Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.
Tai Kinietiško stiliaus anakardžių krevetės Sujungia sultingas krevetes, traškius anakardžių riešutus ir traškias daržoves, puikiai subalansuodamas pikantišką ir riešutų skonį burnoje tirpstančiame rudajame padaže. Paruoškite vos per 20 minučių – tai paprastas būdas mėgautis mėgstamiausiu išsinešimui namuose!
Krevetės su anakardžių riešutais
Neseniai ėjau į kinų restoraną netoli savo namų.
Esu išbandžiusi daugybę patiekalų iš jų specialaus pietų meniu, bet esu jų užkabinusi anakardžių krevetės– paprastas krevečių troškinys su anakardžių riešutais (mano mėgstamiausias riešutas), sniego žirneliais, morkomis ir konservuotais šiaudiniais grybais.
Tikriausiai esu šališkas, nes mėgstu ir krevetes, ir anakardžių riešutus, bet maniau, kad jų versija anakardžių krevetės turi „wok labas” (wok kvapas), su sultingomis ir putliomis krevetėmis, o padažas yra Kantono virtuvės įkūnijimas – lengvas, pikantiškas ir tiesiog padengia krevetes ir ingredientus. man tai patinka!
Anakardžių krevetės, maišomos keptuvės


Taigi šiandien nusprendžiau tai išbandyti namuose.
Bandžiau atkartoti tą patį skonį, su šiek tiek mažiau aliejaus.
Galutinis rezultatas buvo toks gražus, skanus ir malonus anakardžių krevečių receptas kad taip gerai dera su plikytų baltųjų ryžių.
Tai puikiai tiks nedidelei 2-3 asmenų šeimai, patiekiama su kitais patiekalais.


Kalbant apie krevetes, krevečių dažniausiai perku Azijos prekybos centruose, nes jų galima įsigyti vidutiniškai už 5–6 USD už svarą, priklausomai nuo krevečių dydžio ir nuo to, ar jos išlukštentos, ar ne.
Tai pigu, nes įprastose parduotuvėse, pvz., „Whole Foods“, kaina gali būti lengvai padvigubinta. Krevetės yra labai skanios ir jūsų šeima gali dažniau mėgautis krevetėmis, jei žinote, kur gauti pigiausių krevečių.
Išbandykite tai anakardžių krevečių receptas ir esu tikras, kad tai tikrai patiktų visiems.
Dažnai užduodami klausimai
Šis receptas yra tik 484 kalorijos vienoje porcijoje.


Ką patiekti su anakardžių krevetėmis
Norėdami pavalgyti ir lengvai pavalgyti savaitės vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus.
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Jei norite gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano receptų rodyklę ir gaukite naujienas užsiprenumeruodami naujienlaiškį ir stebėdami mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Neleiskite ekranui užtemti
-
Marinuokite krevetes su marinatu 15 minučių. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus nedideliame dubenyje ir išmaišykite, kad gerai susimaišytų.
-
Įkaitinkite wok keptuvę su 1 šaukštu aliejaus. Kai aliejus įkaista, į wok keptuvę sudėkite marinuotas krevetes ir greitai maišykite, kol krevetės iškeps pusiau arba paviršius taps nepermatomas arba baltas. Išpilstykite ir atidėkite į šalį.
-
Išvalykite wok keptuvę ir įpilkite 1 šaukštą aliejaus. Aliejui įkaitinus, suberkite griežinėliais pjaustytą imbierą ir maišydami kepkite, kol pradėsite jausti imbiero aromatą. Į wok keptuvę sudėkite sniego žirnelius, morkas, grybus ir anakardžių riešutus, išmaišykite, tada vėl sudėkite krevetes, o po to padažą.
-
Toliau nuolat maišydami kepkite, kol krevetės iškeps. Jei padažas pasidaro per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens. Išvalykite ir nedelsdami patiekite su garuose virtais ryžiais.
Patiekimas: 2žmonių, Kalorijos: 484kcal, Angliavandeniai: 20g, Baltymai: 31g, Riebalai: 33g, Sotieji riebalai: 15g, Cholesterolis: 286mg, Natris: 1252 mmg, Pluoštas: 3g, Cukrus: 4g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.