Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Tai Havajų česnako krevetės Receptas yra sviestinis, česnakinis ir nenugalimai skanus – kaip ir garsusis Giovanni krevečių sunkvežimis Oahu mieste. Su traškiomis, auksinėmis krevetėmis ir sodriu, pikantišku padažu, nesunku gaminti namuose ir būtiną bandyti jūros gėrybių mėgėjams!
Giovanni krevečių receptas
Vienas iš mano mėgstamiausių krevečių patiekalų yra Havajų česnako krevetėsišgarsėjo Giovanni krevečių sunkvežimiu Kahuku mieste Oahu šiauriniame krante. Jei buvote Havajuose, tikėtina, kad jūs išbandėte šias ikoniškas, česnakines krevetes-tai būtina mokytis lankant Oahu!
Mano Lengvas Havajų česnako krevečių receptas yra įkvėptas „Giovanni’s“ su sviestiniu, auksinėmis krevetėmis, padengtais kvapniu česnako padažu. Daugelis mano draugų tai išbandė ir išbandė, visi suteikė nykščiams – jie sako, kad skonis yra toks pat kaip Giovanni’s! Geriausia dalis? Galite atkurti namuose su paprastais ingredientais. Tai be galo skanu ir geriausiai patiekiama su šaltu alumi.
Išbandykite mano receptą ir patys – nesigailėsite! Būtinai patikrinkite mano patarimus ir gudrybes žemiau, kad įsitikintumėte, jog jūsų krevetės kiekvieną kartą pasirodys tobulai. Jei jums patinka česnakai ir krevetės, būtinai patikrinkite mano medaus česnako krevetes ir česnako sviesto krevetes.
Kodėl jums patiks šis receptas


- Kaip ir tikras sandoris. Jei išbandėte garsųjį „Giovanni“ krevečių sunkvežimį Oahu šiauriniame krante, jums patiks, kaip šis „Giovanni“ česnako krevečių receptas yra taip arti originalo!
- Česnako sviesto padažas burnoje. Šis česnako sviesto padažas yra visiškai nenugalimas, kiekvienu kąsniu padengia krevetes turtingu, pikantišku gerumu. Jame pilna česnakų, sviestinio skonio, kuris jums grįš daugiau!
- Greitas ir patenkintas. Trokštate kažko turtingo ir skanaus, bet neturite daug laiko? Šis receptas greitai sujungiamas, todėl jis puikiai tinka toms įtemptoms savaitės naktims, kai norite kažko skanaus be vargo.
Ingredientai, kurių jums reikės


- Krevetės-geriausio skonio aš naudojau dideles krevetes, be galvos, apvalkalas ir uodegos. Jei norite, galite naudoti nuluptas krevetes, tačiau praleisite dalį skonio iš kriauklių.
- Universalūs miltai
- Kajeno pipirai – jei jums labiau patinka švelnesnė šiluma, paprika yra puikus Kajeno pakaitalas.
- Nesūdytas sviestas – galite naudoti sūdytą sviestą, tačiau būtinai supjaustykite pridėtą druską.
- Alyvuogių aliejus
- Česnakai
- Baltasis vynas – jei norite nenaudoti vyno, galite pakeisti vištienos sultiniu ar daržovių sultiniu.
- Druska
- Cukrus
- Žuvies padažas – žuvies padažas yra neprivalomas, tačiau patiekalui prideda umami skonį. Jei jo nenaudojate, tiesiog pridėkite daugiau druskos pagal skonį.
- Citrinų sultys
- Malti juodieji pipirai
Norėdami gauti išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą, būtinai peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę!
Kaip pasigaminti havajų česnako krevetes


