Šį žiemos daržovių sriubos receptą gaminu beveik savaitę. Visi, kurie paragavo, nustebino, kad aš iš esmės naudoju vandenį ir daržoves. Aš net nustebau, kaip visi ingredientai susilieja taip gražiai ir lengvai. Tai nuostabu!
Tegul ši sveika, vegetariška ir veganiška, maitinanti daržovių sriuba sušildo jus per likusią žiemą.
Kuo ši sriuba skani?
Šioje sriuboje naudojami sandėliuko ingredientai ir žiemos daržovės – monionai, morkos, kopūstai, grybai ir moliūgai/moliūgai. Tai daržovės, kurios gerai laikosi ir gali būti rastos visą žiemą.

Na, ištisus metus, kaip ir daugelyje daržovių šiomis dienomis. Bet kai žmonės valgydavo sezoniškai, šios daržovės padidintų gaivumą ir mitybą kasdieniam patiekalui, kai sunkiau rasti kitus šviežius produktus.
Yra keletas veiksnių, dėl kurių ši sriuba tokia skani:
- Pomidorų pasta yra būtinas. Nedarykite šios sriubos, jei jos neturite. Tai sriuba prideda tiek umami ir charakterio. Pomidoruose yra gliutamato – amino rūgšties, suteikiančios maistą savo umami skonį. Pomidorų pasta siūlo koncentruotą pomidorų skonį-šiame recepte naudoju pusę šešių uncijų skardinės.
- Grybai Pridėkite dar daugiau umami ir žemišką „mėsingumą“. Šioje sriuboje naudoju mygtukus arba „Cremini“ grybus, kurie yra plačiai prieinami.
- Morkos Į sriubą įpilkite daug saldumo, kuris pagerina kitų daržovių skonius.
- Skrudinta kabocha arba butternut moliūgai prideda gylį ir papildomą saldumą. Skrudinimas nėra kritinis, tačiau nepraleiskite moliūgo apskritai.
- Kopūstai Prideda kūno ir tekstūros, taip pat jo unikalų aromatą.
- Geltoni padalijami žirniai Įpilkite tekstūros ir kremo, todėl sriuba tampa nuoširdesnė, kad galėtumėte patiems patiekti kaip lengvą patiekalą. Geltoni padalyti žirniai iš tikrųjų yra padalintos mung pupelės, be išorinio žaliojo lukšto. Juos taip pat galite rasti Indijos maisto prekių parduotuvėse, pažymėtose „Moong Dal“.

Padaryti į priekį ir laikyti šią sriubą
Manau, kad, kaip ir dauguma kitų sriubų, kitą dieną šis skonis geriau. Galite mėgautis kai kuriais tuo metu, kai tai padarysite, bet jei turite likusių, tuo geriau. Jei norite tai padaryti iš anksto, tai iš tikrųjų yra idealu!
Aš tiesiog šaldau sriubą puode, kuriame ją paruošiau, ir tada padėjau atgal ant viryklės, kad kitą dieną pakeis. Laikykite jį šaldytuve iki 4 dienų. Taip pat galite jį užšaldyti kvartalo konteineriuose. Būtinai palikite ¾ colio erdvės indo viršuje, kad po to, kai sriuba užšąla.
Žiemos daržovių sriubos receptų instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F/190 ° C. Ant pergamento išklotos lakšto keptuvės išmeskite kubelius su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Skrudinkite 30 minučių. Tuo tarpu likusius ingredientus paruoškite sriubai.

Dideliame sriubos puode ant vidutinio ir silpnos ugnies įpilkite alyvuogių aliejaus, pomidorų pastos ir svogūno. Virkite keletą minučių, kol svogūnas pasidarys permatomas, dažnai maišydami, kad išvengtų deginimo.

Tada įpilkite vandens, lęšių, morkų, grybų, kopūstų, raudonėlio, čiobrelių, lauro lapų, druskos, pipirų. Taip pat įpilkite skrudinto moliūgo. Užvirkite ant stiprios ugnies.






Verdę sumažinkite šilumą iki vidutinės.

Uždenkite ir virkite nuo 30 minučių iki valandos, priklausomai nuo to, kaip švelniai jums patinka jūsų daržovės. Patiekite!




Geriausia žiemos daržovių sriuba
Šį žiemos daržovių sriubos receptą gaminu beveik savaitę. Visi, kurie paragavo, nustebina, kaip visi ingredientai susilieja taip gražiai ir lengvai.

Tarnauja: 12
Paruošimas: 30 minutės
Virkite: 1 valanda 15 minutės
Iš viso: 1 valanda 45 minutės
Ingredientai
Likusiai sriubai:
Užkirsti kelią ekranui tamsėti
Instrukcijos
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F/190 ° C. Ant pergamento išklotos lakšto keptuvės išmeskite kubelius su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Skrudinkite 30 minučių. Tuo tarpu likusius ingredientus paruoškite sriubai.
-
Dideliame sriubos puode ant vidutinio ir silpnos ugnies įpilkite alyvuogių aliejaus, pomidorų pastos ir svogūnų. Virkite keletą minučių, kol svogūnas pasidarys permatomas, dažnai maišydami, kad išvengtų deginimo.
-
Tada įpilkite vandens, lęšių, morkų, grybų, kopūstų, raudonėlio, čiobrelių, lauro lapų, druskos, pipirų. Taip pat įpilkite skrudinto moliūgo. Užvirkite ant stiprios ugnies.
-
Verdę sumažinkite šilumą iki vidutinės. Uždenkite ir virkite nuo 30 minučių iki valandos, priklausomai nuo to, kaip švelniai jums patinka jūsų daržovės. Patiekite!
Mitybos faktai
Kalorijos: 123Kcal (6%) Angliavandeniai: 18g (6%) Baltymas: 4g (8%) Riebumas: 5g (8%) Sočiųjų riebalų: 1g (5%) Polinesočiųjų riebalų: 1g Mononesočiųjų riebalų: 3g Natris: 469mg (20%) Kalis: 521mg (15%) Pluoštas: 5g (20%) Cukrus: 5g (6%) Vitaminas A: 7885Iu (158%) Vitaminas C: 29mg (35%) Kalcis: 65mg (7%) Geležis: 1mg (6%)