Paklausiame Nate’o Wilsono apie „Bern’s Steak House“ Tampoje


„Bern’s Steak House“ Tampoje iš kitų aukščiausios klasės restoranų išsiskiria savo nepajudinamu atsidavimu meistriškumui.

Nuotraukos Pezz Photos

Spirito direktorius Nate’as Wilsonas sako, kad restorane dera kruopštus dėmesys detalėms ir šiltas, individualizuotas aptarnavimas, todėl tai yra daugiau nei tik vakarienės vieta; tai orientyras nuo 1956 m.

„Nuo savo rankų darbo interjero iki vienos didžiausių veikiančių vyno kolekcijų pasaulyje – Bern’s pranoksta lūkesčius ir yra daugiau nei restoranas; tai svarbi įstaiga Tampoje.

Berno palikimas prasidėjo, kai Bernas ir Gertas Laxeriai, kilę iš Niujorko, nedidelę priešpiečių užkandinę pavertė kepsnių restoranu Tampoje. Laikui bėgant jų vizija išsiplėtė, papildė valgomuosius ir puoselėjo išskirtinių kepsnių, individualaus aptarnavimo ir įspūdingos vyno kolekcijos reputaciją. 1985 m. jie dar labiau sustiprino savo palikimą sukūrę Harry Waugh desertų kambarį, suteikdami svečiams nepakartojamą po vakarienės patirtį. Restorano palikimas tęsiasi per Laxer šeimą ir šiandien, o Wilsonas skelbia, kad Bern’s Steak House išlieka Laxers atsidavimo kokybei ir svetingumui įrodymas, o sūnus Davidas Laxeris ir toliau puoselėja meistriškumo tradiciją.

Berno kokteilių meniu atspindi istorinę restorano praeitį ir perspektyvų požiūrį. Wilsonas paaiškina, kad baro komandos pagrindinis principas yra toks: „Ar tai verta Berno palikimo ir kaip tai paveiks? Ši filosofija sujungia tradicijas su naujovėmis, siūlydama iš naujo interpretuotus klasikinius kokteilius. Vienas iš ikoniškiausių gėrimų yra Old Fashioned, kurio rūšys, pavyzdžiui, Dry-Aged Old Fashioned, kurių sudėtyje yra jautienos riebalais išplauto Blantono burbono ir rūkytų ledų. Tada ateina Macadamia Nut Old Fashioned, kokteilių ekspertės Madeline Kaye kūrinys. „Mūsų rezidentė kokteilių guru Madeline Kaye išdrįso paimti visame pasaulyje žinomus Macadamia Nut ledus, vieną iš mūsų rankomis atrinktų burbonų, ir mūsų patentuotą sirupą ir jį nuskaidrino, kad mūsų svečiams būtų vienas iš labiausiai subalansuotų ir klampiausių senamadiškų. gomurys“.

Įtraukdamas dabartines tendencijas, tokias kaip Azijos įtaka ir sodo įkvėpti skoniai, Berno baras toliau vystosi. Pavyzdžiui, „Hot Manzana“ yra korėjietiška čili pasta „Gochujang“, „Código Rosa Reposado“ ir žaliųjų obuolių likeris, o „Garden Party“ kokteilis siūlo gaivų Gin Mare, agurkų, kriaušių ir arugulos mišinį. Wilsonas sušuko, kad šie novatoriški kokteiliai atspindi restorano įsipareigojimą peržengti ribas ir likti pagrįstas savo palikimu: „Mes siekiame nustatyti meniu toną – tokį, kuris subalansuotų konservatyvų ryšį su drąsia perspektyva.

Kokteiliai yra neatsiejama dalis, tačiau negalime pamiršti vyno. Vynas vaidina esminį vaidmenį Berno restorane, jo gausi kolekcija pakelia pavalgyti. Vyno sąrašas yra kruopščiai sudarytas su sunkiai randamomis etiketėmis ir išskirtiniais derliaus produktais, kad papildytų kiekvieną patiekalą. Vyno rūsį papildo stipriųjų gėrimų sąrašas, kuriame gausu retų pasiūlymų, įskaitant konjaką, armanjaką ir kalvadosą, datuojamą 1800-ųjų pradžioje. „Viena iš sudėtingiausių užduočių yra išlaikyti mūsų platų vyno sąrašą ir tada turėti stipriųjų gėrimų sąrašą, kuris išdidžiai galėtų stovėti šalia jo.

Atmosfera Berne yra ne mažiau svarbi formuojant svečių patirtį. Svečiai yra apgaubti elegantiškoje, nesenstančioje aplinkoje su švelniu apšvietimu ir sodriomis medžio dailylentėmis, sukuriančiomis svetingą atmosferą. Intymūs valgomieji suteikia išskirtinumo pojūtį, o nepriekaištingas aptarnavimas užtikrina, kad kiekvienas svečias jaustųsi rūpestingas. „Atmosfera pagerina kiekvieną vakarienės aspektą, todėl kiekvienas apsilankymas jaučiasi kaip ypatinga proga.

„Harry Waugh“ desertų kambarys, įkvėptas įsimintino vakaro, kurį pasidalino „Laxers“ ir buvęs „Château Latour“ direktorius, suteikia prabangią erdvę pasimėgauti rankų darbo desertais ir gėrimais po vakarienės. Kambaryje yra privačios kabinos, pagamintos iš senų vyno statinių, todėl svečiai gali mėgautis senoviniais uostais, retais vynais ir brandintais konjakais. Wilsonas apibūdina kambarį kaip „elegantišką, intymią erdvę, skirtą pasitenkinimo menui“.

Jei tai nėra pakankamai akivaizdu, „Bern’s Steak House“ yra pati vieta, į kurią svečiai grįžta su išskirtiniais kokteiliais, retais spiritiniais gėrimais ir unikalia atmosfera. Nesvarbu, ar mėgaujatės gėrimu prieš vakarienę bare, ar skanaujate desertą Harry Waugh desertų kambaryje, Bern’s patirtis yra maloni, svetinga ir nesenstantis tradicija.

Įrašas Mes klausiame Nate’o Wilsono apie Berno kepsnių namus Tampoje pirmiausia pasirodė žurnale „Chilled“.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Skanus ir spalvingas skanėstas –

Teisingas Taro Roll – gyvenimo darbai