia svečiams vietą bendrauti ir gurkšnoti, tai suteikia Jamesui platformą kurti naujus kokteilius, atspindinčius jo tyrimus, įkvėpimą ir patirtį.
Gėrimų programa „Zeroes in Celling“ klasikiniais kokteiliais, tokiais kaip „Ti Punch“ ar „Old Fashinged“, kartu įtraukiant keletą naujų, novatoriškų gurkšnių. Kurdamas naujus gėrimus, pats pagrindinis barmenas naudoja asmeninę patirtį kaip įkvėpimą. Tai leidžia jam suformuluoti kūrybą, peržengiančią skonį ir papasakoti istoriją.
Kaip gerbiamas barmenas, Jamesas pabrėžia, kad svarbu skirti laiko ir energijos investuoti į save. „Darbas už baro gali sugadinti jūsų kūną, o emocinė energija taip pat gali būti varginanti. Svarbiausia rasti sveikų prekybos vietų ir rutinos ne darbo ribų. “