Greitas ir skanus receptas –


Jei ieškote valgio, kurį lengva pagaminti, supakuoti su skoniu ir puikiai tinka užimtoms savaitės naktims, anakardžių vištienos maišymo kepsnys turėtų būti ant jūsų radaro.

Radau šį receptą „Fisher Nuts“ svetainė Kai ieškojau idėjų, kaip panaudoti didelį maišą anakardžių.

Aš tikrai nustebau, kaip greitai šis patiekalas susibūrė, maždaug per 30 minučių galite turėti anakardžių vištienos maišytą keptuvę, kuri yra dar geriau nei išsinešti.

Aš gyvenu labai kaimo srityje, todėl mūsų kinų pasirinkimo galimybės yra tikrai labai ribotos, todėl rasti tokį receptą kaip šis ar mano Saldus ir rūgštus vištiena ir Vištiena chow mein patenkina mano potraukį kiniškam maistui, nereikia išeiti iš namų.

Taigi, kai kitą kartą trokštate nuoširdaus, kvapnaus patiekalo, kuriam nereikia valandų virtuvėje, išbandykite anakardžių vištienos maišytą keptuvę.

Patikėk manimi, tai greitai taps mėgstamiausia jūsų recepto rotacija!

Kodėl jums patiks anakardžių vištiena maišant kepti

  1. Greitas ir lengvas: Su šiek tiek paruošimo, šis patiekalas susilieja maždaug per 40 minučių. Puikiai tinka savaitės naktims, kai trūksta laiko, bet vis tiek norite kažko naminio.
  2. Maistingas: Papildytas liesais baltymais iš vištienos, vitaminų iš šviežių daržovių ir sveikų kepsnių iš anakardžių, tai yra toks pat sveikas valgis, kaip ir skanus.
  3. Pritaikomas: Nemėgstate brokolių? Pasikeiskite į „Sne Peas“. Norite pridėti smūgį? Įmeskite į kai kuriuos raudonus čili dribsnius. Receptas yra lankstus, kad atitiktų jūsų pageidavimus ir tai, kas yra jūsų šaldytuve.
  4. Restorano kokybė namuose: Praleiskite paėmimą ir pasidarykite keptuvę, kuri skonis yra toks pat geras, jei ne geresnis, nei jūsų mėgstamas restorano patiekalas.

Kas yra anakardžių vištienos maišymas kepti?

Anakardžių vištienos maišytos kepsnys yra kvapnus, greitai pagamintas patiekalas, paprastai randamas Azijos virtuvėje, su švelniais vištienos gabalėliais, traškiomis daržovėmis ir traškiais anakardžiais, paruoštais kartu su pikantišku padažu.

Tai populiarus pasirinkimas tiems, kurie ieško baltymų, daržovių ir sveikų riebalų pusiausvyros.

Ingredientai

  • Augalinis aliejus, padalintas
  • Be odos be odos vištienos krūtinėlė, supjaustyta į kąsnio dydžio gabalėliais
  • Sumažintas sojos padažas, padalytas
  • Česnakai, smulkiai susmulkinti
  • Žemės imbieras
  • Kukurūzų krakmolas
  • Brokolių žiedynai
  • Raudonasis paprikos, susmulkinti
  • Vištienos sultinis
  • Rudas cukrus
  • Skrudintas sezamo aliejus
  • „Fisher® Premium Whole Cashews“
  • Karšti virti ryžiai ar makaronai

Kaip pasigaminti anakardžių vištienos maišytą keptuvę

Įkaitinkite 1 šaukštą augalinio aliejaus į WOK arba didelę gilią keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies 1 minutės.

Šildymo aliejus

Įpilkite vištienos, 2 šaukštus sojos padažo, česnako ir imbiero; Maišykite ir kepkite 4-5 minutes arba tol, kol vidinė vištienos temperatūra pasieks 165 ° F.

