Paskrudinkite naujus metus ir 200 metų klasikinių kokteilių gamybos tradiciją su Angostura 200-Year Anniversary Limited Edition Bitters.
Romas, Putojantis vynas
Paskrudinkite iki 200 Vieux Carré
Ingredientai
- 2 uncijos. ANGOSTURA® 1824 romas
- 1 oz. Mažasis Baltasis
- 1 oz. Šampanas
- 2 brūkšniai ANGOSTURA® 200 metų jubiliejaus riboto leidimo trauktinės
Pasiruošimas
- Sumaišykite ANGOSTURA 1824 Rum, Lillet Blanc ir ANGOSTURA 200-mečio jubiliejaus riboto leidimo trauktinę atšaldytoje kupė, išmaišykite ant ledo.
- Ant viršaus užpilkite šampanu. Maišykite ant ledo.
- Ant viršaus užpilkite šampano purslų.
- Papuoškite brendžio vyšniomis.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”pavadinimas”:”Skrudinta duona iki 200 Vieux Carr\u00e9″,”description”:”Skanus kokteilio receptas Toast to 200 Vieux Carr\u00e9″,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/12\/Toast-to-200-Vieux-Carre-receptas .jpg”,”autorius”:{„@type”:”Asmuo”,”vardas”:””},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”, „RecipeYield”:”1 patiekimas”,”receptasIngredient”:(„2 oz.\u00a0ANGOSTURA\u00ae 1824 romas”,”1 oz. Lillet Blanc”,”1 oz. šampanas”,”2 brūkšniai\u00a0ANGOSTURA\u00ae 200 metų ribotas metinis laikotarpis bitters”),”recipeInstructions”:({„@type”:”HowToStep”,”text”:”Sumaišykite\u00a0ANGOSTURA\u00a01824 romą, Lillet Blanc ir\u00a0ANGOSTURA\u00a0200-ųjų metų biterių bendradarbiavimo ribotą jubiliejų , išmaišykite ledas.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Viršus su šampanu, sumaišytas ant ledo.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Viršus su šlakeliu šampanas.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Pagardinkite brendžiu vyšnios.”}),”recipeCategory”:”Kokteilis”}

Amaro, Tekila
Jalisco senamadiškas
Ingredientai
- 2 uncijos. Pailsėjęs lobis
- ½ uncijos. ANGOSTURA® trauktinė
- ½ uncijos. Agavų sirupas (1:1)
- 2 brūkšniai ANGOSTURA® 200 metų jubiliejaus riboto leidimo trauktinės
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus maišymo stiklinėje, maišykite 20 sekundžių, perkoškite į akmenų stiklinę su dideliu skaidriu 2×2 kubeliu.
- Išreikškite citrinos žievelę.
- Papuoškite liepsnojančia oranžine moneta.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”pavadinimas”:”Jalisco Old Fashioned”,”description”:”Skanus Jalisco kokteilio receptas Senas Madingas”,”vaizdas”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/12\/Jalisco-Old-Fashioned-recipe.j pg”,”autorius”:{„@type”:”Asmuo”,”vardas”:””},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,” recepto išeiga”:”1 patiekimas”,”receptasIngredient”:(„2 uncijos. El Tesoro Reposado”,”\u00bd oz.\u00a0Amaro di\u00a0ANGOSTURA\u00ae”,”\u00bd oz. Agavų sirupas (1:1)”,”2 brūkšniai\u000ANGOSTURA0 \u00ae 200 metų Anniversary Limited-Edition bitters”),”recipeInstructions”:({„@type”:”HowToStep”,”text”:”Sumaišykite visus ingredientus maišymo stiklinėje, maišykite 20 sekundžių, nukoškite į akmenų stiklinę su dideliu skaidriu 2×2 kubas stiklinėje.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Išreikšk citriną žievelė.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Papuoškite liepsnojančia oranžine moneta.”}),”recepto kategorija”:”Kokteilis”}
The post 2 klasikiniai Angostura Bitters kokteiliai Naujųjų metų proga appeared first on Chilled Magazine.