3 Naujųjų metų kokteilius, kuriuos reikia gurkšnoti


Pasiryžkime visi Naujaisiais metais gerti geriau! Pradėkite sumaišydami šiuos tris visų mėgstamus gėrimus naudodami kokybiškus spiritinius gėrimus.

Cuvée Auguste švenčia garsųjį namų protėvį ir įkūrėją Pierre’ą-Auguste’ą Boulardą. Cellar Master sukūrė šį kalvadosą su subalansuotais obuolių, vanilės, medaus, karamelės ir skrudintų migdolų aromatais. Jis yra subtilus ir subalansuotas su diskretiškomis ąžuolo užuominomis. Mėgaukitės tvarkingai, ant uolų arba paaukštintu Old Fashioned kokteiliu.









Auguste’s XO Old Fashioned




Ingredientai


  • 2 uncijos. Boulard Calvados Auguste
  • 1 šaukštelis paprasto sirupo
  • 3 brūkšniai Angostura trauktinės



Pasiruošimas

  1. Suberkite cukrų ir trauktinę į maišymo stiklinę ir sumaišykite arba maišykite, kol cukrus beveik ištirps.
  2. Užpildykite maišymo stiklinę ledu, įpilkite burbono ir maišykite, kol gerai atšals.
  3. Nukoškite į uolų stiklinę virš vieno didelio ledo kubo.
  4. Apelsinų aliejų ištepkite ant stiklo, tada įlašinkite į stiklinę papuošti.
  5. Papildomam šventiniam garnyrui pridėkite spanguolių.
  6. Mėgaukitės!


Eggnog, kreminis atostogų nuotaikos mišinys, sujungia romo, chereso ir brendžio sodrumą, kad šventiškai pajustų istorines šaknis. Šioje versijoje yra Williams & Humbert Bodegas spiritinių gėrimų ir ji puikiai tinka jūsų šventiniams susibūrimams – vienodos tradicijos ir pasimėgavimas!









Ispaniškas kiaušinienė




Ingredientai


  • 1 oz. Dos Maderas 5+5 brandintas romas
  • 1 oz. Didysis kunigaikštis d’Alba Brendis
  • ½ uncijos. Williams & Humbert Dry Sack Sherry
  • 1 oz. Pienas
  • ½ uncijos. Kremas
  • 1 kiaušinis
  • Nebūtina: jūros druskos ir žiupsnelio cinamono



Pasiruošimas

  1. Atvėsinkite puodelį.
  2. Sudėkite visus ingredientus į trintuvą su trupučiu ledo (nebūtina) ir plakite iki vientisos masės.
  3. Leiskite šiek tiek nusistovėti, jei nenorite daug putų.
  4. Perkoškite į atšaldytą puodelį.
  5. Papuoškite šviežiai tarkuotu muskato riešutu ir cinamonu (nebūtina).
  6. Linksmų švenčių ir mėgaukitės!


Jauskitės su meksikietišku karšto šokolado kokteiliu su Bribón Añejo tekila. 9 mėnesius amerikietiško ąžuolo statinėse brandinta tekila aksominiam šokoladui suteikia glotnumo, sodraus gylio, todėl tai yra šventinis ir nuotaikingas žiemos skanėstas!









Mexi karštas šokoladas




Ingredientai


  • 1 oz. Bribon Añejo tekila
  • 3 uncijos. Karšta kakava
  • ½ uncijos. Žalioji Chartreuse



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į puodelį ar stiklinę ir gerai išmaišykite, kad susimaišytų.
  2. Papuoškite trimis kavos pupelėmis.
  3. Įpilkite šokolado drožlių ir plaktos grietinėlės, kad gautumėte saldų skanėstą.
  4. Mėgaukitės!




Source link

Daugiau iš autoriaus

100 atšaldytų barmenų kuria unikalius romo kokteilius naudodami dešimt prieš vieną

Spanguolių pistacijų jogurto žievė –