Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Tai lengva Cukinijų karis Receptas yra mano, kai noriu kažko drąsaus ir kvapnaus per 15 minučių. Su švelniu cukinijomis, sultinga vištiena ir sodriu kokosų pienu, visi susieti su tailandietiško raudonojo kario pasta. Puikiai tinka greitai, patenkinančiai vakarienei!
Tailando cukinijų karis
Tailando cukinijų karis yra vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių. Tai greita, lengva ir supakuota su skoniu – jokių sudėtingų žingsnių, o rezultatas visada patenkina. Aš, kaip kažkas, kas myli karis (ypač Malaizijos vištienos karis), aš ypač mėgstu tailandietišką receptus. Tailando karis yra vienas iš lengviausių gaminti namuose, ir jis puikiai dera su šviežiais, puriais jazminų ryžiais.
Nors vakarieniauti Tailando restoranuose visada malonu, aš mėgstu kurti savo klasikinio Tailando raudonojo karis versiją. Tailandietiško maisto gaminimas namuose yra paprastesnis, nei jūs galite pamanyti, ir turėdami tik keletą pagrindinių ingredientų, galite atkurti šį skanų patiekalą.
Prieš cukinijus dingus iš rinkos, paimkite šiek tiek ir pabandykite pasidaryti šį kvapnųjį cukinijų karis su kokosų pienu. Tai paprastas, patenkintas patiekalas, kurį pamėgs visa šeima! Būtinai peržiūrėkite mano patarimus ir gudrybes žemiau, kad kiekvieną kartą padarytumėte šį „Curry“ tobulą!
Jei mėgstate cukinijas, turite išbandyti mano cukinijų krevečių receptą, česnako sviestą pakepintus cukinijas ir cukinijų makaronų salotas!
Kodėl jums patiks šis receptas


- Greitas ir lengvas – Šis karis susideda vos per 15 minučių su paprastais žingsniais ir minimaliu paruošimu. Puikiai tinka užimtoms dienoms!
- Drąsus ir kvapnus – Tailando raudonos kario pasta prideda šilumos ir aromatų, puikiai subalansuotą su kreminiu kokosų pienu ir palmių cukraus saldumo prisilietimu.
- Šviesa, bet tenkina – sultinga vištiena, cukinija ir kūdikių morkos daro tai nuoširdžiu patiekalu, nesijaučiant per sunki.
Ingredientai, kurių jums reikės


- Aliejus – naudokite daržovių ar rapsų aliejų.
- Raudonos kario pasta – autentiškam tailandietiškam raudonojo kario skoniui rekomenduoju „Mae Ploy“, „Maesri“ ar „Thai“ virtuvę.
- Vištiena – aš naudojau vištienos krūtinėlę be odos be kaulų, tačiau galite ją pakeisti vištienos šlaunys ar net krevetės.
- Morkos – aš naudojau kūdikių morkas, tačiau reguliarios morkos taip pat veikia taip pat – tiesiog supjaustykite jas.
- Cukinijos
- Kokosų pienas
- Vanduo
- Palmių cukrus – jei nerandate palmių cukraus, galite naudoti rudąjį cukrų – tiesiog pridėkite jį pagal skonį!
- Žuvies padažas
Peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią recepto kortelę, kad gautumėte visą ingredientų informaciją.
Apsipirkimo vadovas: Jei nesate žuvies padažo gerbėjas dėl stipraus kvapo, aš jį gaunu. Tačiau patikėk manimi, naudodami aukštos kokybės žuvies padažą, pavyzdžiui, raudonojo valties žuvies padažą ar „Magic Chef“, padarys didžiulį skirtumą. Šie prekės ženklai gaminami su ančiuviais ir druska, ir jie neturi tokio aštraus kvapo.
Kaip pasigaminti cukinijų karis


Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, tada įpilkite aliejaus. Įmeskite raudoną kario pastą Ir sudėkite – leisk virti, kol jis kvepia nuostabiai!
Įmeskite vištieną ir morkastada viską gerai išmaišykite, kad jie gražiai padėtų į visą tą kvapią kario pastą.
Kitas, Įmeskite cukinijas, kokosų pieną ir vandenį. Leiskite užvirti ir troškinkite maždaug 5 minutes. Tada Įmaišykite palmių cukrų ir žuvies padažąleisdamas burbului dar maždaug minutę – tik tol, kol cukinijos bus švelnios, tačiau vis tiek šiek tiek įkando. Tai viskas! Iškart patiekite su kai kuriais pūkuotais jazminų ryžiais.
Geriausio cukinijos karis paslaptys
- raktas Ryškiai, autentiškas skonis yra viskas kario pasta. Aš visada einu Mae Ploy ar Maesri Dėl to turtingo, restorano kokybės skonio. Jei jums labiau patinka kažkas švelnesnio, „Thai Kitchen“ taip pat yra geras pasirinkimas.
- Aš niekada nepraleisiu Pirmiausia kario pastos kepimas aliejuje– Tai daro įtaką! Tiesiog greitas švilpimas maždaug minutę išryškina visus tuos gilius, aromatinius skonius.
- Aš visada einu mažo ir vidutinio cukinijos—Jie švelnesni ir mažiau vandeningi. Aš ieškau tvirtos, blizgios odos be raukšlių ar minkštų dėmių. Jei jame vis dar yra pritvirtintas stiebas, tai geras ženklas, jis švieži!
- Kalbant apie kokosų pieną, aš visada naudoju pilnas riebalų. Tai suteikia kario, kad kreminė, vešli tekstūra, o šviesos versija tiesiog neturi tokio paties turtingumo.
Dažnai užduodami klausimai
Jis turi šiek tiek šilumos iš raudonos kario pastos, tačiau galite lengvai jį sureguliuoti pagal savo skonį. Norėdami gauti daugiau prieskonių, įpilkite papildomos kario pastos arba įmeskite į kai kurias raudonas čili. Jei norite, kad jis būtų švelnesnis, tiesiog įmaišykite šiek tiek daugiau kokosų pieno.
Ne, kario milteliai nėra tokie patys kaip tailandietiškos raudonos kario pastos. Skoniai yra visiškai skirtingi, todėl nerekomenduoju pakeisti vieno kitam.
Likusį cukinijų kario likutį laikykite sandaryje esančiame inde šaldytuve iki 3 dienų. Kai būsite pasiruošę valgyti, pašildykite jį ant viryklės ant silpnos ugnies ar mikrobangų krosnelėje. Jei jis per storas, tiesiog įpilkite vandens ar kokosų pieno purslų.
Aš nerekomenduoju jo užšaldyti. Kokosų pienas linkęs atskirti, o cukinijos gali pasidaryti minkšta, kai tik atšildys. Geriausia, kad galėtumėte mėgautis šviežia arba keletą dienų laikyti šaldytuve.
Šis receptas yra tik 318 kalorijų vienai porcijai.


Ką tarnauti su cukinijų kariu
Norėdami gauti sveiką patiekalą ir lengvą savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus.
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami, užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“ naujiems atnaujinimams.
Kiti tailandietiški kario receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite aliejaus. Pakepinkite raudoną kario pastą, kol ji taps aromatinė.
-
Į puodą įpilkite vištienos ir morkų ir gerai išmaišykite, kad padengtumėte jas su kario pasta.
-
Įpilkite cukinijų, kokosų pieno ir vandens ir užvirkite kario užvirkite maždaug 5 minutes. Tada įpilkite palmių cukraus ir žuvies padažo, leiskite jam virti maždaug minutę arba tol, kol cukinijos bus šiek tiek minkštos, bet neperdirbtos. Išmeskite ir nedelsdami patiekite su garuotais jazmino ryžiais.
- raktas Ryškiai, autentiškas skonis yra viskas kario pasta. Aš visada einu Mae Ploy ar Maesri Dėl to turtingo, restorano kokybės skonio. Jei jums labiau patinka kažkas švelnesnio, „Thai Kitchen“ taip pat yra geras pasirinkimas.
- Aš niekada nepraleisiu Pirmiausia kario pastos kepimas aliejuje– Tai daro įtaką! Tiesiog greitas švilpimas maždaug minutę išryškina visus tuos gilius, aromatinius skonius.
- Aš visada einu mažo ir vidutinio cukinijos—Jie švelnesni ir mažiau vandeningi. Aš ieškau tvirtos, blizgios odos be raukšlių ar minkštų dėmių. Jei jame vis dar yra pritvirtintas stiebas, tai geras ženklas, jis švieži!
- Kalbant apie kokosų pieną, aš visada naudoju pilnas riebalų. Tai suteikia kario, kad kreminė, vešli tekstūra, o šviesos versija tiesiog neturi tokio paties turtingumo.
Tarnavimas: 2žmoniųAr Kalorijos: 318KcalAr Angliavandeniai: 11gAr Baltymas: 26gAr Riebumas: 19gAr Sočiųjų riebalų: 9gAr Polinesočiųjų riebalų: 3gAr Mononesočiųjų riebalų: 6gAr Trans riebalai: 0,04gAr Cholesterolis: 73mgAr Natris: 294mgAr Kalis: 801mgAr Pluoštas: 2gAr Cukrus: 7gAr Vitaminas A: 6113IuAr Vitaminas C: 19mgAr Kalcis: 53mgAr Geležis: 3mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.