Už senamadiško kavos kokteilio Sweetbriar Niujorke


Barmenas Tyleris Ledbetteris sukūrė šį kokteilį, norėdamas suderinti sodrius Espresso Martini skonius su dvasios į priekį linkusiu klasikinio Old Fashioned profiliu.

Jis pasirinko Cantera Negra Cafe likerį dėl jo gebėjimo papildyti, o ne nugalėti Brother’s Bond Bourbon, kuris yra pagrindas. Natūralus likerio agavos saldumas su vanilės ir kavos užuominomis puikiai dera su burbono karameliniu glotnumu ir subtiliu dūmiškumu. Šlakelis „Ruby Port“ suteikia purpurinės spalvos ir gylio, o apelsinų trauktinės ir šviežios apelsino žievelės suteikia citrusinį balansą. Idealiai tinka kaip gėrimas vėlyvą vakarą ar po vakarienės, šis kokteilis yra pakankamai universalus, kad juo būtų galima mėgautis bet kuriuo metu.









Senamadiška kava


pateikė Sweetbriar – Niujorkas, NY



Ingredientai


  • 2 uncijos. Brolio Bondas Burbonas
  • ½ uncijos. Cantera Negra Cafe kavos likeris
  • ¼ uncijos. Fonseca Rubino uostas
  • 2 brūkšniai Orange Bitters



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus maišymo stiklinėje.
  2. Sumaišykite ingredientus.
  3. Patiekite akmenų stiklinėje ant didelio kubo.
  4. Išspauskite apelsino žievelę, tada išmeskite.
  5. Papuoškite Luxardo Maraschino vyšnia.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Spanguolių pistacijų jogurto žievė –

Česnakinės parmezano trintos bulvės – Rasa Malaizija