100 atšaldytų barmenų kuria unikalius romo kokteilius naudodami dešimt prieš vieną


@Pronghorn.co bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų naujoviškus kokteilius su @TenToOneRum. Žinomas dėl savo išskirtinės kokybės, @TenToOneRum iš naujo įsivaizduoja dvasią, meistriškai sujungdamas Karibų jūros paveldą su šiuolaikišku posūkiu.


Sidro namų taisyklės: paskrudinkite iki šilumos ir skonio

Kai įkanda žiemos vėsa, leiskite „Cider House Rules“ šilumai apgaubti jus jaukumu. Šis prieskoniais pagardintas sidras su kvapniu karšto obuolių sidro, įmirkyto vanilinio chai arbata, mišiniu ir gausiu romo „Ten To One“ šlakeliu, liudija apie paprastumo galią. Kiekvienas gurkšnis yra jaukus apsikabinimas, šventinė šventė, kuri bet kokį susibūrimą paverčia nuotaikingu šventiniu vakarėliu. Neleiskite, kad nepretenzingi ingredientai jus apgautų; šis gėrimas alsuoja skoniu, todėl jis yra neabejotinas bet kokių šventinių vakarėlių bosas.









Sidro namų taisyklės


Shaun Gordon – @Last_word_life



Ingredientai


  • Karštas obuolių sidras su Vanilla Chai arbata
  • Airijos kavos puodelis arba bet koks karšto gėrimo puodelis



Pasiruošimas

  1. Pašildykite puodelį karštu vandeniu, kol mirkysite sidrą.
  2. Išpilkite vandenį iš puodelio ir supilkite romą.
  3. Viršų apibarstykite karštu sidru ir pabarstykite šviežiu tarkuotu muskato riešutu.


Šis nuostabus kokteilis atkuria mylimą Pornstar Martini šventinį posūkį. Ryškus pasifloros vaisių tyrės ir karštų prieskonių sirupo mišinys, kurį papildo kvapnus apelsinų gaivumas, sukuria žavingą skonio profilį. Baltojo romo „Ten To One“ pagrindu šis gėrimas elegantiškai užpilamas šampanu, o tai puikiai tinka švenčiant sezoną.









Mažasis Kalėdų Senelio pagalbininkas


pateikė Courtney Cox – @Helloxcoco



Ingredientai


  • 2 uncijos. Dešimt prieš vieną romą
  • 1 oz. Pasiflorų tyrė
  • ¾ uncijos karšto prieskonių užpiltas paprastas sirupas
  • ½ uncijos. Apelsinų sultys
  • 2 brūkšniai Pimento Bitters
  • 1 oz. putojančio vyno



Pasiruošimas

  1. Norėdami paruošti paprastą sirupą, ¼ puodelio karštų prieskonių užpilkite lygiomis dalimis su 125 gramais cukraus ir 125 gramais vandens.
  2. Po mirkymo mišinį nukoškite.
  3. Norėdami paruošti kokteilį, visus ingredientus sudėkite į plaktuvą, užpildykite ledu ir suplakite.
  4. Kokteilį perkoškite į kupė, užpilkite putojančiu vynu ir papuoškite dehidratuotu apelsinu.



Pusę savo gyvenimo praleidau JK (iš kur mano tėvas) ir viena tradicija, kurią labiausiai prisimenu, yra kalėdinio apelsino gavimas. Dar vienas iš mano mėgstamiausių prisiminimų yra mano močiutės imbieriniai sausainiai, kurių receptą naudojau prieskoniuotam spanguolių sirupui. Tai tikrai mano dviejų šeimų ir jų tradicijų derinys.