Duok krevetes a Gerai nuplaukite ir išvalykitetada juos nusimes. Po to tiesiog nusausinkite juos popieriniais rankšluosčiais.
Paimkite didelį dubenį ir Sumaišykite miltus ir kajeno pipirus. Tada Išmeskite krevetes į vidų, tik pakankamai, kad lengvai padengtumėte juos miltų mišiniu – nepersistenkite!
Gerai, pašildykite pakepintą keptuvę ir Įmeskite sviestą. Kai jis ištirps, įpilkite alyvuogių aliejaus. Tada įmesti į česnaką Ir pakepinkite jį tik minutę, kol jis kvepia nuostabiai. Dabar Įpilkite krevečių į keptuvę ir virkite juos. Kartą jie atrodo gražiai ir rožiniai, Supilkite baltąjį vyną, pabarstykite druskoje ir cukraus ir įpilkite žuvies padažo Jei naudojate.
Maišykite, kol krevetės bus Visiškai paruoštas ir gražus bei rausvas. Tada Išspauskite šiek tiek citrinos sulčių ir pabarstykite keletą juodųjų pipirų virš jo. Suteikite viską gerai ir patiekite iškart!
Tobulų Havajų česnako krevetės paslaptys
- Visada naudokite krevečių apvalkalą, uodegą. Korpusai padeda užfiksuoti natūralias krevečių sultis, todėl česnako sviesto padažas yra turtingesnis ir kvapnesnis. Jei jums labiau patinka nuluptos krevetės, galite jomis naudotis, tačiau praleisite tą papildomą skonio padidinimą.
- Žuvies padažas yra Ingrediento paslaptis Tai užtrunka šį patiekalą iš gero iki Wow. Umami jis iš tikrųjų apvalina česnako sviestą. Nors tai neprivaloma, pažadu, kad praleisite tą papildomą skonio gylį, jei jį praleisite. Jei nuspręsite jo nenaudoti, tiesiog įpilkite šiek tiek papildomos druskos, bet jis nebus visiškai tas pats!
- Krevetės virkite blykstėjeir būtent taip norite jų – tik 2 minutės iš pusės yra viskas, ko reikia. Jame ilgiau, ir jie pasidarys guminė.
Dažnai užduodami klausimai
Šaldytos krevetės veikia puikiai. Tiesiog įsitikinkite, kad prieš virimą, būtinai juos visiškai atšildykite ir paglostykite. Norite pašalinti bet kokį drėgmės perteklių, kad krevetės galėtų gražiai pritvirtinti keptuvėje.
Jūs galite absoliučiai naudoti skirtingo dydžio krevetes, tačiau aš visada rekomenduoju eiti į dideles krevetes, nes jos geriau laikosi. Jei naudojate mažesnius, būtinai sureguliuokite virimo laiką, kad jie neperkeltų.
Tikrai! Šį receptą labai lengva padvigubinti. Tiesiog naudokite didesnę keptuvę, kad krevetės turėtų daug vietos virti tolygiai. Jums gali tekti virti partijomis, kad išvengtumėte perpildymo ir gautumėte tą tobulą sumą ant kiekvienų krevečių.
Jei jums patinka česnakai (kas ne?), Nesivaržykite pridėti papildomų gvazdikėlių! Tiesiog būkite atsargūs, kad nesudegintumėte, kai pakepinate – Garlicas greitai dega, todėl patiekalas gali būti kartaus.
2–3 dienas laikykite likusius likusius į hermetišką indą šaldytuve. Kai būsite pasiruošę dar kartą mėgautis, tiesiog švelniai pašildykite ant viryklės ant silpnos ugnies, kad išvengtumėte krevečių.
Šis receptas yra tik 524 kalorijos vienai porcijai.


Ką tarnauti su Havajų česnako krevetėmis
Norėdami gauti sveiką patiekalą ir lengvą savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus.
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.
Kiti receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Išvalykite ir nuplaukite krevetes, tada jas nusiminkite. Papuoškite juos sausai popieriniais rankšluosčiais.
-
Į didelį dubenį sumaišykite miltus ir kajeno pipirą. Įpilkite krevečių ir keletą kartų išmeskite, kad lengvai padengtumėte jas miltų mišiniu.
-
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite sviesto. Kai sviestas ištirps, suberkite alyvuogių aliejų. Į keptuvę įpilkite česnako ir lengvai pakepinkite, kol kvepiate, tada įpilkite krevečių. Pakepinkite krevetes, tada įpilkite baltojo vyno, druskos, cukraus ir žuvies padažo (jei naudojate).
-
Toliau maišykite, kol krevetės bus iškeptos. Įpilkite purškimo ar dvi citrinos sulčių ir keletą juodųjų pipirų. Išmaišykite, kad sujungtumėte, ir nedelsdami patiekite.
- Visada naudokite krevečių apvalkalą, uodegą. Korpusai padeda užfiksuoti natūralias krevečių sultis, todėl česnako sviesto padažas yra turtingesnis ir kvapnesnis. Jei jums labiau patinka nuluptos krevetės, galite jomis naudotis, tačiau praleisite tą papildomą skonio padidinimą.
- Žuvies padažas yra Ingrediento paslaptis Tai užtrunka šį patiekalą iš gero iki Wow. Umami jis iš tikrųjų apvalina česnako sviestą. Nors tai neprivaloma, pažadu, kad praleisite tą papildomą skonio gylį, jei jį praleisite. Jei nuspręsite jo nenaudoti, tiesiog įpilkite šiek tiek papildomos druskos, bet jis nebus visiškai tas pats!
- Krevetės virkite blykstėjeir būtent taip norite jų – tik 2 minutės iš pusės yra viskas, ko reikia. Jame ilgiau, ir jie pasidarys guminė.
Tarnavimas: 2žmoniųAr Kalorijos: 524KcalAr Angliavandeniai: 5gAr Baltymas: 47gAr Riebumas: 35gAr Sočiųjų riebalų: 16gAr Polinesočiųjų riebalų: 2gAr Mononesočiųjų riebalų: 14gAr Trans riebalai: 1gAr Cholesterolis: 426mgAr Natris: 511mgAr Kalis: 669mgAr Pluoštas: 0,4gAr Cukrus: 1gAr Vitaminas A: 816IuAr Vitaminas C: 3mgAr Kalcis: 171mgAr Geležis: 2mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.