Cheeky espresso sirupas iš naujo apibrėžia, kaip barmenai artėja prie espreso martinio ir kavos gėrimų.
Turėdamas misiją išspręsti „kokteilių problemas“, Cheeky supaprastina baro kokybės gėrimų kūrimo procesą nepakenkiant kokybei ar skoniui.
Patyręs novatoriaus balandžio Wachtelo smegenys, sirupas buvo skirtas spręsti iššūkius, pavyzdžiui, pasiekti tobulą putplasčio kremą ir sumažinti įvairių ingredientų poreikį sudėtinguose kokteiliuose. Mes prašome balandžio pasakyti daugiau.
Kas paskatino jus sukurti niūrų espreso sirupą?
Mūsų „MO“ „Cheeky“ yra išspręsti „kokteilių problemas“ barmenams, nesvarbu, ar jie namuose gaminantys kokteilius, ar vartotojai, gaminantys kokteilius. Espresso martinis yra sudėtingas, nes beveik neįmanoma gauti pūkuoto putplasčio kremo ant kokteilio paviršiaus, nebent turite espreso mašiną ir ištraukite šviežių espreso kadrus. Espresso, kuris sėdėjo kelias valandas (arba didelės apimties strypai) Negalite ištraukti šviežių kadrų kiekvienam kokteiliui.
Be to, espresso martinis turi per daug ingredientų – kodėl jūs turite pridėti degtinės, kavos likerio, šviežio espreso ir paprasto sirupo? Norėjau sukurti produktą, kuris sumažino reikiamus ingredientus ir pagerino „Crema“, ir mes tai padarėme.
Ką norėtumėte, kad barmenai žinotų apie cheeky espresso sirupą?
Mes naudojame tik aukščiausios kokybės ingredientus, o ingredientai amatininkų kokteilių barmenai naudotųsi už profesionalų barą! Tokiu atveju tai reiškia „Bougie“, vietoje skrudintą vienos kilmės kavą, cukranendrių cukrų ir gumos arabų kalbą (natūralus emulsiklis) kaip putplasčio agentas.
Koks buvo procesas kuriant geriausią jūsų sirupo receptą?
Aš visada juokiuosi, kai žmonės sako: „Prireikė vieno milijono bandymų“, kad būtų galima patobulinti sirupo receptą, nes yra pakankamai suvaržymų, kad jis turėtų užtrukti 20 ar mažiau pavyzdžių, tikėtina, mažiau nei 10, jei žinote, ką darote. Mes žinome, kokią ingredientų kokybę ir bendrą klampumą ieškome ir kaip norime, kad ji būtų grojama gatavame kokteilyje. Aš visada darau du pavyzdžius su labai skirtingais receptais, išbandau juos kokteiliuose su daugybe nuotaikų ir ne Alco spirito, o tada patikslinu sirupo receptus, atsižvelgiant į tai, kaip jie skonis gatavame produkte. Manau, kad padariau šešias espreso sirupo versijas, kad patekčiau į mūsų galutinį receptą.
„Cheeky Espresso“ sirupas yra unikalus – kas jį išsiskiria iš konkurentų?
Viskas, ką pasakiau aukščiau, ir dar keletą detalių!
• Mūsų sirupas yra nealkoholinis, todėl blaivūs ar blaivūs gėrėjai gali mus naudoti vietoje kavos likerio; Be to, mes turime „Decaf“ espreso, taigi žmonės, norintys išvengti kofeino (ir (arba) alkoholis) Taip pat turi galimybių.
• Mūsų sirupas įgalina dviejų ingredientų espreso martinį, todėl jums nereikia maišyti milijono ingredientų, kad pasiektumėte skanų baro kokybės kokteilį.
• Galiausiai, mes nepagailėjome išlaidų tiekti žaliavas šiam sirupui. Tai pats „brangiausias“ produktas, kurį mes parduodame „Cheeky“, ir klientai už tai mielai moka, nes tai beprotiškai skanu!

Kokia yra jūsų sirupo ir gėrimų pramonės ateities vizija?
Nedaug maišytuvų prekės ženklų padidino atotrūkį tarp prekybos ir vartotojų bei sukūrė didžiulį verslą. Karščiavimo medis tai padarė gazuotame maišytuvo erdvėje, ir atėjo laikas, kai tai atsitiko ne angliavandeniame erdvėje. Manau, kad bus keletas prekės ženklų, kurie ilgainiui ten pateks, ir, žinoma, norėčiau, kad būtų vienas iš jų 😊
Ar yra kokių artėjančių tendencijų, kurias ypač džiaugiamės įtraukiant į savo prekės ženklą?
Nealkoholiniai kokteiliai tampa vis labiau svarbūs, be to, mes gavome vis daugiau prašymų pateikti nealkoholinius receptus, be to, visiškai atsparūs receptai. Nekantrauju pamatyti, kaip žmonės maišosi skaudžiai su kitais ne Alc produktų, kurie kasdien pradeda gaminti, asortimentą- tai įdomus laikas!