Vištienos virtuvė Wok

Perkelti į valymą; Dangtis, kad šilta.

Sėdi vištiena

Sumaišykite kukurūzų krakmolą ir likusius 2 šaukštus sojos padažo į mažą dubenį; atidėti.

Sojos padažas ir kukurūzų krakmolas

Šiluma liko 1 šaukštą augalinio aliejaus wok. Įpilkite brokolių ir paprikų; Maišykite 3–4 minutes arba iki traškumo.

Rauginantys brokoliai ir raudonieji pipirai

Grąžinti vištieną į keptuvę; Įpilkite vištienos sultinio, rudojo cukraus ir sezamo aliejaus. Virkite 2–3 minutes arba kol mišinys pradės burbulą.

Įpilkite vištienos sultinio, rudojo cukraus ir sezamo aliejaus

Įmaišykite kukurūzų krakmolo mišinį. Virkite ant vidutinės ugnies 3–4 minutes arba kol sutirštės.

Virimo kepimas Kepkite, kol padažas sutirštės

Įmaišykite „Fisher®“ anakardžius.

Maišymas anakardžiuose

Patiekite ant karštų ryžių ar makaronų.

Anakardžių vištienos maišymas kepti
Anakardžių vištienos maišymas kepti

Anakardžių vištienos maišymas kepti

Sužinokite, kaip namuose pasigaminti skanią vištienos vištieną. Šis lengvas receptas yra su skoniu ir puikiai tinka greitai ir sveikai savaitės nakties vakarienei.

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 20 minutės

Bendras laikas 40 minutės

Kursas Pagrindinis patiekalas

Virtuvė Kinų

„KitchenAid“ šaukštas
  • 2 šaukštai daržovių aliejus Padalintas
  • 12 uncijos be odos be odos vištienos krūtinėlė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais
  • 1/4 puodelis Sumažintas sojos padažas Padalintas
  • 2 gvazdikėliai česnakai Smulkiai susmulkinta
  • 1 šaukštelis žemės imbieras
  • 2 šaukštai kukurūzų krakmolas
  • 3 puodeliai Brokolių žiedynai
  • 1 Raudonasis paprikos susmulkinti
  • 1-1/2 puodeliai Vištienos sultinis
  • 1 Šaukštis Rudas cukrus
  • 2 šaukšteliai skrudintas sezamo aliejus
  • 1/2 puodelis „Fisher® Premium Whole Cashews“
  • Karšti virti ryžiai ar makaronai
  • Įkaitinkite 1 šaukštą augalinio aliejaus į WOK arba didelę gilią keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies 1 minutės.

  • Įpilkite vištienos, 2 šaukštus sojos padažo, česnako ir imbiero; Maišykite ir kepkite 4-5 minutes arba tol, kol vidinė vištienos temperatūra pasieks 165 ° F.

  • Perkelti į valymą; Dangtis, kad šilta.

  • Sumaišykite kukurūzų krakmolą ir likusius 2 šaukštus sojos padažo į mažą dubenį; atidėti.

  • Šiluma liko 1 šaukštą augalinio aliejaus wok. Įpilkite brokolių ir paprikų; Maišykite 3–4 minutes arba iki traškumo.

  • Grąžinti vištieną į keptuvę; Įpilkite vištienos sultinio, rudojo cukraus ir sezamo aliejaus. Virkite 2–3 minutes arba kol mišinys pradės burbulą.

  • Įmaišykite kukurūzų krakmolo mišinį. Virkite ant vidutinės ugnies 3–4 minutes arba kol sutirštės.

  • Įmaišykite „Fisher®“ anakardžius.

  • Patiekite ant karštų ryžių ar makaronų.

Raktinis žodis Anakardžių vištienos maišymas kepti





Source link

Daugiau iš autoriaus

Eau Claire Kanados viskis plečiasi į mus

Monin’s 2025 Flavor Trend Predictions Plus Fun Recipes