Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Mano „Air Fryer“ kiaulienos pilvas (Siu Yuk) yra traškus iš išorės, sultingas iš vidaus ir supakuotas su skoniu. Turėdami vos keturis ingredientus, jūs įgysite nepriekaištingai odą, ilgai laukdami kepimo orkaitėje! Norėdami gauti geriausius rezultatus kiekvieną kartą, peržiūrėkite mano vaizdo vadovą ir patarimus.
Traški kiaulienos pilvas oro keptuvėje
Patikėk manimi, kai tai sakau – šis traškus kiaulienos pilvas oro keptuvėje yra geriausias ir lengviausias receptas, kurį rasite internete. Tai taip pat yra 100% atsparūs nesėkmingiems, draugiški naujokai, su garantuojama krekinga oda ir sultinga, kvapni mėsa-ilgai nelaukite kepti kiaulienos pilvo orkaitėje.
Turėdamas tik keturis ingredientus, mano paprastas metodas pašalina spėliones ir užtikrina traškią, auksinį tobulumą kiekvieną kartą! Jei kada nors kovojote su kramtoma oda, nelygiu traškėjimu ar varginančiais žingsniais (nereikia odos pašalinti!), Tai tai Kinijos oro kepsnio kiaulienos pilvo receptas yra tikras sargas.
Pirmą kartą išbandęs šį metodą, negalėjau patikėti, kaip be pastangų buvo pasiekti tą restorano kokybės krizę. Įtrūkęs garsas, kai aš nuskendau dantis į jį, yra absoliuti muzika mano ausims, oda yra tiesiog neįtikėtinai traški. Oro kepiklis atlieka visus darbus – ne ilgai skrudina, jokio nepatogaus valymo. Tiesiog atlikite mano paprastus veiksmus ir gausite ypač graudusskanus ir kvapnus kiaulienos pilvas kiekvieną kartą.
Oro kepsnio kiaulienos pilvas ir orkaitės skrudintas kiaulienos pilvas


Tiek oro, tiek orkaitės skrudintas kiaulienos pilvas tiekia traškią, sultingą kiaulienos pilvą, tačiau oro kepiklis palengvina.
Orkaitės skrudinimas trunka daugiau nei valandą ir jai reikia druskos plutos, kad padėtų išdžiūti odą, o oro kepiklis pagreitina daiktus tiesiogiai šilumos, kad būtų visiškai traškus, be vandens vonios, be nuolatinio tikrinimo.
Tiesą sakant, jei turėčiau pasirinkti, nuo šiol einu su „Air Fryer“-tai tikras niekur. Tai greita, be vargo ir garantuoja puikius rezultatus, be daug aktyvaus laiko. Jei norite, kad tas parašo traškėjimas be ilgo laukimo, „Air Fryer“ neabejotinai yra kelias!
Kodėl šis receptas yra geriausias


- Nepaklusni traški oda. Nebereikia kramtomos ar netolygiai traškios odos! Mano metodas garantuoja, kad spalvingi burbuliukai ir tobulas traškumas kiekvieną kartą!
- Labai lengva, nėra spėlionių. Tik keturi ingredientai, paprasti laipteliai ir greitesnis virimo laikas – nereikia sudėtingų technikų, jokio ilgo skrudinimo ir labai trumpo aktyvaus laiko. Be laukimo gausite traškią, sultingą kiaulienos pilvą!
- Minimali netvarka. Jokių alyvos purslų, jokių vandens vonių, per didelio valymo – jei viskas baigta, tiesiog atsikratykite aliuminio folijos ar pergamento popieriaus, o oro keptuvė atlieka visus darbus.
Ingredientai, kurių jums reikės


- Kiaulienos pilvas – peržiūrėkite žemiau esantį apsipirkimo vadovą, kad rastumėte geriausią pjūvį!
- Penki prieskonių milteliai-kinų penkių prieskonių milteliai yra slaptas ingredientas, kuris padidina gylį ykiaulienos sustiprinimas saldžiais, pikantiškais ir aromatiniais skoniais.
- Druska – aš naudoju Himalajų rožinę druską, kad pridedamas niuansų sluoksnis.
- Kinijos ryžių actas – šepetėlis actas ant kiaulienos pilvo odos padeda sukurti traškią, auksinę tekstūrą. Actas padeda išdžiovinti odą, skrudinant geresnį traškumą. Tai taip pat prideda subtilų tangą, kuris subalansuoja kiaulienos turtingumą.
Peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią recepto kortelę, kurioje rasite visą ingredientų sąrašą ir išsamią informaciją.
Dėl patarimo: Naudokite kinų ryžių actą ir venkite dirbtinio acto. Tai tikrai skiriasi skoniu.
Kiaulienos pilvo apsipirkimo vadovas


