Nacionalinė „Margarita“ diena yra puikus pasiteisinimas, kad viskas sukrėstų.
Švęskite trimis unikaliais klasikiniais. Nuo aštraus aistros vaisių iki citrusinių rozmarinų ir atogrąžų karamelizuotų ananasų, šie margaritos atneša paryškintus skonius į kiekvieną gurkšnį.
Cheers!
Charlesas Voudouris, asmeninis virėjas Robertui Downey, Jr., Venecijoje, Kalifornijoje, naudoja aistros vaisių mažinimą, kad sušvelnintų ugningą „Serrano“ infuzuotų kalkių sultis savo aistringoje Serrano margaritoje.
Aistringa Serrano Margarita
pateikė Charlesas Voudourisas, „Downey“ komanda – Venecija, Kalifornija
Ingredientai
- 3 uncijos. Don Julio Silver Blanco tekila
- 2 uncijos. Grand Marnier likeris (+½ uncijos).
- 4 uncijos. Aistros vaisių mažinimas*
- ¼ puodelio agavos paprastas sirupas **
- ¼ puodelio serrano užplikytos kalkių sultys *** (+1 šaukštas.)
- Jūros druskos kalkių ratlankis
- GARNIJA: „Serrano“ infuzuotos laimo sultys, Grand Marnier plūduras
Paruošimas
- Visus ingredientus sudėkite į purtyklę su ledu.
- 30 sekundžių purtykite.
- Įmerkite stiklo viršutinę dalį į serrano užplikytas kalkių sultis, tada jūros druskos mišinį.
- Supilkite purtyklę į aukštą taurę su 1 kvadratinio ledo kubeliu.
- Papuoškite 1 šaukštu susmulkintų „Serrano Chiles“ viršuje ir pusės uncijos „Grand Marnier“ plūdės.
*ASPER VANDENS REDAKTAS
Ingredientai
- 1 puodelis tobulas tyrės vaisių koncentratas tyrėje
- 12 uncijų. Aistros vaisių sultys
Paruošimas
- Įdėkite pasiflorų koncentratą ir sultis į vidutinio dydžio puodą.
- Sumažinkite per vidutinę ugnį ir troškinkite 1 valandą.
- Nuimkite nuo ugnies ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltumėte.
** Agave paprastas sirupas
Ingredientai
- ½ puodelio agavos nektaro, šviesa
- ½ puodelio vandens
- 1 dalies žvaigždės anyžius, skrudintas
Paruošimas
- Sumaišykite vandenį, agavos nektarą ir skrudintą žvaigždės anyžių.
- Užvirkite nedideliame puode.
- Leiskite troškinti 15 minučių ir nuimkite.
*** „Serrano“ užpildytos laimo sultys
Ingredientai
- 6 kalkių sultys
- 4 „Serrano Chiles“, pasmerktos ir sumuštos skiediniu ir gretu
- 2 kalyklos šakelės
- Žiupsnelis košerinio druskos
Paruošimas
- Sumaišykite jūros druską ir 1 kalkės žievelę. Sultys kalkės į didelį dubenį ir susmulkina ir susmulkina „Serrano Chiles“.
- Mudros čili su skiediniu ir grūstu iki minkštos.
- Dirbdami į Čilę, įpilkite kalkių sulčių į partijas.
- Pagardinkite jūros druska ir mėtų pabaigoje.
Išbandykite sezoninį mėgstamą vasario mėnesio gėrimų atostogas su kraujo oranžine rozmarino sirupu ir Grand Marnier.

Justino McChesney-Wachs nuotrauka
Kraujo apelsinų rossary Margarita
pateikė Justinas McChesney-wachs / @Saltpepperskillet
Ingredientai
- ¾ uncijos. Tekila
- ¾ uncijos. Grand Marnier
- 2 uncijos. Kraujo apelsinų roseminis sirupas*
- ¾ uncijos. Lime sultys
- Agavos sirupas, paragauti
Paruošimas
- Sujunkite kraujo apelsinų roso sirupą, laimo sultis, tekilą ir Grand Marnier su ledu kokteilių purtyklėje.
- Suplakite, kol atšaldys ir įtempkite į druskos+cukraus apvyniotą ledu užpildytą stiklą
- Papuoškite rozmarino spyruoklu ir oranžiniu ratu. Cheers!
*Kraujo apelsinų roseminis sirupas
Ingredientai
- ¼ puodelio tobulo tyrės kraujo apelsinų koncentrato, atšildytas
- ½ puodelio vandens
- ½ cukraus
- Žiupsnelis druskos
- 4 Rosemary Sprigs
Paruošimas
- Sumaišykite apelsinų koncentratą kraujyje ir vandenį į nedidelį puodelį (santykis nuo 2 iki 1).
- Įpilkite ½ puodelio cukraus, nedidelio žiupsnelio druskos, rozmarino šakelių ir ant viryklės nuneškite 180 ° F (ne aukštesnė).
- Prieš naudodami „Margarita“ visiškai atšaldykite.
„Maffei Margarita“ pateikia atogrąžų sukimąsi į klasikinį receptą su būtinu „Blanco Tequila“, „Lime“ ir „Cointreau“ bei stebinančiu saldžiai rūkančių karmelizuotų ananasų tyrės sprogimu.

Sarah Gualtieri nuotrauka
Maffei Margarita
Autorius Mixologė Christina Maffei
Ingredientai
- ½ uncijos. Balta tekila
- ¼ uncijos. Cointreau
- ¾ uncijos. Tobulas tyrės karmelizuotas ananasų koncentratas, atšildytas
- ¾ uncijos. Šviežios laimo sultys
- ½ uncijos. Paprastas sirupas
- Kalkės, garnyras
- Raudona druska ar cukrus (ratlankiui)
Paruošimas
- Suplakite ingredientus su ledu ir supilkite į aukšto kamuolio stiklą, supjaustytą raudona druska ar cukrumi.
- Papuoškite kalkėmis ir patiekite.