Juodosios istorijos mėnesio garbei atšaldytos 100 barmenų amatų pasirinktų kokteilių, pabrėžiančių Edmondo garbės „Bourbon“.
Bendradarbiaudamas su „Pronghorn“, atšaldytos 100 barmenų kuria originalius kokteilius, kurie ne tik demonstruoja savo individualų stilių, bet ir pabrėžia unikalias Edmondo garbės burbono savybes.
„Vanilla Noir“ įkvėpimo semiasi iš meno ir ėsdindamas ant paties butelio; Gėlė, laikoma tamsios figūrinės rankos, „gimusi iš botanikos, pagamintos už burboną“. AMARO pasirinkime yra macalizuotų elementų, tinkamiau aptinkamų alchemiko kelionių krepšyje, nei baro paruošimo kambaryje. Tvirtus botaninius skonius „Amaro“ mišinyje maloniai sutramdo vanilės į priekį Edmondo garbė „Bourbon“, harmoningai dirbantis sklandžiai gurkšnojančio juodojo Manhatano su eukalipto ir ramunėlių, kurie pasilieka po kiekvieno gurkšnio. Citrinų aliejų, padengiančių gomurį, apvalina kiekvieną vėlesnį gurkšnį su medaus ir bičių žiedadulkėmis, todėl vanilės noir tampa maloniai botaniniu šmeižtu, kuris puikiai tinka naktinėms vietoms.
Juodoji vanilė
pateikė Cesar Gustavo Perez II – @Redwolf56
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Edmondo garbės burbonas
- ½ uncijos. Don Cicio ir Bithe Sirene britas
- ½ uncijos. Carpano antica saldi vermuto formulė
- „Barspoon Maxico Mystic Liquor del Sobador“
- Išreikštas ir tvarkomas citrinos žievelės (garnyrui)
Paruošimas
- Įpilkite visų ingredientų prie maišymo ąsočio, įpilkite ledo ir išmaišykite, supilkite ant karaliaus kubo.
- Papuoškite išreikšta ir manikiruota citrinos žievele.
Viso šio burbono skoniai gerai pasilenkia mažiems atokių skonių prisilietimams, leidžiančioms man harmoningai suburti daugybę skirtingų dalykų.
Herbas
Autorius Paul J Wagner – @wagner_oldfiading
Ingredientai
- 2 uncijos. Edmondo garbės burbonas
- 1 uncija. „Mezcal“ statinės amžiaus kavos likeris
- 2 brūkšniai umami tinktūra*
- 1/8 uncijos. Kankinto medaus sirupo **
Paruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus ir išmaišykite, patiekite į dviejų sluoksnių „Martini“ stiklą; Viršutinis sluoksnis, laikantis kokteilį su apelsinų žievelės garnyru, apatinį sluoksnį, užpildytą susmulkintu ledu, kad kokteilis būtų šaltas.
*Umami tinktūra
Ingredientai
- Karštas vanduo
- Miško dugno džiovintų grybų mišinys
- Msg
Paruošimas
- 4 dalys karštas vanduo iki 1 dalies miško paklotės džiovintų grybų mišinys, su 0,0025 dalių MSG
** Medaus sirupas
Paruošimas
- 2 dalys medaus kepimo keptuvėje, išdyginkite su butano žibintuvėliu, kol spalva pradės tamsėti.
- Derinkite su karštu vandeniu.

Šis kokteilis yra skirtas sugrąžinti tas nerūpestingas vasaros dienas, kai abrikosai buvo lipnūs saldūs, o jų kvapas užpildė orą. Vanilės užpiltas burbonas prideda jaukią, nostalgišką šilumą, o „Fino Sherry“ ir „Citrinas“ saugo ją šviežią ir šviesią. Baigta pūkuotomis abrikosų kremo putomis, tai yra šiek tiek vaikystės skonis, apsirengęs nakčiai.
Garbingas abrikosas
Autorius Sophia Greathouse – @smgreathouse
Ingredientai
- 2 uncijos. Edmondo garbės burbonas
- ½ uncijos. Abrikosų likeris
- ½ uncijos. Fino Sherry
- ¾ uncijos. Citrinų sultys
- Abrikosų kremo putos*
Paruošimas
- Į purtyklę su ledu įpilkite burbono, šerio, abrikosų likerio ir citrinos sulčių su ledu ir purtykite.
