Laimingų Mėnulio Naujųjų metų! | Atšaldytas žurnalas


Šiais metais „Lunar“ Naujieji metai krito sausio 29 d., Trečiadienį – gyvybingos atostogos, stebimos visoje Azijoje ir visame pasaulyje, kad būtų pažymėta mėnulio kalendoriaus pradžia.

Šie kokteiliai, įkvėpti drąsių skonių ir turtingų „Mėnulio Naujųjų metų“ tradicijų, įkūnija gerovės, laimės ir šviežių pradų esmę. Kiekvienas šmeižtas yra apgalvotas, kad pagerbtų gyvybingą sezono energiją, pagerbiant jos simbolinę dvasią, tuo pačiu kviesdamas jus į skrebučią į likimą, džiaugsmą ir atsinaujinimą gyvatės metais. Patikrinkite juos žemiau.

Fejerverkai yra mėnulio Naujųjų metų tradicija – švęskite su kokteiliu, kuris įkūnija sezono dvasią: gyvybinga, drąsi ir kupina gyvenimo.









Finerakeris




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Mažos partijos airiškas viskis
  • 1 uncija. Šviežios greipfrutų sultys
  • ½ uncijos. Martini rezervas
  • ½ uncijos. Paprastas sirupas
  • 1 brūkšnys oranžiniai karbiai



Paruošimas

  1. Į kokteilių purtyklę pridėkite visus ingredientus.
  2. Suplakite, kol atšaldys ir smulkios įtempimo į uolienų stiklą virš ledo.
  3. Papuoškite greipfrutų gabaliuku.


Ši tarnyba sujungia bacardí prieskonių romą, limonadą ir persikų arbatą saldžiam, gaivinančiam gurkšniui, kuris garsina gyvybingą mėnulio Naujųjų metų dvasią.









„Peach Blossom Bliss“




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Bacardí prieskoniai
  • 1 ½ uncijos. Limonadas
  • 1 ½ uncijos. Persikų arbata
  • 1 citrinos pleištas
  • 1 kalyklos šakelė



Paruošimas

  1. Užpildykite aukštąjį taurę su kubeliais ledu.
  2. Supilkite į bacardí prieskonių romą, po kurio seka limonado ir persikų arbata.
  3. Suteikite visa tai švelniai.
  4. Papuoškite citrinos pleištu ir mėtų šakele.


Dangaus citrusai susimaišo su „St -Germain“, „Patrón Silver Tequila“ ir šviežiomis laimo sultimis, skirtas švelniai, gaivinančiam gėrimui, kuris jūsų šventėms suteikia ryškų prisilietimą.









Dangaus citrusai




Ingredientai


  • 1 uncija. St -Germain
  • 1 ½ uncijos. Sidabro tekilos raštas
  • ¾ uncijos. Šviežios laimo sultys
  • Lime pleištas (garnyrui)



Paruošimas

  1. Į purtyklę sumaišykite „St -Germain“, „Tequila“ ir „Fresh Lime“ sultis.
  2. Į purtyklę įpilkite ledo ir energingai purtykite, kol jis bus gražiai atšaldytas.
  3. Įmerkite ant ledo ant uolienų stiklinėje.
  4. Papuoškite kalkių pleištu.










Lucky Lychee




Ingredientai


  • 2 uncijos. „D’Susé XO“ konjakas
  • 1 Lychee
  • 1 švieži braškė
  • ½ uncijos. Paprastas sirupas
  • 2 brūkšniai rabarbarai
  • „Spades“ šampano tūzas iki viršaus



Paruošimas

  1. Muddle Lychee, braškės ir paprastas sirupas purtyklėje.
  2. Pridėkite „D’usssé“, „RhubarbarB“ kartodos ir ledo.
  3. Stipriai papurškite ir įpilkite į atšaldytą kupė stiklą.
  4. Viršuje su šampanu.


Safyro „Spritz“ yra putojanti duoklė safyrui, Lucky Gemstone iš gyvatės metų. Šie mėnulio Naujieji metai pakelkite taurę iki likimo ir gerovės metų, naudodamiesi šiuo ryškiu ir burbuliuojančiu gurkšniu.









Safyro spritz




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Bombėjaus safyro „Premier Cru“
  • ¾ uncijos. Citrinų sultys
  • ¾ uncijos. Paprastas sirupas
  • 2 uncijos. Šampanas
  • Citrinų posūkis (garnyrui)



Paruošimas

  1. Į purtyklę pridėkite „Bombay Sapphire Premier Cru“, citrinos sultis ir paprastą sirupą.
  2. Suplakite, įtempkite ir viršaus šampaną ir papuoškite citrinos posūkiu.


„Auksinė gerovė“ yra turtingas ir elegantiškas „Aberfeldy 12“, vietinio medaus ir kartumų mišinys, simbolizuojantis saldžią likimą ir šilumą Mėnulio Naujiesiems metams.









Auksinė gerovė




Ingredientai


  • 2 uncijos. Aberfeldy 12 vieno salyklo škotų viskis
  • 1 baro šaukštas vietinio medaus
  • 2 brūkšniai angostura kartodos
  • 2 brūkšnelius oranžiniai karbiai



Paruošimas

  1. Į maišymo stiklą įpilkite medaus sirupo, kartumo ir 12 metų amžiaus Aberfeldy, įpilkite ledo ir išmaišykite, kad praskiestų.
  2. Supilkite į uolienų stiklą.
  3. Įpilkite šiek tiek su kubeliais ledu.
  4. Iškirpkite ir susukite oranžinį žievelę, išreiškiantį aliejų per gėrimą ir išmeskite.


Pakelkite stiklinę iki gyvatės metų su gyvatės žavesiu. Šis dekadentiškas kokteilis maišo turtingą šokoladą ir vešlią vyšnią, sukurdama puikų gurkšnį, kad skrudintumėte klestinčius ir kvapnius mėnulio Naujuosius metus.









Gyvatės žavesys




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Dewar 12 metų škotų viskis
  • ¾ uncijos. Martini ir Rossi Rubino
  • ¾ uncijos. Martini ir Rossi Bitter
  • 1 uncija. Vyšnių sultys
  • 2 brūkšniai šokolado kartmens



Paruošimas

  1. Įpilkite visų ingredientų į maišymo stiklą ir maišykite su ledu, kol atšaldys.
  2. Į stiklo pagrindą įpilkite ištirpinto šokolado ir įpilkite vyšnių ir mėtų kaip garnyras.


Ryški naujų pradų šventė, maišant drąsų „Santa Teresa“ 1796 m. Arabica kavos statinių romo turtingumą, simbolizuojančią gerovę ir energiją naujiems metams.









Mėnulio kepsnys




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Santa Teresa 1796 Arabica Coffee Cask Rum
  • ½ uncijos. Šaltas alaus
  • ¼ uncijos. Orgetas
  • Sodos vanduo, į viršų



Paruošimas

  1. Sustatykite į „Collins“ stiklą su ledu, tada švelniai maišykite, kol susimaišys.
  2. Papuoškite oranžine vingiu.




Source link

Daugiau iš autoriaus

„Bartending“ verslas: gėrimų išlaidos su Anthony Caporale

Eau Claire Kanados viskis plečiasi į mus