@Pronghorn.co bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų naujoviškus kokteilius su @TenToOneRum. Žinomas dėl savo išskirtinės kokybės, @TenToOneRum iš naujo įsivaizduoja dvasią, meistriškai sujungdamas Karibų jūros paveldą su šiuolaikišku posūkiu.
Šis skaidraus bananų sūrio pyrago įkvėptas kokteilis yra daugiau nei tik gėrimas – tai smagus šventinis desertas taurėje! Įsivaizduokite, kad gurkšnojate kreminį, atogrąžų gėrį, kuris atrodo kaip atostogos pagal kiekvieną skonį. Nesvarbu, ar rengiate šventinį susibūrimą, ar tiesiog norite savo vakarui suteikti linksmybių, „Ten-Fun“ yra jūsų bilietas į atostogas, kupinas linksmų ir skanių prisiminimų. Linksma skonio magijai ir šventės džiaugsmui!

Dešimt linksmybių
Andres Labourdette – @Liquorsmith_
Ingredientai
- 1 butelis Ten To One Rum
- 1 lazdelė grietinėlės sūrio
- 1 c. Laimo sultys
- 1 c. Bananų sirupas
- Barinis šaukštas cinamono
- Šlakelis vanilės ekstrakto
Pasiruošimas
- Sumaišykite iki vientisos masės ir per naktį šaldytuve.
- Perkoškite per marlę arba riešutų pieno maišelį, kol gausite skaidrų kokteilį.
- Išpilstykite ir mėgaukitės prie didelio ledo kubo!
- Paruoštą kokteilį laikykite šaldytuve.
Norėjau sujungti du klasikinius šventinius gėrimus, kurie man asmeniškai patinka. Būdamas Boricua, norėjau atstovauti savo kultūrai ir sukurti coquito rifą, bet taip pat esu didžiulis klasikinio kiaušinienės gerbėjas. Daugelis žmonių koquito vadina „Puerto Rican eggnog“, su kuriuo aš nebūtinai sutinku, bet jie tikrai puikiai veikia kartu ir turi tam tikrų panašumų. Pavadinau jį El Regalo, o tai reiškia dovana, trijų Karalių dienos garbei, kuri iš esmės yra Kalėdos Puerto Rike. Tai diena, kai trys karaliai atnešė savo dovanas mažam kūdikėliui Jėzui jo kilmės istorijoje. Ir nesvarbu, kokią šventę švęsite šį sezoną, kas gi nenorėtų dovanos?

Dovana
Michaelas Lebronas – @aliastheaddikt
Ingredientai
- 2 uncijos. Dešimt prieš vieną sendintas romas
- ¼ uncijos. Kvapieji pipirai Dram
- ¼ uncijos. Pieno sirupas (arba paprastas sirupas)
- 1 oz. Kokosų grietinėlė
- 1 oz. Kokosų pienas
- 3/4 uncijos. Sunkus kremas
- 1 Visas kiaušinis
- Švelniai cinamonas
- Žiupsnelis muskato riešuto
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus su ledu, atvirkštiniu sausu purtymu, du kartus perkoškite į kupė stiklinę, papuoškite žiupsneliu muskato riešuto.
Crema de Bella įkvėptas puoselėjamo Coquito recepto, kuris mano šeimoje buvo perduodamas per keturias kartas. Vaikystėje mėgavomės originalia versija, mėgavomės tais šventiniais skoniais ir jautėmės šventinės magijos dalimi. Prisimenu, kaip žiūrėjau, kaip mano abuela įpylė Coquito į savo rytinę kavą, paversdama kasdienį ritualą kažkuo ypatingu ir nostalgišku. Dabar tęsiu tradiciją, gerbdamas tuos prisiminimus, dalindamasis šiuo sodriu kreminiu gėrimu su artimaisiais.