Kaip pasirinkti geriausią kiaulienos pilvo pjūvį?
Čia yra keletas patarimų, kaip geriausius kiaulienos pilvus skirtas „Siu Yuk“ (traški skrudinta kiauliena). Šie vaizdiniai užuominos padės jums į vidų gauti tobulą traškią trūkčiojančią ir sultingą mėsą. Patikėk manimi, tai padarys viską. Štai ką aš stebiu:
Oda: Pirkdami kiaulienos pilvą, skirtą „Siu Yuk“, ieškokite pjaustymo storos, lygios ir plaukų be plaukų, kuri gražiai sutriuškins. Mėsa turėtų būti rausvos raudonos spalvos, su baltais arba kreminiais riebalais.
Riebalų ir mėsos santykis: Idealus riebalų ir mėsos santykis yra apie pusę mėsos, pusiau riebalų, riebalų sluoksnis maždaug nuo 0,25 iki 0,5 colio (0,6–1 cm) storio, matomai riebalų marmurui-tai užtikrina, kad mėsa išliks sultinga, tačiau nėra riebi .
Oda, riebalai, mėsa: Tobulame kiaulienos pilve turėtų būti oda viršuje, o po to – riebalų sluoksnis, o paskui mėsa. Taigi tai oda išorėje, riebalai apačioje ir liesa mėsa apačioje. Tačiau kai kurie gabalėliai turi papildomą ploną riebalų sluoksnį po mėsa, kad būtų papildomas sultingumas.
Storis: Eikite pakankamai storą pjūvį, kad galėtumėte tolygiai kepti, ir visada rinkitės kiaulienos pilvą be kaulų. Oro keptuvėje ieškokite mažos plokštės, kuri telpa į jūsų oro keptuvę, apie 1 svarą (500 g) – du žmonėms. Jei turite didesnę grupę, galite virti partijomis.
Kvapas: Švieži kiaulienos pilvas turėtų turėti švelnų, šiek tiek saldų ir neutralų kvapą. Jis neturėtų turėti stipraus ar atstumiančio kvapo. Jei jis kvepia rūgščiai, raukšlėtus ar pernelyg „Porky“, jis gali būti ne šviežias ir jo reikėtų vengti.
Kur įsigyti kiaulienos pilvą
Jei esate JAV, čia yra vietų, kurias rekomenduoju geriausiai supjaustyti kiaulienos pilvą:
- Mėsininkų parduotuvės – Jūsų vietinis mėsininkas yra turbūt geriausia vieta rasti aukštos kokybės kiaulienos pilvo pjūvius. Būtinai pateikite specialų prašymą, kad gautumėte šviežiausią mėsą. Jei esate panašus į mane, aš visada prašau savo vietinio mėsininko supjaustyti kiaulienos pilvą pagal savo skonį.
- Azijos / tarptautinės maisto parduotuvės ar prekybos centrai – Azijiečiai mėgsta kiaulieną, o kiaulienos pilvas viršija sąrašą, kai mes mėgstame char Siu kiaulienos pilvą, „Dongpo Rou“, „Cantonese BBQ“ kiaulienos pilvą, o sąrašas tęsiasi.
- Aukščiausio lygio maisto prekių tinklai – „Trader’s Joe“, „Whole Foods“, „Wegmans“, „Eataly“, „Gelson’s Markets“ ir „Bristol Farms“ yra vieni iš mano mėgstamiausių vietų rasti geros kokybės kiaulienos pilvą, kuris atrodo ir kvepia šviežiai.
Geriausio traškiojo kepimo kiaulienos pilvo paslaptys
- Aš visada einu a stora, net plokštė su lygiomis, be plaukų oda ir geras riebalų ir mėsos santykis (apie 50/50). Riebalų sluoksnį maždaug nuo 0,25 iki 0,5 colio (0,6–1 cm) jis sulaiko sultingi, nebūdamas riebus.
- Drėgmė yra traškios odos priešas! Kiaulienos pilvo paglostydama popierinius rankšluosčius. Jei turiu šiek tiek laiko, prieš viriant leidau jam džiovinti oro temperatūrą.
- Aš visada Uždenkite odą druskos sluoksniu Per pirmąjį virėją. Tai ištraukia drėgmę, suteikdama man tą ypač graužėtą tekstūrą. Tiesiog nuvalykite jį prieš galutinį oro keptuvę.
- Prieš pat paskutinį oro kepimo etapą, aš teptuku ant šiek tiek acto. Tai sugriežtina odą ir daro ją dar traškesnę.
Dažnai užduodami klausimai
Ne. Šaldytas kiaulienos pilvas nesuteiks jums to traškiojo trūkumų. Prieš virimą būtinai atšildykite ir paglostykite.
Taip, bet įsitikinkite, kad jis tinka jūsų oro keptuvėje, kurioje yra vietos aplink ją oro srautui. Jei jis per didelis, virkite partijomis, užuot perpildęs krepšį.
Ne, jums nereikia kišti odos oro keptuvėms Siu Yuk. Tiesą sakant, panaudojant oro keptuvę ar orkaitės skrudinimo būdus nebūtina. Actas ir tinkama virimo technika padės odai traškėti ir nereikia kišti.
Jūs gaminate kinų-cantonišką kiaulienos pilvą, o ne itališką maistą, taigi ne, jums nereikia alyvuogių aliejaus. Druska ir actas yra viskas, ko jums reikia!
Ne, jums nereikia virti kiaulienos pilvo prieš kepant orą. Oro kepiklis sutriuškins odą ir puikiai virs kiaulienos pilvą nevirdamas.
Ne. Oda visą laiką turėtų būti nukreipta į priekį, kad gautų maksimalų traškumą.
Kai tik jis visiškai atvės, likusį kiaulienos pilvą laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 3 dienų.
Geriausias būdas sugrąžinti traškumą yra pakartotinai pašildyti jį į oro keptuvę 180 ° C (350 ° F) maždaug 5 minutes arba tol, kol oda vėl pakils. Venkite mikrobangų krosnelės – tai padarys odą kramtomą.
Šis receptas yra 786 kalorijos vienai porcijai.


