@Pronghorn.co bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų naujoviškus kokteilius su @TenToOneRum. Žinomas dėl savo išskirtinės kokybės, @TenToOneRum iš naujo įsivaizduoja dvasią, meistriškai sujungdamas Karibų jūros paveldą su šiuolaikišku posūkiu.
Pristatome šventinį kokteilį, kuris sujungia ryškius Karibų jūros ir Artimųjų Rytų skonius: „Atostogos Jeruzalėje“. Šis šventinis gėrimas prasideda sodriu pistacijų mišiniu, kuris suteikia kreminį pagrindą su kokosu ir šiltais prieskoniais, tokiais kaip cinamonas ir imbieras. Karibų romas suteikia gylio ir glotnumo, puikiai papildydamas riešutinį pistacijų skonį. Pabaigai, subtilus Izraelio arako purslai suteikia netikėtą posūkį su subtiliomis anyžių ir žolelių natomis, suteikiančiomis sudėtingumo ir Viduržemio jūros atspalvio. Rezultatas – prabangus, aromatingas kokteilis, kuris švenčia sezono dvasią egzotišku skonių ir įvairių kultūrų deriniu.

Atostogos Jeruzalėje
Shaun Gordon – @Last_word_life
Ingredientai
- 1 ¼ uncijos. Dešimt prieš vieną sidabrinį romą
- ¼ uncijos. Pistacija Arak
- Atšaldyta pistacijų kokito partija*
- Niko ir Noros stiklai
Pasiruošimas
- Pabarstykite cinamonu ir pakabinkite mažą saldainių lazdelę nuo stiklo pusės.
- Įpilkite romo ir Arak į atšaldytą Nicko ir Noros stiklinę, ant viršaus uždėkite atšaldytą kokito partiją.
- Išmaišykite ir pabarstykite nedideliu kiekiu malto cinamono.
* Pistacijų Coquito partija
Ingredientai
- 30 uncijų. Coco Lopez
- 28 uncijos. Kondensuotas pienas
- 24 uncijos. Išgarintas pienas
- 1 valgomasis šaukštas gryno migdolų ekstrakto
- 1 puodelis nuluptų pistacijų
- 1 valgomasis šaukštas malto imbiero
- 2 šaukštai malto cinamono
- 5 lašai žalių maistinių dažų
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į Vitamix ir plakite iki vientisos masės.
- Laikyti ir atšaldyti!
Apimkite atostogų dvasią su Linksma Ten-tini! Su Ten to One White Rum išskirtinėmis skonio natomis – jazminu, sausmedžiu, baltaisiais pipirais ir citrinžolėmis, akimirksniu supratau, kad martinis būtų puikus pasirinkimas šiam kokteiliui. „Merry Ten-tini“ užfiksuoja atostogų dvasią, sumaišydamas švelnų „Ten to One“ romo šilumą su rafinuotu klasikinio martinio žavesiu. Šis šventiniais prieskoniais ir citrusinių vaisių dvelksmo dvelksmo kokteilis yra nuotaikinga skonio šventė, su kiekvienu gurkšniu pateikianti malonių staigmenų.

Linksma Ten-Tini
pateikė Courtney Cox – @Helloxcoco
Ingredientai
- 2 uncijos. Dešimt prieš vieną romą
- 1 oz. Sausas vermutas su cinamonu, gvazdikėliais ir kvapiaisiais pipirais
- 1 šaukštelis apelsinų trauktinės
- 1 šaukštelis imbiero trauktinės
Pasiruošimas
- Sumaišykite su ledu ir perkoškite į atšaldytą Nicko ir Noros stiklinę.
- Papuoškite apelsino tvistu.
Išskleiskite sezono magiją su „Sleigh My Name“ – šventiniu spanguolių ir cinamono šokiu, pabučiuotu Karibų romo. Puikiai tiks Jūsų šventei!
#SleighMyName / #HolidayCheers / #CocktailMagic”

Rogės Mano vardas
pateikė De’Qustay S. Johnson
Ingredientai
- 2 uncijos. Sidabrinis romas „Ten To One“.
- ¾ oz. Daug cinamono bandelės sirupo
- ¾ oz. Šviežios laimo sultys
- 10 šviežių spanguolių, sumaišytų
- 1 Kiaušinio baltymas
Pasiruošimas
- Sumaišykite spanguoles skardoje. Sudėkite likusius ingredientus ir stipriai suplakite.
- Įpilkite ledo ir šlapiai suplakite, kol skarda sušals.
- Dvigubas įtempimas į atšaldytą kupė stiklą.
- Pabarstykite viršų kvapiaisiais pipirais.
- Papuoškite šviežiomis spanguolėmis.
Wassail visada buvo vienas iš mano mėgstamiausių šventinių gėrimų. Tai puikus prieskonių ir vaisių saldumo balansas, kuris šoka visame gomuryje. Pasirenku žaisti su idėja ir sukurti savo variantą, kuris nuostabiai dera su „Ten to One Caribbean Rum“, leidžiančiu pabėgti prie Karibų jūros net šalčiausiomis atostogų naktimis.

Wassail Away
Jennifer Guerrero – @H_town_enigma
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Tamsus romas nuo dešimties iki vieno
- ¾ oz. Namų gamybos Wassail sirupas*
- ½ uncijos. Šviežios apelsinų sultys
- ¾ oz. Šviežios citrinos sultys
- ½ uncijos. Hibiscus paprastas sirupas 2/1**
- Šlakas sodos vandens
- Kupė / išreikšta apelsino žievele
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į purtyklės skardą, įpilkite ledo, suplakite ir dvigubai perkoškite į atšaldytą kupė.
- Ant viršaus užpilkite nedidelį kiekį sodos.
- Papuoškite išreikšta apelsino žievele.
*Wassail sirupo receptas
Ingredientai
- 20 g. Ceilono cinamono lazdelės
- 6 g. Gvazdikėlis
- 8 uncijos. ananasų sulčių
- 2 dideli apelsinai (nulupti, išspausti ir supilti)
- 500 g. granuliuoto ir žaliavinio cukraus
- 1000 g. Vanduo
Pasiruošimas
- Užvirinkite ir sumažinkite ugnį iki mažos, užvirkite, sumažinkite per pusę ir smulkiai nukoškite ir išspauskite kiek įmanoma daugiau skysčio.
- Laikyti šaldytuve, tinka šešias savaites.
**Hibiscus sirupas
Ingredientai
- 50 g. Džiovinti Hibiscus
- 1000 g. Granuliuotas cukrus
- 500 g. Vanduo
Pasiruošimas
- Hibiscus ir vandenį užvirinkite, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps, gerai nukoškite, nuspauskite gėles, kad išsiskirtų kuo daugiau sirupo.
- Laikyti šaldytuve ir naudoti per šešias savaites.