Grožio kremas
pateikė Sineada Cortes – @starrstatuzz
Ingredientai
- 2 ½ uncijos. Dešimt prieš vieną romą
- 1 ½ uncijos. Kokosų grietinėlė
- 1 ¼ uncijos. Kokosų pienas
- 1 ½ uncijos. Saldintas kondensuotas pienas
- 1 ¼ uncijos. Išgarintas pienas
- 1/8 šaukštelio vanilės ekstrakto
- ½ šaukštelio malto cinamono
- ¼ šaukštelio malto muskato riešuto
Pasiruošimas
- Maišytuve sumaišykite išgarintą pieną, saldintą kondensuotą pieną, kokosų pieną ir kokosų grietinėlę.
- Maišytuve sumaišykite išgarintą pieną, saldintą kondensuotą pieną, kokosų pieną ir kokosų grietinėlę.
- Pridėti prieskonių ir romo.
- Įpilkite prieskonių ir romo: į maišytuvą įpilkite vanilės ekstrakto, cinamono, muskato riešuto ir žiupsnelį druskos.
- Dar kartą maišykite, kol prieskoniai visiškai susimaišys.
- Lėtai supilkite romą ir dar kartą išmaišykite.
- Sureguliuokite romo kiekį pagal savo pageidavimus.
Papildomos pastabos
*Atšalęs: Supilkite mišinį į stiklinį butelį arba ąsotį. Šaldykite mažiausiai 4 valandas, geriausia per naktį, kad skoniai susimaišytų. Prieš patiekdami gerai suplakite arba išmaišykite. Supilstykite į mažas stiklines, ant viršaus pabarstykite trupučiu malto cinamono ir skanaukite!
Coquito galima laikyti šaldytuve iki 1 savaitės. Norėdami gauti tirštesnę tekstūrą, galite atsisakyti išgarinto pieno ir naudoti daugiau kokoso grietinėlės. Jei norite nealkoholinio varianto, tiesiog praleiskite romą.
Pasiruoškite sužavėti savo skonio receptorius su Yule Mule – šventiniu klasikinio mulo variantu, kuris tikrai suteiks šventinės nuotaikos! Šiame kokteilyje susilieja prieskoniais pagardinto rudojo cukraus sirupo šiluma su šviežių žaliųjų citrinų sulčių šlifavimu, o visa tai papildo žavingas persikų imbiero alaus putojimas. Pakeitus tradicinę degtinę į energingą „Ten to One Rum“, šis pergalvotas mulas siūlo vaisių ir prieskonių pliūpsnį, atspindintį sezono esmę. Gurkšnokite prie židinio ir leiskite Yule Mule padaryti jūsų šventinius susibūrimus linksmus ir šviesius!

Yule Mule
pateikė Antone McLarty – @PrivilegeMia
Ingredientai
- 2 uncijos. Dešimt prieš vieną romą
- ½ uncijos. Monin prieskoniais rudojo cukraus sirupas
- ½ uncijos. Šviežios laimo sultys
- 3 uncijos. Goslings persikų imbiero alus
Pasiruošimas
- Suplakite romą, sirupą ir laimo sultis.
- Supilkite ant susmulkinto ledo puodelyje.
- Užpilame imbieriniu alumi.
- Įtraukite šaukštą per kokteilį tiek, kad į jį įpiltumėte sodos.
- Ant viršaus uždėkite daugiau susmulkinto ledo.
- Varinis puodelis ir dehidratuotas obuolių bei žaliųjų citrinų ratas.
Šis vėsus nuoviras privers dainuoti kartu su puodeliu rankoje. Kai mano draugas paklausė apie žiogo kokteilį, priėmiau tai kaip iššūkį sugalvoti ką nors dar žavesnio. Susipažinkite su „Frosty The Snowdrinker“ – gausesniu, skoningesniu klasikos variantu, kuris privers jūsų skonio receptorius šokti žiemos stebuklų šalyje!

Frosty The Snowdrinker
pateikė Antone McLarty – @PrivilegeMia
Ingredientai
- 2 uncijos. Dešimt prieš vieną romą
- ¼ uncijos. Papartis
- ½ uncijos. Žaliasis mėtų kremas
- ¾ oz. Šokoladinis pipirmėtinis Borgata
- likeris
- 1 oz. Sunkus kremas
- Nuskustas juodasis šokoladas
Pasiruošimas
- Sumaišykite su ledu ir patiekite Collins.