- Dvigubas įtempkite į atšaldytą „Martini“ stiklą ir viršuje su abrikosų putomis.
- Zest citrina ant viršaus.
*Abrikosų kremo putos
Ingredientai
- 2 uncijos. kremas
- 1 kiaušinio baltas
- ½ uncijos. Citrinų sultys
- 1 t Abrikoso uogienė, plakta
Paruošimas
- DD kremas, kiaušinio baltytis, citrinos sultys ir abrikosų uogienė prie atšaldyto purtyklės.
- Į purtyklę įpilkite „Hawthorn“ spyruoklės, kad padėtų plakti.
- Stipriai purtykite, kol putplastis.

Puiki vanilės ir vyšnių apdaila su „Fall Spice“ užuomina privertė mane palinkėti, kad vasario mėn. Nebuvau Čikagoje, todėl nusprendžiau, kad priaugsiu ledų plūdės, kad tilptų Kentukis birželio mėn.
Kreminė soda išleidžia vanilės pupeles leduose ir viskyje, o burbonas leidžia spindėti pavojingu obuolių cinamono a la režimu, dykumos kokteiliu.
Garbės plūdė
Autorius Stephenas Andrewsas – @yosvenyo
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Edmondo garbės burbonas
- ¼ uncijos. BRANCA MENTA
- 2 šūviai vaniliniai obuolių ledai
- Kreminė soda
Paruošimas
- Sumaišykite vanilės pupelių ledus su „MENTA Spirit“ ir sumažinkite obuolių sultis.
- Įpilkite du šaukštelius prie stiklo Įpilkite 1 ½ uncijos.
- Edmondo garbės burbonas.
- Viršuje su grietinėlės soda.
- Sutvirtinkite cinamoną.
- Papuoškite cinamono lazda, „Apple Chip“ ir „Maraschino Cherry“.
Mano įkvėpimas kurti šį kokteilį yra įkvėptas aukšto futbolo elegancijos, skirtos pabrėžti turtingą, niuansuotą Edmondo burbono personažą. Jos sklandus, bet drąsus profilis su šiltomis vanilės ir prieskonių natomis sklandžiai susimaišo su Kinijos ir Kinijos žoliniais sudėtingumais ir ryškiu šviežių aviečių rauginimu. Rezultatas yra gaivus, tačiau sluoksniuotas kokteilis, kuriame parodytas puikus Edmondso burbono universalumas gyvybinga, putojančia forma
Palei jūrą
pateikė Luis Alatorre – @luis_alatorre
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Edmondo garbės burbonas
- ½ uncijos. Kinija Kinija Amaro
- ½ uncijos. Lime sultys
- ½ uncijos. Aviečių sirupas*
- ¼ uncijos. Geltona chartreuse
- Viršuje su klubo soda (apie 1 uncija).
- Aviečių ir Edmondo kalkių posūkis (garnyrui)
Paruošimas
- Įdėkite visus ingredientus (išskyrus klubo soda) į purtyklę ir gerai suplakite ledu.
- Į „Collins Glass“ įtempkite per šviežią „Kold“ grimzlės ledą.
- Viršuje su soda, garnyru ir mėgaukitės!
Papildomos pastabos
Galiojimo laikas: 2 savaičių šaldytuvas.
*Aviečių sirupas
Ingredientai
- 300 g aviečių
- 300 g vandens
- 400 g cukraus
- Pusė citrinos (½ citrinos sulčių)
Paruošimas
- Įkaitinkite vandenį ir ištirpinkite cukrų šildomame vandenyje.
- Įpilkite aviečių ir dvi minutes blanširuotas avietes.
- Leiskite jam penkias minutes atvėsti ir susimaišykite prie Nr. 5, įpilkite pusę citrinos, kol jį maišote.
- Kai tai bus įdėta į kvartalo indą, nutieskite daiktus, kurie yra ant viršaus.