Ką tarnauti su „Air Fryer“ kiaulienos pilvu
Kinijos-cantonijos stiliaus šventei namuose rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.
Kiti kiaulienos pilvo receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įvertinkite kiaulienos pilvo dugną negiliais plyšiais.
-
Tolygiai įtrinkite penkių prieskonių miltelius ir druską ant kiaulienos pilvo dugno.
-
Į „Oro Fryer“ krepšį sudėkite du pergamento popieriaus arba aliuminio folijos sluoksnius ir perkelkite kiaulienos pilvą į vidų.
-
Kiaulienos pilvo viršutinę dalį sluoksniuokite tolygiai su 1/8 puodelio druskos. Oro kepkite 125 ° C temperatūroje 30 minučių.
-
Išimkite druskos plutą iš kiaulienos pilvo, užtikrindami, kad išmesite kiekvieną druskos kiekį.
-
Išvalykite paviršių actu ir kepkite orą 200 ° C temperatūroje 30 minučių.
-
Išimkite kiaulienos pilvą nuo oro keptuvės, supjaustykite gabalėliais ir nedelsdami patiekite.
- Aš visada einu a stora, net plokštė su lygiomis, be plaukų oda ir geras riebalų ir mėsos santykis (apie 50/50). Riebalų sluoksnį maždaug nuo 0,25 iki 0,5 colio (0,6–1 cm) jis sulaiko sultingi, nebūdamas riebus.
- Drėgmė yra traškios odos priešas! Kiaulienos pilvo paglostydama popierinius rankšluosčius. Jei turiu šiek tiek laiko, prieš viriant leidau jam džiovinti oro temperatūrą.
- Aš visada Uždenkite odą druskos sluoksniu Per pirmąjį virėją. Tai ištraukia drėgmę, suteikdama man tą ypač graužėtą tekstūrą. Tiesiog nuvalykite jį prieš galutinį oro keptuvę.
- Prieš pat paskutinį oro kepimo etapą, aš teptuku ant šiek tiek acto. Tai sugriežtina odą ir daro ją dar traškesnę.
Tarnavimas: 3žmoniųAr Kalorijos: 786KcalAr Angliavandeniai: 0,3gAr Baltymas: 14gAr Riebumas: 80gAr Sočiųjų riebalų: 29gAr Polinesočiųjų riebalų: 9gAr Mononesočiųjų riebalų: 37gAr Cholesterolis: 109mgAr Natris: 242mgAr Kalis: 289mgAr Pluoštas: 0,1gAr Vitaminas A: 17IuAr Vitaminas C: 1mgAr Kalcis: 12mgAr Geležis: 1mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.