Daq the Halls


pateikė Zee Zammit – @god_zammit / The T



Ingredientai


  • 1 oz. Dešimt prieš vieną baltąjį romą
  • 1 oz. Spanguolių sirupas su prieskoniais*
  • ¾ oz. Apelsinų sultys
  • Oranžinis ratas



Pasiruošimas

  1. Visus ingredientus suplakite su ledu ir supilkite į atšaldytą kupė stiklinę.

Papildomos pastabos

Pastaba: Į puodą lygiomis dalimis įpilkite nesaldintų spanguolių sulčių ir cukranendrių cukraus (aš kiekvienos iš jų buvo 8 uncijos). Kaitinkite ant silpnos ugnies ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps sultyse.

* Prieskoninis spanguolių sirupas


Ingredientai


  • 2 visos cinamono lazdelės
  • Žiupsnelis šviežiai grūstų kvapiųjų pipirų
  • 10 sveikų gvazdikėlių
  • 3 žvaigždžių anyžius
  • 1 gabalėlis tarkuoto imbiero

Pasiruošimas


  1. Prieš nukeldami nuo ugnies, lengvai troškinkite 8 minutes.
  2. Kol sirupas vėsta, įdėkite kelias apelsino žievelės juosteles ir leiskite viskam stingti, kol visiškai atvės.
  3. Nukoškite kietas medžiagas ir supilkite sirupą į indą.


Maxwellas Berlynas

Įkvėptas vieno iš mano mėgstamiausių atostogų filmų, šis daiquiri rifas puikiai tinka priglausti ir suvalgyti spragėsių. Sveikinu!









Košmaras prieš


pateikė Maxwell Berlin- @max.ology



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Dešimt prieš vieną romą
  • ¾ oz. Matcha pipirmėčių sirupas*
  • ¾ oz. Kalkės
  • ½ uncijos. Saldintas kondensuotas kokosų pienas



Pasiruošimas

  1. Sudėkite ingredientus į kokteilių plaktuvą su krekingu ledu.
  2. Suplakite ir du kartus perkoškite į atšaldytą kupė stiklinę.
  3. Papuošimui ant viršaus užtarkuoti juodojo šokolado.

*Matcha pipirmėčių sirupas


Ingredientai


  • 1 puodelis cukraus
  • 1 puodelis karšto vandens
  • 4 lašai pipirmėčių ekstrakto
  • 2 šaukštai matcha miltelių

Pasiruošimas


  1. Sumaišykite 1 puodelį cukraus ir 1 puodelį karšto vandens su 4 lašais pipirmėčių ekstrakto.
  2. Įdėkite 2 mažus šaukštus matcha miltelių.
  3. Įtempti.



Mane įkvėpė melasa, kedras ir vanilė, patenkanti per romą. Visi skoniai ir prieskoniai iškart privertė galvoti apie šventes. Kiaušinių riešutas visada buvo mėgstamiausias atostogų patiekalas, kuriame yra visi prieskoniai. Taigi, norėjau pagaminti ne pienišką, vanilinio prieskonio kiaušinienę, kuri patiktų visiems.









Ledi Bell


pateikė Alexis Roberts – @robertsbartending



Ingredientai


  • 2 uncijos romo „Ten To One“.
  • 1 uncija kiaušinių nogo
  • 3/4 uncijos Amarula Vanilla Spice likeris
  • 2 žiupsneliai graikinių riešutų trauktinės
  • 1 šlakelis cinamono
  • 1 šlakelis muskato riešuto
  • 1 cinamono lazdelės garnyras



Pasiruošimas

  1. Užpildykite purtyklę ledu.
  2. Įpilkite 1 uncijos kiaušinių ryžių, 0,75 Amarula vanilės prieskonių likerio, 2 uncijos dešimt prie vieno romo, 2 brūkšnius trauktinės, 1 šlakelį cinamono, 1 muskato riešuto.
  3. Suplakite ir nukoškite į martini stiklinę.
  4. Užbaikite viena cinamono lazdele.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Pusryčių kiaušinių kepimas –

Daržovių čiau meinas (Kinijos veganams tinkamas receptas!)